Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΙΑΛΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟΛΩΝ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ-

ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ 30ης ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ
Συνεχίζεται το φιάσκο με την πολιτική της κυβέρνησης και του ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου στο θέμα παροχής ρουχισμού και υπόδησης στους φαντάρους. Αφού γίνεται φανερό πλέον ότι οι περικοπές περνάνε από το κυριολεκτικό «γδύσιμο» των στρατιωτών.
Συγκεκριμένα σε μονάδες του Έβρου μετά από διαταγές των Ταξιαρχών ζητάνε από τους φαντάρους να παραδώσουνε από διαλυμένες παραλλαγές μέχρι και χρησιμοποιημένες κάλτσες. Ενώ λίγο πριν την απόλυση τους οι φαντάροι είναι αναγκασμένοι να κυκλοφορούν με τα πολιτικά τους ρούχα.
Είναι ξεκάθαρο ότι το Υπουργείο επιθυμεί να ντύσει τους νεοσύλλεκτους των επόμενων σειρών με κουρέλια και χρησιμοποιημένες στολές.

Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η ένδυση και υπόδηση των φαντάρων υπολογίζεται στο «μισθό του φαντάρου» μαζί με μια σειρά άλλων εξόδων (μετακινήσεις, υγειονομική περίθαλψη κ.α.). Οι στολές και τα υποδήματα ανήκουν στους φαντάρους και δεν έχει δικαίωμα να τα κατάσχει το Υπουργείο.
Ήδη στο εξωφρενικό αυτό μέτρο έχουν αρνηθεί να συμμορφωθούν φαντάροι από σειρά μονάδων. Φαντάροι σε μονάδες της 30 Μ/Κ ΤΑΞ, όπως το Μηχανικό κ.α., αρνήθηκαν να παραδώσουν αρβύλες και στολές παραλλαγής.
Ενώ για αυτή τους τη στάση δεν τιμωρήθηκε κανένας ούτε εμποδίστηκε η απόλυσής τους.
Καλούμε και τους άλλους συναδέλφους τους της 2013 Ε ΕΣΣΟ να κάνουν το ίδιο αμφισβητώντας στη πράξη την άθλια πολιτική του ΥΕΘΑ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΙΗΜΕΝΑ ΕΙΔΗ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΕΙΔΗ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ-ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
Diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου