Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Οι εργαζόμενοι στο δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας αντιδρούν στην επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στο δημαρχείο

tr
Την άμεση αντίδραση του Συλλόγου εργαζομένων στον Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας προκάλεσε η επικείμενη επίσκεψη μελών της Χρυσής Αυγής στο χώρο του δημαρχείου ενόψει των εκλογών. Ο Σύλλογος προειδοποιεί ότι σε περίπτωση περιοδείας της Χρυσής Αυγής θα καλέσει τους εργαζόμενους σε αποχώρηση από το δημαρχιακό μέγαρο. 

“Έχουν περάσει μόλις λίγοι μήνες από την εν ψυχρώ δολοφονία του 24 Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη και το εγκληματικό χτύπημα ενάντια στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα από τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής” τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος εργαζομένων.
“Το φασιστικό – ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής αποτελεί το μακρύ χέρι του κεφαλαίου, χτυπάνε όποιον αγωνίζεται, όποιον εργαζόμενο ή νεολαίο σηκώσει κεφάλι. Γιατί μισούν τους αγώνες για μια καλύτερη ζωή, για μια ζωή με δικαιώματα, και μισούν τους αγώνες γιατί εξυπηρετούν συνειδητά άλλους σκοπούς, στην υπηρεσία των αφεντικών. Γι’ αυτό και οι εργαζόμενοι δεν έχουν τίποτα να συζητήσουν με τους εγκληματίες – ναζιστές της Χρυσής Αυγής”.
http://treno.gr/archives/5220

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου