Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Οι εφιάλτες του Χ. Πάχτα γίνονται πραγματικότητα (Βίντεο)


Όπως παρακολουθούμε και στο βίντεο που απαλοτριώσαμε από την ιστοσελίδα simantra αυτή την εξέλιξη οι κάτοικοι της περιοχής την γιόρτασαν με ξέφρενους πανηγυρισμούς, αψηφώντας τις ηλίθιες απειλές που είχε εκτοξεύσει ο απερχόμενος δήμαρχος. 


Ας θυμηθούμε το γράφαμε στην ανάρτησή μας που τιτλοφορούσαμε «Πανικόβλητος ο Χ. Πάχτας απειλεί ότι αν δεν εκλεγεί δήμαρχος θα υπάρξουν νεκροί στην περιοχή!!»



Σήμερα και εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, εκτιμώντας πιθανότατα ότι η καρέκλα του τρίζει προχωράει στο μόνο «επιχείρημα» που του έμεινε. Να στείλει μήνυμα, ουσιαστικά να απειλήσει τους κατοίκους ότι αν δεν εκλεγεί ο ίδιος δήμαρχος αλλά μια άλλη δημοτική αρχή που θα είναι ενάντια στους χρυσοθήρες, τότε θα υπάρξουν στην περιοχή αιματηρές συγκρούσεις.



 «Την επομένη των εκλογών θα υπάρχουν 3.000 άτομα στις Σκουριές. Θα έρθουν όλοι οι αναρχικοί, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ από όλη την Ελλάδα με τους βουλευτές του», είπε μιλώντας σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Η εταιρεία θα σηκωθεί να φύγει «και η επόμενοι κίνηση θα είναι οι εργαζόμενοι –σ.σ που θα χάσουν την δουλειά τους- ίσως να κάψουν κανένα χωριό, και να έχουμε ανθρώπινα θύματα»!!!!



Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη πολιτική αντίληψη για να διαπιστώσει κανείς ότι ο Πάχτας είναι πανικόβλητος. Πιθανολογεί ότι αν χάσει τον δημαρχιακό θώκο δεν θα αργήσει να κάνει παρέα στον Παπαγεωργόπουλο γ’ αυτό αντιδράει, σπασμωδικά.

Εκ των πραγμάτων αποδείχτηκε ότι είχε δίκιο ο Πάχτας που ήταν πανικόβλητος και είχε χάσει την ψυχραιμία του. Οι εφιάλτες του Πάχτα έγιναν πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου