Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Αντιφασίστες Παναθηναϊκοί: «Χαμένος ο αγνός οπαδισμός, νικητές οι μπάτσοι, το κράτος και η καγκουριά»

Αντιφασίστες Παναθηναϊκοί: «Χαμένος ο αγνός οπαδισμός, νικητές οι μπάτσοι, το κράτος και η καγκουριά»Πραγματικά χαμένος ο αγνός οπαδισμός, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «Αντιφασίστες Παναθηναϊκοί» για τα προχθεσινά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο περιθώριο του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ της Super League. 

Οι Αντιφασίστες Παναθηναϊκοί τονίζουν ότι «νικητές αναδείχθησαν... οι μπάτσοι, το κράτος και η καγκουριά» και καταγγέλουν ότι τα επεισόδια ήταν στημένα από την αστυνομία και «όσους είναι από πίσω της» οι οποίοι φοβούνται τους «ενωμένους οπαδούς», κάνοντας λόγο για ύποπτη απουσία της αστυνομίας και για «χαλαρούς» ελέγχους, χωρίς ωστόσο να αποφύγουν την κριτική  στους «ασυγχώρητα ηλίθιους» οπαδούς. «Τα γήπεδα είναι μια μικρογραφία της Κοινωνίας», προσθέτουν, σημειώνοντας ότι οι ίδιες μεθοδεύσεις χρησιμοποιούνται για καταστολή απεργών, διαδηλωτών και καταληψιών, ενώ όσον αφορά το οπαδικό κίνημα, «με τις κατάλληλες ζυμώσεις θα βρεθεί η λύση, γιατί πρέπει να βρεθεί λύση» απαντούν στην οργή και την αγανάκτηση κάποιων «απογοητευμένων σκεπτόμενων οπαδών»
«Τόσο στημένα τα χθεσινά επεισόδια που το καταλαβαίνει ακόμη και ένα πιτσίρικι. Έμπαινες στην 13 και ό μπάτσος που κάνει τον σωματικό έλεγχο σε αντιμέτώπιζε με ένα υποκριτικό χαμόγελο ευγένειας λες και ξαφνικά βρίσκεσαι σε γήπεδο της Ελβετίας. Έκανες από συνήθεια να ανοίξεις το μπουφάν να σε ψάξει και σου απαντούσε «Έντάξει, ένταξει προχώρα όλα καλά, σήμερα είμαστε χαλαρά(!!!)». Χμμμ...
Η ώρα πλησιάζει 20:30 και στην θύρα που θα φιλοξενούσε τους Παοκτσήδες, δεν υπάρχει ούτε ένας αστυνομικός. Ούτε ΕΝΑΣ! Οι ομάδες μπαίνουν στο γήπεδο και μαζί τους και τα Παόκια, μόνα τους! Χωρίς μπάτσους στα κάγκελα γύρω τριγύρω! Λες και ήθελε τρομερη αστυνομική δύναμη για να φυλλάξουν όλα κι όλα 300 άτομα!
Με την είσοδο τους, σχεδόν ταυτόχρονα εκτοξεύεται καπνογόνο στην διπλανή θύρα όπου βρίσκονται Παναθηναϊκοί. Ακολουθεί και δεύτερο γεγονός που δείχνει πως τα Παόκια, εκτός του ότι δεν είχαν αστυνομική περιφρούρηση, προφανώς δεν είχαν υποστεί, κι αυτοί όπως και εμείς, σωματικό έλεγχο. Κατόπιν, η βλακεία απαντιέται με βλακεία και έτσι τα καπνογόνα επιστρέφονται μαζί με καρέκλες και τα γνωστά συνακόλουθα...
Βέβαια, όταν πρόκειται για ντέρμπι με τους αρουραίους, προκειμένου να προστατευτεί η ομάδα του δημοσίου και της διαφθοράς, η αστυνομία ξέρει να κάνει διπλούς και τριπλούς ελέγχους προστασίας, να βάζει ελικόπτερα, αντιτρομοκρατικές και χιλιάδες αστυνομικούς εντός και εκτός γηπέδου. Στο χθεσινό όμως παιχνίδι, το οποίο ήταν υψηλής επικινδυνότητας μιας και θα υπήρχαν και φιλοξενούμενοι οπαδοί, η αστυνομία ως δια μαγείας προτίμησε να είναι ...«χαλαρή» και στην ουσία απούσα σε όλο το γήπεδο. Έτσι στα επόμενα λέπτα ΠαναθηναΙκοί θα μπουκάρουν από την θύρα 9 και την θύρα 14, θα διασχίσουν ολόκληρο τον αγωνιστικό χώρο και θα φτάσουν μέχρι την απέναντι κερκίδα(!) για να τις παίξουνε με τα παόκια... Φωτοβολίδες, στυλό, πυροσβεστήρες (!) και μολότωφ(!!!) εκτοξευονται εκατέρωθεν, με τις ευλογίες της «χαλαρής» αστυνομίας που μέχρι εκείνη την στιγμή φυσικά δεν έχει λάβει εντολή να επέμβει.
Η αστυνομία και όλοι όσοι είναι από πίσω της, οργάνωσαν με εξαιρετική μαεστρία τα χθεσινά επεισόδια, με την αμέριστη βοήθεια κατά κύριο λόγο, των ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΑ ΗΛΙΘΙΩΝ Παοκτσήδων και κατα δεύτερο των δικών μας που δεν έδειξαν καμία διάθεση για αυτοσυγκράτηση στα 1-2 καπνογόνα των 300 ασπρόμαυρων προβοκάτορων.
Κάποιοι απογοητευμένοι σκεπτόμενοι οπαδοί χθες βράδυ δήλωσαν αηδιασμένοι, πως όλα τελείωσαν και δεν υπάρχει πια ελπίδα για σωτηρία στο οπαδικό κίνημα στην Ελλάδα. Πέρα από την οργή και την αγανάκτηση που νιώσαμε για αυτήν την κοροϊδία που ζήσαμε θα τολμήσουμε να ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ και να ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ πως με τις κατάλληλες ζυμώσεις θα βρεθεί η λύση, γιατί πολύ απλά πρέπει να βρεθεί λύση. Αναλύουμε.
Τα χτεσίνα επεισόδια επιβεβαίωσαν και με το παραπάνω το πόσο η αστυνομία και το σύστημα γενικότερα φοβάται το μοτό μας «Ενωμένοι οπαδοί, ο εφιάλτης του συστήματος». Φοβήθηκαν, τα σκυλιά των αφεντικών, μην τυχον και κάτι τέτοιο γίνει πράξη. Τα χρειάστηκαν, όταν οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού έδειξαν αλληλεγγύη στους αντίστοιχους συλληφθέντες του ΠΑΟΚ μετά τον τελικό. Χεστήκαν πάνω τους όταν σύνδεσμος του ΠΑΟΚ μίλησε για παντελονάτους αντιπάλους. Κλάσανε μέντες ,από την προ ημερών ανακοίνωση συμπαράστασης των Fentagin προς την Θ.13. Ανησυχούν, τα λαμόγια του συστήματος μπας και το σκλυροπηρυνικό κομμάτι της νεολαίας, το οποιο πάει στα γήπεδα και συνδέσμους συνειδητοποιήσει ποιός είναι πραγματικά ο εχθρός του.
Μας φοβούνται κύριοι γι αυτό και έπρεπε να λάβουν εκτάκτως τα γνωστά τους μέτρα όπως τόσο καλά ξέρουν. «Διαίρε και βασίλευε» κύριοι... Το είδαμε ολοκάθαρα αυτό για άλλη μια φορά την Κυριακή που μας πέρασε. Κάποιος Αττικάρχης θα έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση. Το σχέδιο για αλλή μια φορά πέτυχε. Οι χαζοί φτωχοί τσίμπησαν. Αλληλοεξοντώθηκαν... Αποστολή εξετελέσθη.
Οπαδέ του Παναθηναϊκού, του ΟΣΦΠ, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ τους Αρη κτλ... Την επόμενη φορά που θα πεις «αγαπώ την ομάδα μου» σκέψου λίγο πρώτα μέσα σου αν το εννοείς. Σκέψου τι βάζεις τελικά πρώτα? Την αγάπη σου για την ομάδα ή το μίσος σου για το εκάστοτε αντίπαλο? Είσαι τελικά όσο πρόβατο όσο νομίζουν?
Και φυσικά στις ειδήσεις του κοσμάκη, κανένα κανάλι σήμερα δεν μίλησε για την ύποπτη απουσία της αστυνομίας, αλλά όλοι μίλησαν για την (αναμφισβήτη) καφρίλα των οπαδών και έτσι «δικαίως» τιμωρούνται και δεν θα πάνε οι Παναθηναϊκοί στην Τρίπολη ή οι Παοκτσήδες στο Περιστέρι κ.ο.κ. Καταλάβατε πόσο μαλάκες πιαστήκαμε?
Φυσικά επειδή τα γήπεδα είναι μια μικρογραφία της Κοινωνίας, οι ίδιες μεθοδεύσεις χρησιμοποιούνται για καταστολή απεργών, διαδηλωτών, καταληψιών κτλ...
Ξυπνάτε επιτέλους.
Tο "No Polica" βλάπτει σοβαρά το μέλλον μας.
ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

"Αντιφασίστες Παναθηναϊκοί/ 13★Θ"

Υ.Γ. 1. Ενωμένοι οπαδοί, ο Εφιάλτης του συστήματος.
Υ.Γ. 2. Ναι στις μετακινήσεις των ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ οπαδών. (Bianco Verde Gate 13)
Υ.Γ. 3. Οι 300 Παοκτσήδες που ήρθαν στη Λεωφόρο ξεφτύλισαν όσο λίγοι το οπαδικό κίνημα.»
http://www.ertopen.com/eidiseis/item/20069-antifasistes-panathhnaikoi-%C2%ABchamenos-o-agnos-opadismos,-nikhtes-oi-mpatsoi,-to-kratos-kai-h-kagkoyria%C2%BB#.U2jsvIF_vB1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου