Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ; «Βουράτε να σωθούμε, χτύπησαν πατέρα μπροστά στο παιδί του»

Κάνει τον γύρο της Κύπρου μαρτυρία οπαδού της ΑΕΛ στο Themaonline! «Βουράτε να σωθούμε, χτύπησαν πατέρα μπροστά στο παιδί του»
Απίστευτες καταγγελίες οπαδού της ΑΕΛ στην ιστοσελίδα μας. Σοκαρισμένη ακόμη μετά τα χθεσινά επεισόδια, μια οπαδός της ομάδας της Λεμεσού μας περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε πριν το χθεσινό ντέρμπι στο ΓΣΠ.
Οι πιο κάτω καταγγελίες κάνουν τον γύρο της Κύπρου και αναμένεται να υπάρξουν αντιδράσεις από αρμόδιους καθώς και επίσημες ανακοινώσεις.
Αρχικά, η οπαδός μας μεταφέρει στη σκηνή:
«Προχωρούσαμε 6-7 αυτοκίνητα προς τον κυκλικό κόμβο στο ΓΣΠ και όταν πήγαμε να πιάσουμε την έξοδο για να παρκάρουμε, συνέβη κάτι το απίστευτο. Παντού πορτοκαλιά, Πάνω από τον κυκλικό κόμβο, κάτω από αυτόν. Ήταν πολλοί. Πάθαμε σοκ. Έσπασαν αυτοκίνητα, τα διάλυσαν, τους πήραν και τα κλειδιά. Χτύπησαν ένα πατέρα μπροστά στο παιδί του και ζαλίστηκε, σκεφτόταν να πάει νοσοκομείο». Στη συνέχεια περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές:

«Έτρεχαν κατά πάνω μας. Υπήραν και Αστυνομικοί που έτρεχαν και αυτοί. Είμαι σίγουρη. Ήταν η πορεία του ΑΠΟΕΛ και όχι 20-30 άτομα που έφυγαν από την πορεία. Γιατί συνοδεύοταν από την Αστυνομία; Άρα ήταν η πορεία τους. Η οργανωμένη. Με ποια λογική να τους συνοδεύσουν κατά πάνω μας; Έλεος.
Παντού φωνές, κατεβείτε να σωθούμε φώναζαν οπαδοί. Αυτό το πράγμα δεν το ξαναείδα στη ζωή μου. Τόση μανία, τόσο μίσος. Χτύπησαν και έναν άνθρωπο που ήταν μπροστά και το παιδί του».
Στη συνέχεια, απίστευτες καταγγελίες για την Αστυνομία:
«Τώρα, νας σας πω τι έγινε έξω από το ΓΣΠ. Υπήρχε ναι πολύ Αστυνομία και ήταν παντού. Τι έκανε όμως; Τίποτα. Το μόνο που έκανε ήταν να προκαλεί τους οπαδούς μας. Σαν περπατούσε ένας Λεμεσιανός, μεγάλος άνθρωπος, ένας αστυνομικός του είπε: «Άτε προχώρα, πάενε Λεμεσό» και λίγο έλειψε να έχουμε επεισόδια».
Κάνενας έλεγχος!
«Όταν πήγαμε για να μας ελέγξουν στις εισόδους, πάντα όποτε πάμε στο ΓΣΠ γίνονται 2 και 3 έλεγχοι. Αυτοί την φορά δεν έγινε κανένας έλεγχος. Ήθελαν να γίνουν επεισόδια και να τιμωρηθεί η ΑΕΛ. Ακόμη κρατάω το εισιτήριο του αγώνα. Δεν μου το έκοψαν κύριοι το εισιτήριο μου. Ούτε εμένα, ούτε άλλων που ήταν γύρω μου».
mesas
Οι πιο πάνω δηλώσεις, ακριβώς όπως μας τις έχει μεταφέρει οπαδός της ΑΕΛ.
- See more at: http://www.tothemaonline.com/athlitika/kypros/kanei-to-giro-tis-kiprus-martiria-opadu-tis-ael-sto-themaonline-burate-na-sithume-xtipisan-patera-mrpost-asto-pedi-tu#sthash.XGjctTVv.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου