Τινάζει στον αέρα την “άμυνα του ΓΕΕΘΑ” για τη ΧΑ ο στρατηγός υποψήφιος της!

Τινάζει στον αέρα την “άμυνα του ΓΕΕΘΑ” για τη ΧΑ ο στρατηγός υποψήφιος της!

Και τώρα τρέχουνε στο Πεντάγωνο. Τρέχουνε να μαζέψουν το κουτί της Πανδώρας που άνοιξε η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την υποψηφιότητα του πρώην διευθυντή ειδικών δυνάμεων του αντιστράτηγου ε.α Ελευθέριου Συναδινού.
Η ανακοίνωση τίναξε στον αέρα όλη την επιχειρηματολογία του ΓΕΕΘΑ που έλεγε πάντα ότι “δεν τρέχει τίποτα με την Χρυσή Αυγή στο στρατό”. Και τώρα έρχεται ο επικεφαλής της διεύθυνσης των ειδικών δυνάμεων μέχρι το 2011 να μπαίνει στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Ποιος δεν θα σκεφτεί ότι αν η κεφαλή είνα τέτοιων απόψεων στις μονάδες δεν θα γίνεται …της κακομοίρας;

Ο Α/ΓΕΕΘΑ είναι σε δύσκολη θέση γιατί και η ανεκτικότητα που είχε δείξει όταν στην κυβέρνηση κυριαρχούσαν οι απόψεις Μπαλτάκου. Ο πρώην Α/ΓΕΝ ο Χρηστίδης πρόσφατα αποκάλυψε ότι τουλάχιστον τρεις φορές είχε ζητηθεί από το στρατό να δώσει προσωπικό για να τον χρησιμοποιήσουν σε μέτρα ασφαλείας. Να τον βγάλουν στον δρόμο δηλαδή.
Όλα αυτά δημιουργούν αρρωστημενο κλίμα και αρρωστημένες σκέψεις.
Και βέβαια υπάρχει και το άλλο . Δεν μπορεί στην αστυνομία να έχει γίνει λόγω Χρυσής Αυγής τέτοιο ξήλωμα, στο στρατό να παριστάνουν τους ανήξερους και τώρα να τους προκύπτει ολόκληρος στρατηγίς φόρα παρτίδα στο ψηφοδέλτιο των χρυσαυγιτών.
Καλά ξεμπερδέματα εκεί στο ΓΕΕΘΑ.