Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Η ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ΝΔ ΜΕ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΝΤΙΩΤΗ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Δ.ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ

«Ο Χριστόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ μιλά και για “μακεδονική μειονότητα” στην Ελλάδα»Με περίσσια υποκρισία η ΝΔ, το κόμμα της εθνικοφροσύνης και της εξυπηρέτησης των εργολαβικών-τραπεζικών-εφοπλιστικών συμφερόντων, που αιματοκύλησε τα Βαλκάνια, τη Μέση Ανατολή, τους λαούς της Ασίας και της Αφρικής στο πλευρό των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, διεκδικώντας μερίδιο από την πίτα των κερδών για τον αστικό κόσμο που εκπροσωπεί,  έβγαλε στη φόρα τη βίβλο της ταγματασφαλίτικης "εθνικής" αλήθειας!
Μια εθνική αλήθεια σιχαμένη, μισαλλόδοξη και ρατσιστική, που όρθωσε μπάρες για δεκαετίες στη Θράκη εφαρμόζοντας κατοχικό καθεστώς, που έδρασε στο πλευρό φρικαλέων ιεραρχών, φορείς μεσαιωνικού σκοταδισμού, μαζί με την εθνικιστική ΣΦΕΒΑ και τους Ναζί της Χρυσής Αυγής.
Εφαρμόζοντας σχέδια επέμβασης στα γειτονικά κράτη, ωθώντας-εξοπλίζοντας εθνικιστικές εξεγέρσεις, με σκοπό το διαμελισμό γειτονικών κρατών και τον επεκτατισμό.
Αυτή η αστική πολιτική είχε ως θύματα την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία, τις μειονότητες στη Θράκη και στη Μακεδονία. Είχε ως θύματα τους εργαζόμενους ανεξάρτητα τη θρησκεία και την εθνικότητα τους στα Κάτεργα των Ολυμπιακών έργων, στα Μεγάλα 'Εργα, στην αστική Ελλάδα που διεκδικεί "ζωτικό χώρο" στα Βαλκάνια, αλλά και την Ελλάδα της χρεοκοπίας, το κόστος της οποίας πληρώνει ο κόσμος της εργασίας.
Αυτή λοιπόν η αστική Ελλάδα των απίστευτων κερδών, των σκανδάλων και της μίζας, της διαπλοκής και της διαφθοράς, που μας αφαιρεί το δικαίωμα στην παιδεία-υγεία-ασφάλιση-εργασία, όπου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ-Χρυσή Αυγή συνεργάζονται για να επιβάλλουν τη δουλοποίηση μας.
Αυτή η Ελλάδα ζητά τα ρέστα.
Αυτή η Ελλάδα που παρουσιάζεται μέσω της Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτού Ιωαννίνων, Άννας Ασημακοπούλου, να ζητά τον λόγο για τις θέσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Χριστόπουλου περί ύπαρξης«Μακεδονικής μειονότητας», είναι η Ελλάδα της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, του εθνικιστικού παροξυσμού και των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.
Σε αυτή την Ελλάδα εμείς γυρνούμε την πλάτη, γιατί μέσα στην ίδια μας τη χώρα είναι ο εχθρός.
Και ο ταξικός εχθρός μας είναι ο κόσμος της Ασημακοπούλου που έσωσε τις τράπεζες, δολοφονώντας συμπολίτες μας, καταστρέφοντας κόπους και ελπίδες, ξεπουλώντας νησιά και παραλίες, κάθε κοινωνικό αγαθό που μπορεί να φέρει κέρδος στα αφεντικά της: τους Λάτση, Κόκκαλη, Μπόμπολα, Ψυχάρη, Μαρινάκη,  Μυτοληναίο,  Αλαφούζο, Βαρδιονογιάννη....
Τους λέμε λοιπόν: Κάτω τα χέρια από τον επιστήμονα και αγωνιστή των δημοκρατικών δικαιωμάτων Δ.Χριστόπουλο.
Έχει δευτερεύουσα σημασία ο βαθμός συμφωνίας μας με τις πολιτικές-επιστημοκές θέσεις που εκφράζει ο καθηγητής.. Σημασία έχει να ηττηθεί η Λογοκρισία, η απαγόρευση της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης, η εξαφάνιση της αντίθετης άποψης στην καθεστωτική προπαγάνδα. Σημασία έχει να ηττηθεί ο πραγματικός εκφασισμός της καθημερινότητας μας από το αστικό πολιτικό σύστημα!     
Το παιχνίδι σας είναι στημένο: ο ορισμός των "εθνικών" συμφερόντων είναι ταυτόσημος με τα οικονομικά και πολιτικά σας συμφέροντα.
Η προσπάθεια να τεθεί εκτός νόμου κάθε φωνή, κάθε αμφισβήτηση των "εθνικών" σας στόχων αποκαλύπτει τον Ολοκληρωτισμό σας και τη βαρβαρότητα της ταξικής σας πολιτικής.
Μια πολιτική που δεν είναι μονόδρομος για τους εργαζόμενους, ούτε φυσικά επιδέχεται διορθώσεις και μεταρρυθμίσεις.
Μια αστική ταξική βάναυση πολιτική που μας ωθεί να θέσουμε το δίλημμα: κοινωνική απελεύθερωση ή καπιταλιστική βαρβαρότητα.
Ένα δίλημμα που καλείται να απαντήσει το εργατικό κίνημα της εποχής μας, με όρους διεθνισμού και επαναστατικής πάλης.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου