Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Με χρηματοδότηση της «Ευρωπαϊκής Ένωσης» το φασιστικό καθεστώς της Ουκρανίας φτιάχνει τεράστιο Στρατόπεδο Συγκέντρωσης για Ρωσόφωνους!



Αυτή η «Ευρωπαϊκή Ένωση» δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το τέρας του ναζισμού!

Ποιος 
θα μπορούσε να φανταστεί, αφού τα ΜΜΕ κι η πλειοψηφία των δημοσιογράφων αποκρύβουν σε διατεταγμένη αποστολή την αλήθεια, ότι...


Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι το ίδιο συμβαίνει και με την υποστήριξη των τρομοκρατών μισθοφόρων στη Συρία, αλλά όχι τόσο απροκάλυπτα.


Οι νεοναζί του Κιέβου διακωμωδούν και τρομοκρατούν τους ρωσόφωνους για τον εγκλεισμό τους στο στρατόπεδο συγκέντρωσης
Με κονδύλια της Ε.Ε., «βοήθεια» της «πολιτισμένης» Ευρώπης, το υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας ανέθεσε σε Τουρκική κατασκευαστική εταιρία την κατασκευή ενός γιγαντιαίου στρατοπέδου συγκέντρωσης για τους «παράνομους»! Κι οι Τούρκοι έχουν «εμπειρία» στις κατασκευές… Κατασκευάζουν τους παράνομους οικισμούς (τι υποκρισία… παράνομη εποικιστική πολιτική του Ισραήλ για τον ΟΗΕ και την Ε.Ε.) του κράτους Τρομοκράτη Ισραήλ στα κατεχόμενα Παλαιστινιακά εδάφη, αλλά και τα συγκροτήματα-βάσεις για την εκπαίδευση (από Cia και Μοσάντ) των τρομοκρατών στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας. Βεβαίως, τεχνογνωσία για τα σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης θα μπορούσε να προσφέρει και ο Δένδιας με τον Χρυσοχοίδη, με την πλούσια εμπειρίας τους κατά των μεταναστών!

Η κατασκευή του χρηματοδοτούμενου από την Ε.Ε. στρατοπέδου συγκέντρωσης στην Ουκρανία βρίσκεται στο τελικό στάδιο ταχείας ολοκλήρωσης στην περιφέρεια Nikolaev, κοντά στο χωριό Martinovka.
Οι κάτοικοι αυτής της νοτιανατολικής περιοχής της Ουκρανίας μιλούν για εντατική επίσπευση των εργασιών ώστε να «φιλοξενήσει» τους «moskaly», όπως αποκαλεί η χούντα του Κιέβου τους ρωσόφωνους Ουκρανούς, αν επιτύχουν οι προσπάθειες στρατιωτικής καταστολής του κινήματος αυτονομίας στην Ανατολική Ουκρανία.
Σε κάθε περίπτωση αυτή η κατάσταση χαρακτηρίζει τις «ευρωπαϊκές πολιτικές» που κυριαρχούν στη σημερινή Ευρώπη του Δ’ Ράιχ.
Και σ’ όλη αυτή την κατάσταση που διαμορφώνεται από την Ε.Ε. ενάντια στα συμφέροντα των ευρωπαϊκών λαών, η «ελληνική» πολιτική βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.


Δεν έχει προηγούμενο η επιθετικότητα της ελληνικής κυβέρνησης, καθώς ταυτίζεται πλήρως με τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς:
-    πρωτοστατεί στην επίθεση εναντίον της Συρίας, ξεπερνώντας όλες τις κυβερνήσεις της Ε.Ε. 


-συμμετείχε στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Λιβύη και στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, στέλνει φρεγάτα στην Σομαλία, στρατιωτικούς στο Μάλι, διατηρεί στρατό σε Βαλκάνια-Αφγανιστάν.
-    πρωτοστατεί στην εγκαθίδρυση και στερέωση του νεοναζιστικού μορφώματος που εγκαθίδρυσαν στην Ουκρανία οι ΗΠΑ κι η Ε.Ε.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η Ε.Ε.

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ-ΔΕΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ
ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου