Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΦΕΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ


Η ακροδεξιά κυβέρνηση και η ηγεσία του Στρατού έδειξαν για μια ακόμη φορά πόσο άσπλαχνοι είναι. Αφού μπουλούκια υπουργών πήγαν στην Κεφαλλονιά για να τους δείξουν οι τηλεοράσεις και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων έκανε το γνωστό σόου που όλοι θυμόμαστε, «ξέχασαν» να πληρώσουν και“φέσωσαν” τα ξενοδοχεία του νησιού.

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις το “κυβερνητικό χρέος” έφθασε τα 11.000 ευρώ!

Ποιος θα τα πληρώσει;

Μα ποιος άλλος, οι σεισμόπληκτοι...

Ο δήμαρχος του νησιού Αλέξανδρος Παρίσης, παρατρεχάμενος της ΝΔ, που έγινε ανέκδοτο με την υποδοχή που επεφύλαξε στον Α.Σαμαρά, έφερε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο ζητώντας να καλυφθούν τα έξοδα από τον δήμο!!!

Ωστόσο, το δημοτικό συμβούλιο αρνήθηκε να εγκρίνει κάτι τέτοιο.

Συνειδητοποιώντας  το φιάσκο και το τεράστιο πολιτικό κόστος, η κυβέρνηση έβαλε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου να δηλώσει ότι η κάλυψη του ποσού θα γίνει από τους προϋπολογισμούς των υπουργείων.

Την ίδια απάνθρωπη στάση κράτησε και το Υπουργείο  Εθνικής Άμυνας και ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος. Αυτοί βεβαίως είχαν σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούν, τις Κρίσεις των Στρατιωτικών και την σωτηρία των καρέκλων τους.

Μετά τις αποκαλύψεις και το ΓΕΕΘΑ με ανακοίνωσή του, μεσημέρι Σαββάτου, σπεύδει να διευκρινήσει ότι η πληρωμή της διαμονής του Α/ΓΕΕΘΑ και δύο στελεχών του επιτελείου έγινε χθες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014 κατατέθηκε στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας Cephalonia Holidays το ποσό των 300 ευρώ που αντιστοιχεί στην διαμονή για δύο ημέρες (3 και 4 Φεβρουαρίου), του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκου και δύο στελεχών του ΓΕΕΘΑ, σε ξενοδοχείο στο νησί της Κεφαλονιάς, κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής τους για τον συντονισμό της αντιμετώπισης της κατάστασης που προέκυψε από τον μεγάλο σεισμό της 3ης Φεβρουαρίου».

Τι να πεις κανείς: Ντροπή. Αίσχος...

ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ για την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι Μαρίες Αντουανέτες του Μνημονίου...

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου