Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΣΥΣΤΗΜΑ HAWK: ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΑΜΠΟΥ

Όταν η υποχρεωτική στράτευση αποδεικνύεται μια κοπιαστική και εξίσου άσχημη παράσταση!
Από «παράδοση» η θητεία στα ΗAWK ισοδυναμεί με μόνιμη εμπλοκή… Ιστορίες παλιότερων αναφέρουν 20 και 30 μέρες μέχρι την πολυπόθητη έξοδο, και όλα αυτά σε αρκετά κοντινή απόσταση από τα σπίτια των περισσότερων φαντάρων. Για εμάς που υπηρετούμε αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο κομμάτι της θητείας μας κύλησε με διψήφιο νούμερο ημερών μέσα στο στρατόπεδο. Το τελευταίο διάστημα πάντως μετά από επανειλημμένες καταγγελίες με την είσοδο νέων σειρών η κατάσταση βελτιώθηκε αρκετά, με μικρές αποκλίσεις σε κάθε πυροβολαρχία (Αιγάλεω, Βαρνάβας, Κύμη, Καπανδρίτι, Ριτσώνα).
Αυτή η αλλαγή φαίνεται να μην αρέσει όμως σε υψηλόβαθμα στελέχη και ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται απειλές… «ξεκουραστείτε τώρα με τα γκρουπάκια γιατί μετά θα πήξετε»,  «Μια χαρά δεν είναι το 10-1;, Τι το περάσατε εδώ πέρα, κολλέγιο;».

 Στο μυαλό τους από ότι φαίνεται το πόσο τυπικό ως προς τις υποχρεώσεις του φαίνεται το στρατόπεδο, ισοδυναμεί με όλο και λιγότερους εξοδούχους! Η συνταγή τους απλή και δοκιμασμένη: αύξηση των υπηρεσιών έτσι ώστε να βγαίνουν όλο και λιγότεροι φαντάροι έξω. Είναι μια συνταγή που εφαρμόζεται πάρα πολλά χρόνια όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από παλιότερες καταγγελίες. Μοιάζει σαν η ίδια η μονάδα να ασκεί επιρροή σε κάθε διοικητή που εμφανίζεται. Αυτή η παρανοϊκή λογική που για να γίνονται αρεστοί στα μάτια των ανωτέρων τους πρέπει ο φαντάρος να πήζει μέσα στο στρατόπεδο πρέπει να σταματήσει! Λες και δεν φυλάσσονταν επαρκώς όλες οι πυροβολαρχίες μέχρι τώρα με αυτές τις υπηρεσίες, πρέπει να προσθέσουμε και άλλες, μόνο και μόνο για να δυσκολέψει η ζωή των φαντάρων. Η κοροϊδία χτυπάει κόκκινο όταν σύμφωνα με τα δικά τους λόγια πάντα: «στην υπηρεσία ένα θέατρο παίζουμε, ας φροντίσουμε να το παίξουμε καλά».
Αύξηση των υπηρεσιών δηλαδή συνεπάγεται και άλλους κομπάρσους σε αυτό το θέατρο του παραλόγου που ονομάζεται θητεία στον ελληνικό στρατό.
Αποδεικνύουν με τη συμπεριφορά τους ότι αντιμετωπίζουν τις υπηρεσίες ως καψόνι κάτι που απαγορεύεται με σαφήνεια από τον στρατιωτικό κανονισμό. Σε ποιόν όμως να παραπονεθείς όταν ό ίδιος ο διοικητής στηρίζει και ενθαρρύνει αυτή την κατάσταση. Πρέπει το ίδιο το ΓΕΣ να παρέμβει και να δώσει λύση για να δοθεί τέλος σε ένα συνεχιζόμενο καψόνι που δεν εξυπηρετεί κανένα.
ΚΑΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΗΤΕΙΑΣ!

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
 diktiospartakos.blogspot.com

8 σχόλια:

  1. Για πειτε ομως ρε παιδια πως και υπηρετειτε μια ωρα απο την Αθηνα? Ολοι κατ'εξαιρεση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. spartakos συνεχισε ετσι,να ασχολεισαι μονο με τις βυσματομοναδες που σ κλαιγονται τα καλοπαιδα με το τηλεφωνο στο χερι,για να περασουν ακομα πιο λουφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. apostolopoule esy? hmoun kai egw ston varnava prin apo 2 xronia.. sto 60 mas epaize, to 10-1 mia xara akougetai. kai emeis xtisame kai poly pragma.. alla ontws sapila h 180!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxaxa 312 313 h 314???

      Διαγραφή
    2. Ta site kalws kanoun kai exoun kai peripola kai extra ypiresies alla se auti tin merimna ontws koroideuomaste anametaksy mas poios mporei na ksexasei peripolo stin merimna tou varnava pou diarkei 5 lepta!!!!

      Διαγραφή
  4. ζητω τα χωκ και οι εμπλοκες τους που χτιζουν αντρες και γκρεμιζουν εγωισμους!!!!316 Γ1 ΕΣΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημητρη Αποστολοπουλε σε ευχαριστω που με διδαξες να αμυνομαι περι πατρις!
    Μην δινεις σημασια στα κακογουστα σχολια ανθρωπων που δεν δεχονται την πειθαρχια ως αρετη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή