Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ο κ.Δένδιας κοροϊδεύει

Ποιοι προστατεύουν την εγκληματική συμμορία των Νεοναζί;   
dendias-xa
Του Αναγνώστη Λασκαράτου
Με εξαίρεση τον κ.Αλέξη Τσίπρα, νομίζω πως πολλοί λίγοι θα υποστηρίξουν ότι η Αστυνομία (που έχει «κοινωνική υπεραξία», 5.9.2012), η Δικαιοσύνη («Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη»-11.10.2011) και η Εκκλησία («έχει λάβει σαφή θέση ενάντια στη Χρυσή Αυγή»-δήλωση στην Κροατία),  έχουν σταθεί στο ύψος τους απέναντι στη συμμορία που λέγεται Χ.Α. Κανένα νομικό πλαίσιο δεν εμπόδιζε ως τώρα τη σύλληψη και την καταδίκη των τραμπούκων, που παραβιάζουν όλα τα άρθρα του ποινικού κώδικα και κανείς Ιερός Κανόνας δεν επιτρέπει στην Εκκλησία να ευλογεί ακόμη και μέσω του ίδιου του Αρχιεπισκόπου, φυλετιστές, μαχαιροβγάλτες και Σατανιστές, ακόμη και λίγα λεπτά μετά από βιαιοπραγίες σε βάρος ξένων μικροπωλητών (Ραφήνα). Είναι ολοφάνερο πως ο κ.Δένδιας, που έχει τεράστιες προσωπικές ευθύνες, κοροϊδεύει και πως η περί τον πρωθυπουργό ακροδεξιά ομάδα της ΝΔ, προσπαθεί να ξεπλύνει τη Χ.Α. συκοφαντώντας το ΣΥΡΙΖΑ με την ελεεινή θεωρία των «δυο άκρων», αγνοώντας μέχρι χτες ακόμη και τις εκκλήσεις της Ευρώπης. Ακόμη και οι γελοίες άσφαιρες μηνύσεις της Χ.Α. εναντίον του, μοιάζουν με διαφήμιση και με άλλοθι που προσφέρονται στον Υπουργό σε αντάλλαγμα των προκλητικών ολιγωριών του.
Αντιγράφω δυο άρθρα της Άντας Ψαρρά (της ομάδα του Ιού) από την «Εφημερίδα των Συντακτών» (Α.Ψ. 20.9) http://www.efsyn.gr/?p=116812
——α) «Ξέχασε» 20 βαριές υποθέσεις ο υπουργός»:
«Καλή η προσπάθεια μαζέματος των υποθέσεων για τον Άρειο Πάγο από το αρμόδιο υπουργείο. Για να δούμε (τώρα!) αν συντρέχουν λόγοι για τη εφαρμογή του αρ. 187 περί εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και με πολλά περιστατικά light ανάμεσά τους (εξυβρίσεις, τηλεφωνικές απειλές, κλοπές και λοιπά πταίσματα) και ελάχιστα από τα μαχαιρώματα. Μόνο το 2012 και το 2013 υπήρξαν 25 άνθρωποι σοβαρά μαχαιρωμένοι και χτυπημένοι αλύπητα (χρονολόγιο επιθέσεων «Εφ.Συν.»), και μιλάμε μόνο γι’ αυτούς που το έχουν καταγγείλει. Από αυτή την αλυσίδα ρατσιστικών εγκλημάτων «χωρίς όνομα», αλλά με ονοματεπώνυμα θυμάτων, αυτόπτων μαρτύρων, φωτογραφιών και βίντεο μόνο σε 4 περιπτώσεις, «συμπέσαμε» με τον υπουργό. Εκείνος προτίμησε, για λόγους που δεν γνωρίζουμε, να συμπεριλάβει μαζί με λίγα από τα σοβαρά όλα τα «ελαφριά» αδικήματα που αποδίδονται στην εγκληματική συμμορία της Χ.Α. Αν πάντως θέλει στοιχεία και για τα υπόλοιπα, τα έχουν στα χέρια τους οι δικηγόροι, οι δημοσιογράφοι και όλες οι ελληνικές και διεθνείς επίσημες οργανώσεις. Ξέχασε, για παράδειγμα, την υπόθεση με το χαρακωμένο πρόσωπο του δεκατετράχρονου, ξέχασε την επίθεση στους Αιγύπτιους, ξέχασε πολλούς Κρητικούς χρυσαυγίτες με δολοφονικές επιθέσεις, Κερκυραίους, που είναι και συντοπίτες του, και κυρίως ξέχασε τα ρατσιστικά εγκλήματα ενστόλων που τυχαίνει να ανήκουν στη συμμορία. Ίσως αυτά να τον απασχολήσουν βέβαια σε… δεύτερη φάση. Ας μην προτρέχουμε!».
β) «Λόγια πολλά χωρίς απαντήσεις»:
——«Φάκελοι πάνε κι έρχονται στις εισαγγελίες και στον Άρειο Πάγο και από χθες ο υπουργός έχει επιδοθεί -τουλάχιστον επικοινωνιακά- σε πλήρη αναδίπλωση ως προς το ζήτημα της ποινικής αντιμετώπισης των δολοφονικών ενεργειών της ναζιστικής, ρατσιστικής και μισαλλόδοξης οργάνωσης του μη συνταγματικού τόξου. Πολλά λόγια, αλλά τα ερωτήματα προς τις υπηρεσίες του υπουργού διογκώνονται για τις δύο δολοφονικές ενέδρες:
——1) Πού είναι οι φωτογραφίες των ταυτοποιημένων χρυσαυγιτών που έδρασαν μαζί με άλλους στη δολοφονική επίθεση κατά των μελών του ΚΚΕ; Πώς θα αναγνωρίσουν οι πολίτες τους καταζητούμενους και κυρίως το αν τους έχουν δει να προβαίνουν και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες; Εισαγγελικές διατάξεις που ζητούνται και δίνονται σε χρόνους ρεκόρ αν πρόκειται για κανέναν πιτσιρικά που φέρεται (με ελάσσονες ενδείξεις) να συμμετείχε σε κάποια αξιόποινη πράξη. Εκεί όμως το αρ. 187 «πέφτει σύννεφο»
——2) Πού είναι οι δεκάδες προσαγωγές και μαρτυρικές καταθέσεις φίλων και γνωστών των καταζητούμενων που διέπραξαν από κοινού εγκληματικές ενέργειες κατά ζωής; Ούτε για τον δολοφόνο επιτράπηκε, με ειδική διάταξη, η δημοσίευση από την ΕΛ.ΑΣ. των στοιχείων του μέχρι χθες το βράδυ.
——3) Πού είναι οι δεκάδες προσαγωγές υπόπτων της Χ.Α. από τις περιοχές όπου έδρασαν οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα; Οι φίλοι και οι γείτονες του Παύλου σίγουρα θα έδωσαν περιγραφές, αν κλήθηκαν βεβαίως να το κάνουν;
——4) Πού είναι οι προσαγωγές των είκοσι τουλάχιστον ατόμων που δίπλα στους αστυνομικούς πετούσαν πέτρες;
——5) Πότε θα διαταχτούν οι ΕΔΕ για την αδράνεια όσων αστυνομικών της ΔΙΑΣ το βράδυ της δολοφονίας έμειναν απλώς να κοιτάζουν το «συμβάν»;
——6) Πότε, τέλος, θα διαταχθούν οι ΕΔΕ για όσους τραυμάτισαν στον σωρό δεκάδες διαδηλωτές με ευθείες βολές και με κλοτσιές ακόμα και σε πεσμένους; Τα βίντεο είναι πολλά και καθαρότατα».
——Υπενθυμίζω ότι η δολοφονία ενός Πακιστανού ποδηλάτη από δυο μηχανοκίνητους παλληκαράδες οπλισμένους με μαχαίρια, στις 3.20 τα ξημερώματα της 17.1 στα Πετράλωνα, ελάχιστα ελάχιστους συγκίνησε, τόσο που να μην έχει δοθεί το όνομα και η φωτογραφία των δραστών, κι ας είναι και οι δύο σεσημασμένοι για κλοπή ενώ πριν από λίγο καιρό είχαν προσαχθεί ως ύποπτοι από την περιοχή της Ομόνοιας και είχαν αφεθεί ελεύθεροι. Στο σπίτι του ενός βρέθηκαν μεταξύ άλλων και 50 προεκλογικά φυλλάδια της «Χρυσής Αυγής». ‘Γιατί να ψηφίσω Χρυσή Αυγή’, ήταν ο τίτλος τους και πάνω σε αυτά ήταν φωτογραφία του Νίκου Μιχαλολιάκου.Τους είχε εντοπίσει όχι η Αστυνομία, αλλά ένας γενναίος ταξιτζής που τους παρακολούθησε διακριτικά.
——Ασφαλώς οι θρασύδειλοι Νεοναζί θα μας έλεγαν πως ο ένας από τους δράστες, o ανώνυμος πυροσβέστης από το Μαρκόπουλο είναι ένας άσχετος  συλλέκτης φωτογραφιών του Μιχαλολιάκου, ένας θαυμαστής του Φύρερ τους, που η δημοσίευση της φωτογραφίας του θα παραβίαζε την ιδιωτική του ζωή. Όμως η φωτογραφία και το όνομα του χιτλερικού Γιώργου Ρουπακιά, που δημοσιοποιήθηκαν απο δημοκρατικούς δημοσιογράφους, χωρίς την άδεια της αργοκίνητης Δικαιοσύνης και της ευαίσθητης περί τα ατομικά δικαιώματα Αστυνομίας, που οι άντρες της λέει τον φοβόντουσαν (καλά που βρέθηκε μια γυναίκα), απέδωσαν πλούσιους καρπούς, αφού έτσι εντοπίστηκε η δράση του ως Χρυσαυγίτη, διαψεύδοντας έτσι και γελοιοποιώντας τους Κασιδιάρη-Μιχαλολιάκο που επιμένουν ότι δεν ανήκει ο φονιάς στο κόμμα τους. Στην περίπτωση των δολοφόνων του Πακιστανού, θα μπορούσαν οι φωτογραφίες τους να αποκαλύψουν και άλλες ενδεχομένως εγκληματικές ενέργειές τους ή τον επιβαρυντικό κατά το νόμο ρατσιστικό χαρακτήρα του εγκλήματος, αν αποδειχθεί απόλυτα ότι είναι δραστήρια μέλη της Χ.Α, χωρίς να αγνοούμε ασφαλώς ότι η Αστυνομία του κ.Δένδια συνηθίζει να τρομοκρατεί τους μετανάστες που τολμούν να καταγγείλλουν
ΥΓ2
——Αφού εκφράσω την απορία μου γιατί δεν έχει εδώ και δυόμισι σχεδόν χρόνια εκδοθεί η ευσεβής φίλη του παραδικαστικού αρχιμανδρίτη Γιοσάκη και του Βρεσθένης- τ.Θεσσαλιώτιδος Θεόκλητου φυγόδικη δικαστίνα Αντωνία Ηλία, από μια χώρα της Ε.Ε. (Αγγλία), αναρωτώμενος  μήπως (από αβλεψία) θα έχουν παραλειφθεί από το φάκελο που στάλθηκε στους Κουτόφραγκους κρίσιμα στοιχεία, οφείλω νομίζω να παρουσιάσω μια εξαιρετική δικαστικό, επίσης ευσεβή. Αντιγράφω πάλι δημοσίευμα της «Εφημ. Συντακτών», από το οποίο προκύπτει ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης αποφεύγει να απαντήσει και να καταδικάσει τον απάνθρωπο αντισημιτισμό μιας δικαστίνας (“κωλοεβραίοι, μακάρι να τους εξόντωνε τελείως ο Χίτλερ”):
«Καταγγελίες Ζωής Κωνσταντοπούλου για δικαστίνα»:
——«Μια συγκεκριμένη δικαστίνα κατονόμασε χθες στη Βουλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επεξηγώντας τη φράση της περί «ακροδεξιών θυλάκων σε κυβέρνηση, Δικαιοσύνη και αστυνομία». Όπως είπε η βουλευτής, απευθυνόμενη στον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, «εκκρεμεί πειθαρχική καταγγελία δική μου από το 2010 για την κ. Μαριάννα Παγουτέλη, η οποία στο προσωπικό της site με διεύθυνση mariannaonice.blogspot.com δημοσίευσε μεταξύ άλλων φράσεις όπως “κωλοεβραίοι, μακάρι να τους εξόντωνε τελείως ο Χίτλερ”, ενώ δίκασε πρόσφατα υπόθεση της ακροδεξιάς εφημερίδας “Στόχος”». Επικαλέστηκε μάλιστα και κατέθεσε στα πρακτικά σχετικό δημοσίευμα στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» από το 2010 του δημοσιογράφου της «Εφ.Συν.» Δημήτρη Ψαρρά…..Κατήγγειλε επίσης ότι στην Ιερά Μητρόπολη Μυτιλήνης υπάρχει σωματείο στο Δ.Σ. του οποίου συμμετέχουν ο νυν υπουργός Δικαιοσύνης, η κ. Παγουτέλη, αλλά και ένας επιχειρηματίας, ο οποίος βρίσκεται και στη λίστα Λαγκάρντ. Απαντώντας, ο κ. Αθανασίου παραδέχτηκε ότι γνωρίζει προσωπικά την κ. Παγουτέλη, λόγω κοινής καταγωγής τους από τη Μυτιλήνη και από την ενημέρωση που είχε για την πειθαρχική αναφορά της κ. Κωνσταντοπούλου πρόσθεσε πως «πρόκειται για προσωπική διένεξη» (Χ. ΙΩ.). Ομολογώ πως δεν μπορώ να αντιληφθώ πως γίνεται και  ο καταγγελόμενος αντισημιτισμός μιας δικαστίνας είναι προσωπικό πρόβλημα της κας Κωνσταντοπούλου.
φωτογραφία από “Το Πρώτο Θέμα”
http://roides.wordpress.com/2013/09/21/21aug13/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου