Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΤΟΝ "ΕΦΑΓΑΝ" ΟΙ ΡΩΣΟΙ; Εκτέλεσαν με δυο σφαίρες τον ηγέτη του "Δεξιού Τομέα" στην Ουκρανία


Νεκρός ο ακροδεξιός Αλεξάντρ Μουζίτσκο. Είχε πρωτοστατήσει στις διαδηλώσεις κατά του Γιανουκόβιτς στην Ουκρανία. Τον σκότωσαν με δυο σφαίρες στην καρδιά

Με δύο σφαίρες στην καρδιά σκότωσαν άγνωστοι τον Αλεξάντρ Μουζίτσκο, ηγέτη του "Δεξιού Τομέα" στην Ουκρανία, στην πόλη Ronvo στην Δυτική Ουκρανία.
O Ουκρανός βουλευτής Aleksandr Doniy εγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook : "Το αυτοκίνητό του είχε αποκοπεί από δύο άλλα αυτοκίνητα. Το έσυραν και τον τοποθέτησαν πάνω σε αυτά τα αυτοκίνητα. Στη συνέχεια τον πέταξαν στο έδαφος, του έδεσαν τα χέρια πίσω από την πλάτη και τον σκότωσαν με δυο βολές στην καρδιά".
Ο Μουζίτσκο ήταν γνωστός για τις αντισημιτικές θέσεις του και για τη συμμετοχή του στον πόλεμο της Τσετσενίας με την πλευρά των ανταρτών.
Τον περασμένο μήνα είχε μπει στο εισαγγελικό γραφείο για να ζητήσει το λόγο επειδή, κατά την άποψη του, η έρευνα για μια δολοφονία καθυστερούσε
Στο βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου ο Μουζίτσκο  αρπάζει τον εισαγγελέα από τη γραβάτα και τον σφίγγει, ενώ σε μια ακόμη προσπάθεια του δικαστικού λειτουργού να του εξηγήσει πώς έχει η κατάσταση τον χαστουκίζει δυνατά.
 
Εγκληματίας στην Τσετσενία
Φανατικός αντιρώσος , είχε συμμετάσχει ως εθελοντής στον πόλεμο στην Αμπχαζία, τη Γεωργία και την Τσετσενία. Το 1994 στην Τσετσενία διοικούσε την ομάδα εθελοντών "Viking" και ανήκε στην προσωπική φρουρά του Dudayev.
Μάλιστα του απένειμαν και τον τίτλο "Ήρωα του Έθνους" για τις υπηρεσίες του. Το 2012 εξελέγη βουλευτής της Ουκρανίας. Την περασμένη Τρίτη, αυτός ο πρώην μαχητής , κατέφθασε στο περιφερειακό κοινοβούλιο του Rovno απειλώντας τους βουλευτές με πολυβόλο και μαχαίρια και απαιτώντας έκδοση απόφασης για χορήγηση κατοικιών στις οικογένειες των διαδηλωτών που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των βίαιων συγκρούσεων στο Κίεβο.
Πηγή: RT

3 σχόλια:

  1. καλα συγγνωμη ρε παιδια: ο τιτλος του αρθρου που αναφερεται ως πηγη δεν βλεπετε τι γραφει;;;
    Shot dead IN POLICE RAID!!!!
    και σεις γραφεται "τον εφαγαν οι Ρωσοι";; ΕΛΕΟΣ δηλαδη!!!
    Βγαινει το ιδιο το Υπουργειο Εσωτερικων της Ουκρανιας και λεεει οτι ειχε βγει ενταλμα συλληψης εναντιον του και πηγαν να τον πιασουν, αντεδρασε και τον σκοτωσαν. Αυτα τα γραφει το αρθρο που αναφερετε εσεις η ιδιοι ως πηγη!!! Κι αν δεν σας κανει επειδη ειναι ρωσικο μπορειτε να δειτε και το BBC, τα ιδια γραφει: http://www.bbc.com/news/world-europe-26729273
    Εσυ ομως προσπερνατε ολο το αρθρο και αναφερετε μονο τι εγραψε ενας παπαρας βουλευτης στο facebook! Ενταξει γραψτο κι αυτο αμα θες. Αλλα ολα τα παραπανω δεν θα ειδατε;
    Προς τι λοιπον αυτος ο αποπροσανατολιστικος τιτλος; Λεγε - λεγε κατι θα μεινει. Ξερετε ποιανου μοτο ηταν αυτο...
    Κριμα συντροφοι, ντροπη...
    Ενας φιλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συναγωνιστή,μήπως έχεις φιλο-ρωσικές εμμονές.
      Ένα τεράστιο κατεβατό ύβρεων για ένα ερώτημα, με τη βεβαιότητα και εριστική διάθεση ενός ανθρώπου που λες και ήταν μπροστά!!!

      Διαγραφή
  2. καλα ενταξει τωρα, εγω τις εχω τις εμμονες; Απαντα επι της ουσιας!
    Εχεις πηγη που λεει καποια πραγματα και συ επιλεγεις να αποσιωπησεις τα μισα και να βαλεις κι εναν παραπλανητικο τιτλο. Βγαινει ο αρμοδιος Υπουργος και λεει "εμεις τον φαγαμε" και συ ουτε που το αναφερεις. Αμα δεν τον πιστευεις, τουλαχιστον αναφερε το και πες οτι δεν τον πιστευεις και υποψιαζεσαι κατι αλλο.
    Και που τις ειδες τις υβρεις;;;;;;; Κριτικη σου εκανα. Δεν σε εβρισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή