Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ρωσία προς ΗΠΑ: Θα σας κάνουμε ραδιενεργή τέφρα!

Ρωσία προς ΗΠΑ: Θα σας κάνουμε ραδιενεργή τέφρα! (VIDEO)
Με πυρηνική καταστροφή απείλησε τις ΗΠΑ Ρώσος δημοσιογράφος, ο άνθρωπος που ο Βλαντιμίρ Πούτιν τοποθέτησε στη θέση του επικεφαλής του νέου κρατικού πρακτορείου ειδήσεων για να... βελτιώσει την εικόνα της Ρωσίας παγκοσμίως...

«Η Ρωσία είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που είναι ρεαλιστικά ικανή να μετατρέψει τις Ηνωμένες Πολιτείες σε ραδιενεργό τέφρα », δήλωσε ο παρουσιαστής της τηλεόρασης Ντμίτρι Κισελιόφ στην εβδομαδιαία τηλεοπτική του εκπομπή και ενώ στο φόντο είχε βίντεο που έδειχνε ένα σύννεφο σαν μανιτάρι μετά από μια πυρηνική έκρηξη.

Αυτή ήταν η «απάντηση» του Κρεμλίνου ουσιαστικά στις απειλές των ΗΠΑ για νέες κυρώσεις κατά της Μόσχας μετά το δημοψήφισμα στην Κριμαία, όπου με συντριπτικό ποσοστό έγινε δεκτή η ένωση με τη Ρωσία και η απόσχιση από την Ουκρανία.

Ο Κισελιόφ είναι από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές του Βλαντιμίρ Πούτιν και είχε προκαλέσει οργισμένα σχόλια όταν είχε πει ότι τα όργανα των ομοφυλόφιλων δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε μεταμοσχεύσεις.

Ο δημοσιογράφος μέσω της εκπομπής του απεικόνισε μια κατάσταση σύμφωνα με την οποία οι ουκρανικές αρχές, δεν μπορούν να διατηρήσουν το νόμο και την τάξη. Παρόμοια τοποθέτηση είχε και ο πρόεδρος Πούτιν στην τηλεφωνική συνομιλία του με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα.

Αυτές οι παρατηρήσεις έχουν προκαλέσει ανησυχία στο Κίεβο ότι η Μόσχα θα μπορούσε να στείλει στρατεύματα στην ανατολική Ουκρανία, μετά από ψηφοφορία στο ρωσικό κοινοβούλιο που επιτρέπει να χρησιμοποιηθούν οι ένοπλες δυνάμεις, εάν κριθεί ότι έχουν ανάγκη προστασίας οι ρωσικής καταγωγής πολίτες στην Ουκρανία. NEWSIT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου