Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ανήμερα του Ευαγγελισμού: Εκκλησία και Χρυσή Αυγή: Συγχωροχάρτια κι Ευλογίες για τα θεάρεστα έργα, τα πογκρόμ και τα μπραβιλίκια

[Πρωθυστερόγραφο: Υπενθυμίζουμε την "Πολιτική Αναδημοσιεύσεων", την οποία, παρακαλούμε διαβάστε την, σε περίπτωση αντιγραφής του άρθρου -ευχαριστούμε].

2014-03-25 - Αγία Λαύρα - H Χρυσή Αυγή τίμησε τους ήρωες οπλαρχηγούς στην Αγία Λαύρα - Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο - Ρήγας Χρήστος - agialaura12Ανήμερα του Ευαγγελισμού: Εκκλησία και Χρυσή Αυγή: Συγχωροχάρτια κι Ευλογίες για τα θεάρεστα έργα, τα πογκρόμ και τα μπραβιλίκια

Αυτή η 25η Μαρτίου που ζήσαμε πριν δύο μέρες, ήταν κάπως διαφορετική από τις προηγούμενες χρονιές. Η 25η Μαρτίου είναι, ως γνωστόν διπλή γιορτή: Είναι και θρησκευτική χριστιανική γιορτή (ευκαιρία για όσους πιστεύουν να αναλογιστούν την γλυκύτητα της Θεοτόκου και το μήνυμα της Αγάπης), είναι και εθνική γιορτή (σηματοδοτεί την έναρξη ενός αγώνα για Ελευθερία και Δικαιοσύνη, για Ισοπολιτεία και για Ανθρώπινα Δικαιώματα).XYZ Contagion


Δύο μικρά περιστατικά -που ελπίζουμε να μην είναι και σημαδιακά για το μέλλον- ήλθαν να βάλουν τη σφραγίδα τους και να πιέσουν περισσότερο παρακάτω τη δημόσια ζωή, προς τον απόλυτο πάτο που ζούμε αυτόν τον καιρό, πιο βαθιά μέσα στη χυδαιότητα και στον σκοτεινό μεσαίωνα που έρχεται με γοργά βήματα καταπάνω μας.

Ο Αγιασμός που δεν κατεύνασε τα πνεύματα

Το πρώτο ήταν μια τελετή εγκαινίων γραφείων της τοπικής οργάνωσης Αχαρνών-Θρακομακεδόνων της ναζιστικής συμμορίας στο Μενίδι. Οι ίδιοι μιλάνε συνεχώς για “νέα γραφεία”, αλλά αυτό είναι ψέμα, στα πλαίσια μιας τακτικής να μαζεύουν κόσμο, δήθεν για να κάνουν εγκαίνια σε γραφεία γνωστά που λειτουργούν εδώ και χρόνια, απλά και μόνο για να βάζουν τίτλους του στυλ “Λένε ότι διαλυόμαστε αλλά εμείς όχι μόνο δεν διαλυόμαστε, αλλά ανοίγουμε και καινούργια γραφεία συνεχώς” -μεγάλο ψέμα, καθώς είναι τα ήδη υπάρχοντα γραφεία τους αυτά που εγκαινιάζονται και ξαναεγκαινιάζονται.
Ολόκληρη η εκδήλωση των εγκαινίων της ΤΟ Αχαρνών-Θρακομακεδόνων, βρίσκεται εδώ:
h**p://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apopse-oloi-1930-sta-egkainia-ths-t.o.-acharnwn-thrakomakedonwn-zwntana-apo
http://www.freezepage.com/1395943919RRAXHYNYAF
και φυσικά, είναι απαραίτητη η παρουσία ιερέα, τώρα που οι παγανιστικοί και οι σατανιστικοί και οι δωδεκαθεϊστικοί σκελετοί μπήκαν προσωρινά στην ντουλάπα, για να κοροϊδέψουν τον μέσο Χριστιανό ψηφοφόρο.
Ο αγιασμός εξελίσσεται ομαλά για 11 και πλέον λεπτά, ο ιερέας ψάλλει το “σώσον Κύριε τον λαόν σου” (με κάποιες χρυσαβγίτικες αγριοφωνάρες να σκεπάζουν το τυπικό δικό του “Νϊκας τοις ευσεβεύσι κατ’ εναντίον [...]” με το ακροδεξιό “Νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων [...]“), λέει το “υπέρ υγείας, σωτηρίας και βοηθείας”, το “δι’ ευχών των Αγίων” και όλα τα υπόλοιπα, και δεν προλαβαίνει να δώσει την τελική του ευχή και να μαζέψει τα σύνεργά του με τον βασιλικό και το Ευαγγέλιο, όταν οι καραφλοί φουσκωμένοι με στεροειδή μαυροφορεμένοι ευλαβείς θεοσεβούμενοι μπράβοι αρχίζουν να φωνάζουν τα συνθήματά τους, με πρώτο εκείνο που ξεκινάει με το χριστιανικότατο “Αίμα”.
Το βίντεο δεν υπάρχει στο YouTube (όπως αυτή εδώ η ομιλία του, που -αντίθετα με την προχτεσινή-, προφανώς, μιλάει σαν άνθρωπος, καθώς κάποιος του την είχε γράψει), κι έτσι θα δανειστούμε ένα λινκ από την ιστοσελίδα με τα βίντεο της συμμορίας.
h**p://new.livestream.com/accounts/4505673/events/2868129
http://www.freezepage.com/1395944018UMXZCRFONN
Οποιος βάλει το βίντεο να παίξει και απλά ακούει, ίσως να παρασυρθεί επί 11 και πλέον λεπτά από το οικείο σε όλους και πράο άκουσμα των ψαλμωδιών και των ευχών του κληρικού, μέχρι που στο 15.20 του βίντεο, εμφανίζεται επίσημος “ομιλητής”, ένα τυπικό δείγμα χρυσαβγίτη των γυμναστηρίων, ο παλαιστής Κωνσταντινίδης Ιωάννης του Γεωργίου. “Ομιλητής”, ασφαλώς σημαίνει κάποιος που μιλάει, αλλά ο χρυσαβγίτης αθλητής της πάλης (κάτοικος Κορυδαλλού και υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Παναγιώταρου Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής στις επόμενες εκλογές, που πάντοτε μέσα στις ιδιότητες με τις οποίες συστήνεται, δεν ξεχνάει να τονίσει και την ιδιότητα του “Πόντιου”) το μόνο που δεν κάνει είναι το να … μιλάει. Τουλάχιστον σαν άνθρωπος και έλλογο ον.
Λέει στην αρχή ένα “χρόνια πολλά συνάμα”, λόγω της ημέρας (είπαμε, Ευαγγελισμός και 25η Μαρτίου), και αμέσως μετά ….
… φωνάζει -τι “φωνάζει” λέω;;;
-κραυγάζει -τι “κραυγάζει” λέω
-μάλλον σκούζει σαν να τον σφάζουνε [Σ.Σ. προειδοποιούμε -άγριοι disturbing ήχοι και γρυλλίσματα]:

«Ζούμε σε μια πόλη γεμάτη με ΓΥΦΤΟΥΣ, γεμάτη με ΑΛΒΑΝΟΥΣ, με ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ!!!

ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!!!

ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ τα παιδιά μας!!!

Πουλάνε ναρκωτικά!!!

Και τι κάνουμε;;;!!!;;;!!!

Τι κάνουμε εμείς γι΄αυτό;;;!!!;;;!!!

Αλλά ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!!!»

 
2014-03-25 - Τοπική Οργάνωση Αχαρνών-Θρακομακεδόνων - Εγκαίνια γραφείων - Κωνσταντινίδης Ιωάννης - giankonstanitnidis73
Στιγμές χριστιανικής ευλάβειας και πραότητας και εθνικής ανατάσεως, με την ευλογία της επίσημης Εκκλησίας. Εικόνα από το μέλλον (;;;)
_
Αυτή είναι η αποκρουστική οργάνωση-συμμορία. Με τις ευλογίες της επίσημης Εκκλησίας (που, όπως λένε, δεν είναι η Εκκλησία της Αγάπης Θεού και ανθρώπων, αλλά ένας τεράστιος πολιτικοοικονομικός οργανισμός με πολλές οργανώσεις-παρακλάδια), να ετοιμάζει πογκρόμ και να χύνει το μισάνθρωπο δηλητήριό της.
 

Την ίδια στιγμή, στα υψηλότερα κλιμάκια των δύο ομονοουσών οργανώσεων, της Εκκλησίας και της άλλης, της εγκληματικής …

Κι αφού, λοιπόν, ένας χαμηλόβαθμος ιερωμένος δίνει άνετα καλωσόρισμα και πάσα σε έναν χαμηλόβαθμο χρυσαβγίτη (που προωθεί “χαμηλής έντασης” επιχειρήσεις “για να ξεβρωμίσει ο τόπος”), και δίνει ταυτόχρονα έτσι και την έγκρισή του (το συγχωροχάρτι) σε όλους τους μισάνθρωπους, μισαλλόδοξους, ρατσιστές-”ακτιβιστές” (και παγανιστές/σατανιστές, να μην το ξεχνάμε αυτό), που ετοιμάζουν πογκρόμ και στρατόπεδα συγκέντρωσης, γιατί όχι, λοιπόν, και ένας υψηλόβαθμος ιερωμένος να μη δίνει την δική του πάσα-συγχωροχάρτι κι ευλογία σε έναν εξίσου υψηλόβαθμο χρυσαβγίτη, που αναλαμβάνει άλλου είδους “επιχειρήσεις”, τις χοντρές και τις δύσκολες -αλλά και τις πιο προσοδοφόρες -όπως είπαμε, ναι, “για να ξεβρωμίσει ο τόπος”.
Και το λέμε αυτό, διότι την ίδια στιγμή που ο παπάς του αγιασμού των γραφείων της τοπικής Αχαρνών-Θρακομακεδόνων της ναζιστικής συμμορίας ευλογούσε ανήμερα του Ευαγγελισμού, το ρατσιστικό δηλητήριο και τις απερίγραπτα μισάνθρωπες ρατσιστικές κραυγές του πρώην παλαιστή, λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα, στην έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, ένας άλλος ιερωμένος, υψηλόβαθμος αυτή τη φορά, η Αυτού Σεβασμιότης, ο μπλόγκερ και πρώην ιερέας και Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Στρατοχωροφυλακής Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος Λενής δεξιωνόταν “κλιμάκιο” της ναζιστικής συμμορίας, με όλες τις τιμές και τους τύπους (αλλά και την … ουσία), προφανώς για να τους δείξει την μεγάλη του εκτίμηση, και να τους δώσει τη δική του πάσα-συγχωροχάρτι-έγκριση και ευλογία για να συνεχίσουν τα δικά τους ευλαβικά θεάρεστα έργα. Αλλωστε, και όταν ξεπροβόδισε τον αμετανόητο καταδικασμένο (και) για την εν ψυχρώ δολοφονία ενός παιδιού, χουντικό αρχιπραξικοπηματία Νίκο Ντερτιλή, η “τιμητική φρουρά” δεν αποτελούνταν πάλι από επίλεκτους χρυσαβγίτες και χουντικούς βασανιστές;;;
Η είδηση από τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα, κλικ εδώ:
http://www.pelop.gr/?page=article&srv=15&DocID=177449
Διαβάζουμε σχετικά:
«Κλιμάκιο συναγωνιστών αποτελούμενο από του συναγωνιστές βουλευτές Αιτωλ/νίας Κων/νο Μπαρμπαρούση και Αχαΐας Μιχαήλ Αρβανίτη, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη με την “Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα” Χρήστο Ρήγα και την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη για το Νομό Αχαΐας, συναγωνίστρια Γεωργία-Αρετή (Γιούλη) Κοκκότη, παρέστηκαν στην Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή, συνομίλησαν με τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιο, τον ηγούμενο και τους μοναχούς της αδελφότητας της μονής και παρακολούθησαν την αναπαράσταση της ορκωμοσίας των ηρώων πατέρων μας».
h**p://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/klimakio-ths-chrushs-aughs-sthn-istorikh-agia-laura
http://www.freezepage.com/1395946481VYCDAZHPJA
 
2014-03-25 - Αγία Λαύρα - H Χρυσή Αυγή τίμησε τους ήρωες οπλαρχηγούς στην Αγία Λαύρα - Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο - Ρήγας Χρήστος - agialaura12
Στη φωτογραφία, οι εκλεκτοί θεοσεβούμενοι καλεσμένοι του Μητροπολίτη Αμβρόσιου παίρνουν την ευλογία του Σεβασμιότατου για να συνεχίσουν τα θεάρεστα έργα τους. Ανάμεσα στον κ. Μπαρμπαρούση και στην υποψήφια κ. Γεωργία-Αρετή (Γιούλη) Κοκκότη, ο ενάρετος με τα θεάρεστα έργα κ. Χρήστος Ρήγας.
Ενα τέτοιο θεάρεστο έργο πραγματοποιεί και το στέλεχος-κλειδί για τη λειτουργία της εγκληματικής οργάνωσης, ο Χρήστος Ρήγας. Θα τον έχει προσέξει ο αναγνώστης· βρίσκεται πάντοτε σε δεύτερο πλάνο πίσω από τα μεγάλα ονόματα της οργάνωσης, σε όλες τις φωτογραφίες και ειδικότερα -πάντα- στη Βουλή και στα δικαστήρια. Λογικά, οι επισκέπτες του ιστολογίου θα γνωρίζουν τον βίο και την πολιτεία του, αλλά -δεν βλάπτει-, ας θυμηθούμε ορισμένα στοιχεία από το πλούσιο βιογραφικό του:
 
  • Ονομάζεται Ρήγας Χρήστος του Ανδρέα,

    - γενν. το 1974 στο Μεσολόγγι,

    - “αυτοδημιούργητος” και “ελεύθερος επαγγελματίας”

    - ιδιοκτήτης του μπαρ-φασιστικού στεκιού “Πύλες”, Αλκιβιάδους 91 στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα από τον Αύγουστο 2009 (γωνία στην πλατεία, ακριβώς απέναντι απ’ την εκκλησία, με άδεια που βγήκε ταχύτατα από τις δημοτικές και αστυνομικές αρχές), από το οποίο στις 08/06/2010 βγήκαν οι φασίστες που ξυλοκόπησαν τον Ναντίμ Ουαχίντ,

    - είχε κατηγορηθεί τον Οκτώβριο-Νοέμβριο 2007 ότι έδωσε την εντολή (με τη διαμεσολάβηση του αδερφού του Θανάση Ρήγα) για τη δολοφονία του αντίπαλου μαφιόζου-ιδιοκτήτη του μπαρ “Caramela” στη Λεωφόρο Συγγρού Γιάννη Βουτυράκου, στον υπαξιωματικό του ΠΝ και πορτιέρη Χρήστο Λουκόπουλο, για λογαριασμό του αργότερα δολοφονηθέντος ιδιοκτήτη νυχτερινών μαγαζιών Μπάμπη Λαζαρίδη [βλέπε Δικαστική Απόφαση 565/2009 (Ζ, Ποινικές), Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Γκουτζαμάνη, 25/02/2009], μια υπόθεση στην οποία δεν υπήρξε άλλη συνέχεια,

    - είχε συλληφθεί στις 20/02/2010 στην Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα για παράνομη κατοχή όπλου,

    -είχε προφυλακιστεί στις 18/04/2011 για τη δολοφονία στις 26/02/2009 του αστρολόγου Μιλτιάδη Μουτάφη και της συνεργάτιδας του Παρασκευής Γκέζου, στην οδό Κισσάβου 4-6 στο Χαλάνδρι, ενώ στη δίκη που έγινε, τελικά, αθωώθηκε (κλικ εδώ)

    - είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΧΑ, τομεάρχης Αιτωλοακαρνανίας & Αχαΐας και υπεύθυνος της Περιφερειακής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδος,

    - ήταν υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας στις εκλογές του 2009,

    - ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας στις εκλογές του 2010,

    - και είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας στις επόμενες εκλογές του Μαΐου 2014

Οποιος/α θέλει να μάθει λεπτομέρειες, μπορεί να κάνει κλικ σε οποιοδήποτε από τα δημοσιεύματα που φέρνει η εξής αναζήτηση:
Ή να διαλέξει από τα εξής γεμάτα με ενδιαφέρουσες πληροφορίες άρθρα -χωρίς να αμελήσει, όμως, να διαβάσει την Δικαστική Απόφαση 565/2009 του Αρείου Πάγου (Ζ’ Ποινικό Τμήμα ) -ή τα αποσπάσματα αυτής- που παραθέτουμε αμέσως μετά.
# Ο Απατρις της Πάτρας, Ο χρυσαυγίτης υποψήφιος και τα ζόμπι του Αγίου Παντελεήμονα, 28/10/2010
http://oapatris.wordpress.com/2010/10/28/o_xrysaygiths_ypopshfios/
# Ο Απατρις της Πάτρας, Η Χρυσή Αυγή και οι νονοί της νύχτας, στο Ιστολόγιο Οχι οι ναζί της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, 19/04/2012
http://oxixastinvouli.blogspot.gr/2012/04/blog-post_19.html
# Ο Απατρις της Πάτρας, Ενας συκοφαντημένος Γκάουλαϊτερ (Χρήστος Ρήγας), 22/09/2013
http://oapatris.wordpress.com/2013/09/22/a_maligned_gauleiter/
# ((i)) Athens Indymedia – Ποιος είναι πίσω από το Χρήστο Λουκόπουλο;;; + Νάτος πάλι ο Χρήστος Ρήγας, 19/04/2011
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1191992#1192143
# Ιός – Αίμα, Τιμή, Τράφικινγκ, Εφημερίδα των Συντακτών, 11/01/2014
http://www.efsyn.gr/?p=165093
# Πέτρος Κατσάκος – Αγιος Παντελεήμονας: Το “λίκνο” της Χρυσής Αυγής – Η Αυγή Online, 06/10/2013
http://www.avgi.gr/article/1081976/agios-panteleimonas-to-likno-tis-xrusis-augis
# Ο Απατρις της Πάτρας, Το βαμπίρ της Χρυσής Αυγής και οι “διανοούμενες πόρνες” του Swinton, 19/04/2011
http://oapatris.wordpress.com/2011/04/19/vampir_xrisis_avgis/
# Τάγματα εφόδου με πολιτική προβιά – Τι λένε τρεις δικηγόροι για τα κυκλώματα της νύχτας, Ελευθεροτυπία, 02/10/2013
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=389637

Μια απόφαση του Αρείου Πάγου περιγράφει τα θεάρεστα έργα

Αλλά, είναι σημαντικό, για να κατανοήσει κανείς καλύτερα την κατάσταση έτσι όπως διαμορφώθηκε τα τελευταία χρόνια στο προπύργιο του νεοναζισμού, στον Αγιο Παντελεήμονα, και τον ρόλο των κυκλωμάτων των μπράβων της νύχτας εκεί, να διαβαστεί η εξής Δικαστική Απόφαση 565/2009 του Αρείου Πάγου (Ζ’ Ποινικό Τμήμα ):
Δικαστική Απόφαση 565/2009 (Ζ, Ποινικές), Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Γκουτζαμάνη, 25/02/2009
http://www.areiospagos.gr/nomologia/apofaseis_DISPLAY.asp?&apof=565_2009
Σύμφωνα με την έκδοση “Επιτροπές Κατοίκων, Κατάδυση στο μέλλον του ελληνικού φασισμού” των Autonome Antifa (αλλά και όπως προκύπτει εύκολα απ’ τα συμφραζόμενα), το πρόσωπο “Ζ” που αναφέρεται στο δικαστικό έγγραφο είναι ο Χρήστος Ρήγας. Μπορείτε να θαυμάσετε το θεάρεστο χριστιανικό του έργο, που έχει πλέον και την ευλογία του Αμβρόσιου σαν η “γλυκειά ελπίδα” που θα σώσει την πατρίδα:
 
Απόφαση 565/2009 του Αρείου Πάγου (Ζ’ Ποινικό Τμήμα):
«[...] ανέφερε ότι ο συγκατηγορούμενός του Χρήστος Ρήγας του είχε υποδείξει και το σχέδιο διαφυγής μετά την τέλεση του εγκλήματος και σαν αμοιβή του είχε υποσχεθεί το χρηματικό ποσό των 30.000,00 ευρώ, από τα οποία τα μισά είχε ήδη πάρει ο ίδιος (Ζ), ενώ τα άλλα μισά θα του τα έδινε μετά την δολοφονία.
Κατόπιν τούτου ειδοποιήθηκε η αστυνομία, όπου στο πιο πάνω σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης και συνέλαβαν τον κατηγορούμενο *************, ενώ κατασχέθηκε το παραπάνω πιστόλι με οκτώ φυσίγγια.
Σε έρευνα που επακολούθησε από την αστυνομία στο πιο πάνω αυτοκίνητο, που οδηγούσε, βρέθηκαν ένα γκλοπ, χρώματος κόκκινου, με μαύρη λαβή, ένας ελβετικός σουγιάς και ένα πτυσσόμενο γκλοπ, τα οποία, μαζί με το πιο πάνω αναφερόμενο πιστόλι, έφερε χωρίς άδεια της αρμόδιας αστυνομικής αρχής.
Ο ανωτέρω κατηγορούμενος απολογούμενος την 28-10-2007 στην Δ/νση Ασφαλείας Αττικής ισχυρίσθηκε εκτός των προαναφερομένων ότι καθ’ υπόδειξη του κατηγορουμένου Ζ έκανε εισπράξεις επ’ ονόματι του ***************** για παροχή προστασίας, από διάφορα καταστήματα και συγκεκριμένα ************.
Πριν από το Πάσχα του έτους 2007 μετέβη δύο φορές σε INTERNET CAFE στην πλατεία ******** και με την απειλή πιστολιού εξανάγκασε τον ιδιοκτήτη Η, γνωστό με το ψευδώνυμο “************”, να του καταβάλει το χρηματικό ποσό των 2.500,00 ευρώ, τα οποία έδωσε στον κατηγορούμενο Ζ.
Την ίδια περίοδο πήγε στο κατάστημα με την επωνυμία *********** και απείλησε με όπλο τον τραγουδιστή Θ [Σ.Σ.: Νίκο Κουρκούλη], προκειμένου να του καταβάλει χρήματα για παροχή προστασίας, πλην όμως ούτος δεν ενέδωσε στον εκβιασμό.
Το ίδιο χρονικό διάστημα απειλούσε αρχικά τηλεφωνικώς και εν συνεχεία δια ζώσης με την απειλή όπλου την Ι, που διατηρεί πρατήριο υγρών καυσίμων ****************, ώστε να του δώσει το χρηματικό ποσό των 5.900,00 ευρώ, που χρωστούσε, από μία ακάλυπτη επιταγή που υποτίθεται ότι είχε κυκλοφορήσει απ’ αυτή, πλην όμως δεν ενέδωσε στον εκβιασμό.
Κατά το αυτό χρονικό διάστημα μετέβη στα καταστήματα με τις επωνυμίες ************* και με την απειλή βίας ζήτησε να καταβάλουν χρήματα για παροχή προστασίας, πλην όμως δεν ενέδωσαν στον εκβιασμό.
Πριν από τα Χριστούγεννα του έτους 2006 εργάσθηκε, κατ’ εντολή του συγκατηγορουμένου του Z, ως συνοδός σε έναν επιχειρηματία ονόματι K, αγνώστων λοιπόν στοιχείων, τον οποίο, ενώ συνόδευσε σε εργοστάσιο με δερμάτινα είδη στην περιοχή του ***********, προκειμένου να εισπράξει με βία χρήματα, που όπως ισχυριζόταν του χρωστούσαν, πυροβόλησε άσκοπα τέσσερις φορές στον αέρα.
Επίσης το καλοκαίρι του έτους 2007 στο *********** κατ’ εντολή του ανωτέρω συγκατηγορουμένου του (Z), αφού έριξε βενζίνη στο αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του K, άναψε φωτιά και το έκαψε, επειδή ο πιο πάνω επιχειρηματίας σταμάτησε να τους χρησιμοποιεί για την προστασία του.
Τέλος ο παραπάνω κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι το πιο πάνω πιστόλι που έφερε μαζί του, το είχε προμηθευτεί δύο ή τρεις ημέρες πριν τη σύλληψή του από τον συγκατηγορούμενό του- αστυνομικό Χ1, έναντι του χρηματικού ποσού των 1.700,00 ευρώ, ενώ τα οκτώ φυσίγγια που βρέθηκαν στην κατοχή του τα προμηθεύτηκε από τον έτερο συγκατηγορούμενο του Z».
 
*******************
Διαβάστε περαιτέρω:
# Για τα έργα και τις ημέρες του “αυτοδημιούργητου” και “ελεύθερου επαγγελματία” (από εκείνο το είδος των επαγγελμάτων, που μάλλον δεν δηλώνεται στο ΙΚΑ, όπως εύστοχα σημειώνουν οι “Autonome Antifa“, με την καταπληκτική τους πένα και αντίληψη και δυνατότητες ανάλυσης):
Μια εξαιρετική περιγραφή των σχέσεων των ποινικών κυκλωμάτων της νύχτας με τους χρυσαβγίτες και τους “αγανακτισμένους”, με ονομαστική αναφορά σε όλους τους γνωστούς πρωταγωνιστές όπως π.χ. οι Σκορδέλη, Ψύλλος, Πιπίκιος, αδελφοί Ρήγα, Χριστίνα Σιδέρη, Γιώργος Φράγκος (βλ. το άρθρο μας «Ποιος είναι ο δημοσιο”γράφος” Γιώργος Φράγκος της χρυσαβγίτικης εφημερίδας “Εμπρός”;;;») κ.ά., συν τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς, συν τους μπράβους των αντίπαλων συμμοριών. Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα αυτό το μικρό βιβλιαράκι, σε όποιον/α θέλει να κατανοήσει το φαινόμενο και να μάθει τι συμβαίνει στα υπόγεια και στα πίσω δωμάτια της περιοχής:
- Autonome Antifa, Επιτροπές Κατοίκων, Κατάδυση στο μέλλον του ελληνικού φασισμού, εκδόσεις Autonome Antifa, Αθήνα, 2012, σελ. 112, τιμή, 3,70
# Από την τρέχουσα ειδησεογραφία: Φαίνεται ότι οι κραυγές του φασίστα έχουν ήδη ακουστεί από την ακροδεξιά μας κυβέρνηση: Οχι ένα, αλλά δύο στρατόπεδα συγκέντρωσης ετοιμάζονται στην περιοχή, σύμφωνα με την “Αυγή”, για να “στεγάσουν” τους “γύφτους, τους Αλβανούς και τους Πακιστανούς που μας σκοτώνουν”, βλ. “Οταν κλείνει ένα νοσοκομείο, ανοίγει ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης”, 26/03/2014 [Σ.Σ.: Μα τι πράγματα είναι αυτά;;; Η κυβέρνηση τους παίρνει τη δουλειά, επιτρέπεται;;;]
- Γιώργος Ανανδρανιστάκης, Οταν κλείνει ένα νοσοκομείο, ανοίγει ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης, Αυγή 26/03/2014
http://www.avgi.gr/article/2155989/otan-kleinei-ena-nosokomeio-anoigei-ena-stratopedo-sugkentrosis
# Ο Αμβρόσιος δεν ήταν ο μόνος δεσπότης που δεξιώθηκε με τιμές, τις μέρες αυτές, τους “Ελληνικά SS”. Ο σεβασμιώτατος Χαλκίδας καλοδέχτηκε τον “Τόλη88″ με τ’ όνομα.
- Βλ. Ιστολόγιο Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές, Ο μητροπολίτης Χαλκίδας υποδέχτηκε τον κύριο του τραγουδιού «Ελληνικά SS» Απόστολο  Γκλέτσο …, 20/03/2014
http://roides.wordpress.com/2014/03/20/20mar14/
# Μια εξαιρετικά διεισδυτική ματιά από … “Εναν” στις σχέσεις Ιεραρχών (και άλλων …) με τη ναζιστική συμμορία, έναν προς έναν:
- Ενας (Πέτρος Κουσουνάδης), Ξεμπερδέψαμε;;; (#4) – Ναζί και εκκλησία, 16/01/2014
http://www.enas1983.blogspot.gr/2014/01/4.html
# Αξίζει να διαβαστεί, ένα κλασικό έργο για τις σχέσεις Εκκλησίας και ακροδεξιάς στην Ελλάδα, από την εποχή του “αόμματου αντικομμουνισμού” που σκέπασε με τα φτερά του τους μαυραγορίτες δωσίλογους της Κατοχής μέχρι τις παραεκκλησιαστικές οργανώσεις των Χριστόδουλου και Αμβρόσιου:
- Γιώργος Μουστάκης, Η γέννηση του Χριστιανοφασισμού στην Ελλάδα, εκδόσεις Κάκτος, Αθήνας, 1983
 
*******************
Δείτε επίσης όλα τα άρθρα του ιστολογίου στην κατηγορία “Εκκλησία” και στην κατηγορία “Παπάδες
# Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης και η ηγεσία της χούντας, το βίντεο
http://xyzcontagion.wordpress.com/2011/03/25/xristodoulos-xounta-video/
# Ο τότε Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας Ισίδωρος Αηδονόπουλος προπαγανδίζει το “ΝΑΙ” στο δημοψήφισμα της χούντας του 1973
http://xyzcontagion.wordpress.com/2011/05/12/isidoros-leroy-1973-xoynta/
# Επιστολή προς Χίτλερ και τον “ευκλεή ηρωικό στρατό του”, 10 Απριλίου 1941, από τον Επίσκοπο Πατάρων Μελέτιο και τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Αναστάσιο Πέντζο
http://xyzcontagion.wordpress.com/2012/04/14/meletios-pataron-epistoli-pros-hitler/
# Παπάδες ένοπλοι παρακρατικοί, σε παραστρατιωτικά τάγματα θανάτου, ρασοφόρες μονάδες των ΜΑΥ.
http://xyzcontagion.wordpress.com/2011/02/12/papades-enoploi-parakratikoi/
 
*******************
Δείτε επίσης:
Νέα κατηγορία με σειρά αποκαλυπτικών νέων ερευνών: “Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά“.
Θυμίζουμε επίσης τις έρευνες του ιστολογίου μας, καθώς και όλα τα άρθρα μας με ετικέτα “Χρυσή Αυγή“.
Ολα τα άρθρα του ιστολογίου μας μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα (Killah P).
# Το XYZ Contagion στα mainstream ΜΜΕ:
http://xyzcontagion.wordpress.com/mainstream-mme/
# Η Χρυσή Αυγή στο XYZ Contagion – Μια σχέση … [...] – Μικρή ιστορική αναδρομή
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/09/29/xrysi-avgi-sto-xyz-contagion/
# Μεταφράσεις άρθρων του ιστολογίου μας σε αξιόλογες ιστοσελίδες και ΜΜΕ του εξωτερικού
http://xyzcontagion.wordpress.com/metafraseis/
Ορισμένα χαρακτηριστικά ποστ:
# Τα σχέδια της Χρυσής Αυγής για το Πολίτευμα, όπως ακούστηκαν μέσα στο Πολιτικό της Γραφείο: «Στόχος μας η κατάργηση της Δημοκρατίας και η κατίσχυση της “Πολιτείας” (=του Ράιχ)» [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #02]
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/01/07/kryfa-02-sxedia-xa-politevma/
# Ξένοι νεοναζί καλεσμένοι του Γκέμπελς της Χρυσής Αυγής Γιώργου Μάστορα (Μισιάκα): «Η συναγωγή θα γίνει ένα ωραίο δημόσιο αποχωρητήριο» [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #01]
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/12/10/kryfa-01-mastoras-synagogi/
# Εκτός Νόμου και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων ΤΩΡΑ!!! – Τα Μητρώα Μελών σαν στοιχείο της δικογραφίας και η εμπειρία από άλλες χώρες
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/09/19/mitroo-melon-symmorias/
# Οταν η Χρυσή Αυγή προσχωρούσε στη νεοναζιστική Διεθνή “Νέα Ευρωπαϊκή Τάξη” και στη “Διακήρυξη της Βαρκελώνης”, 1981 (Συνεργασία του ιστολογίου μας με τα “Ενθέματα” της κυριακάτικης “Αυγής”, 2013-03-31)
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/03/31/net/
# Οι επωμίδες και τα εκρηκτικά του Νίκου Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής – Ψεύτης, βλαξ, καταδότης και Γιώτα-4
http://xyzcontagion.wordpress.com/2012/05/04/epomides-ekriktika-mixaloliakos/
# Δύο πρώην υπαρχηγοί της Χρυσής Αυγής συμφωνούν: Η Νέα Δημοκρατία τύπωνε τα φυλλάδιά μας
http://xyzcontagion.wordpress.com/2012/03/18/ypagrhxoi-xrysh-avgh-nea-dimokratia/
# Ενα “μικρό” “λάθος” του Μιχαλολιάκου: Επιβεβαιώνει ότι η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής γνώριζε (και παρακινούσε) τις δολοφονικές επιθέσεις, τις απόπειρες ανθρωποκτονίας και τους άγριους ξυλοδαρμούς
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/03/24/mixaloliakos-sms-lagos/
# Ανήλικοι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής – Η ναζιστική συμμορία, θορυβημένη, διαψεύδει τις στρατολογήσεις και … αυτοδιαψεύδεται!!!
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/10/01/anilikoi-stratologisi-xrisi-avgi/
# Δικηγόροι σε υποθέσεις με ακροδεξιό, εθνικιστικό και “χρυσαβγίτικο ενδιαφέρον”
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/09/30/dikigoroi-akrodexia/
# Ιός – Τα έντυπα της ακροδεξιάς και η σχέση τους με τον πρωθυπουργό (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2013-06-25) + Ποιος είναι ο δημοσιο”γράφος” Γιώργος Φράγκος της χρυσαβγίτικης εφημερίδας “Εμπρός”;;;
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/06/25/ios-entypa-akrodexias-fragkos-empros/
# Σβάστικες και Ζιγκ-Χάιλ από τον “ιδεολογικό” καθοδηγητή και βασικό αρθρογράφο της ναζιστικής συμμορίας Γιώργο “Μάστορα”
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/05/20/mastoras/
# Ο χρυσαβγίτης υποψήφιος βουλευτής με το ρατσιστικό παραλήρημα για “φούρνους και σαπούνια”, στο πλάι του lieutenant Κασιδιάρη, στην μεγάλη του στιγμή
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/03/11/plomaritis-dipla-se-kasidiari/
# Νέες αποκαλύψεις για το παρελθόν της Χρυσής Αυγής από τον Ιό (άρθρο “Οι «δικές μας» τυφλές βόμβες” στην Εφημερίδα των Συντακτών, 2013-04-20) και τον Ματτέο Αλμπανέζε (άρθρο “Οι Ιταλοί νεοφασίστες και η ελληνική χούντα” στα ΕΝΘΕΜΑΤΑ της ΑΥΓΗΣ, 2013-04-21)
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/04/21/ios-albanese/
# Διαβάστε στα Ενθέματα της “Αυγής” αύριο Κυριακή 31 Μαρτίου: Μια αποκάλυψη για το ναζιστικό παρελθόν της Χρυσής Αυγής (Προωθητική ενέργεια από τα “Ενθέματα”, το Left.gr και την Αυγή Online beta)
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/03/30/proo8itiki-energeia-en8emata-left-gr/
# Στροφή 180 μοιρών του Φύρερ Μιχαλολιάκου: Δεν αποκλείω συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία και τον Σαμαρά – Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου τώρα δικαιώνεται
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/09/26/mixaloliakos-synergasia-me-nd/
# Το μάθατε;;; Ο Μιχαλολιάκος ο … νοσταλγός των αγώνων “114″ των συνοδοιπόρων και κομμουνιστών ξεκίνησε “ανένδοτο 114″!!!
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/09/20/mixaloliakos-114-anendotos/
# Ποιός βουλευτής υπερασπιζόταν τη Χρυσή Αυγή μέσα στη Βουλή το 1998;;;
http://xyzcontagion.wordpress.com/2012/04/30/boyleftis-yperaspizotan-xrysi-avgi/
# Η χρυσαβγίτικη επιτομή της ηλιθιότητας – Ούτε μια προβοκάτσια δεν μπορούν να στήσουν χωρίς να καρφωθούν
http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/10/30/sfyrodrepano-provokatsia-xa/
# Ενας εθνικοσοσιαλιστής υποψήφιος βουλευτής και τα λάγνα ανατολίτικα λικνίσματα της ναζιστοσυμμορίας Χρυσής Αυγής
http://blo.gr/47v
# Η εμμονή της Χρυσής Αυγής με τους παιδικούς σταθμούς – Αντιγραφή του σχεδίου του NPD;;; + Δύο μικρές ειδήσεις
http://xyzcontagion.wordpress.com/2012/10/14/xrisi-avgi-paidiki-sta8moi/
# Ονομα: Μπαρμπαρούσης – Βαθμός: Ανθυπασπιστής (ΠΖ) – Μονάδα:  …
http://xyzcontagion.wordpress.com/2012/07/29/mparmparousis/
# Η Χρυσή Αυγή αναγνωρίζει τον εαυτό της και τα στελέχη της σε κείμενο καταγγελίας εγκληματικών φασιστικών επιθέσεων, ως τους αυτουργούς των επιθέσεων αυτών
http://xyzcontagion.wordpress.com/2012/07/02/xrysi-avgi-elme-xanion-epitheseis/
# Η UEFA προειδοποιεί: Ρατσιστικό και νεοναζιστικό σύμβολο ο μαίανδρος της Χρυσής Αυγής
http://xyzcontagion.wordpress.com/2012/05/22/uefa-maiandros-xrysi-avgi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου