Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Μ. Λώλος: "Τώρα που υπάρχει οργή λαού περιμέναμε να μας χτυπήσουν"


  

Συνεντεύξεις Ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, Μάριος Λώλος, εξιστορεί στο Κόκκινο τα γεγονότα που εξελίχθηκαν έξω από το ΥΠΟΙΚ το απόγευμα της Πέμπτης.   Μια μέρα μετά την ανάληψη του υπουργείου δικαιοσύνης από τον Βασίλη Κικίλια καταπατάται η άτυπη εκεχειρία μεταξύ των δυνάμεων καταστολής και των φωτορεπόρτερ που κράτησε δύο χρόνια, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του ίδιου του Μάριου Λώλου από αστυνομικό που τον είχε στείλει στο νοσοκομείο. 

Γίνεται έτσι φανερό ότι το επικοινωνιακό περιτύλιγμα του ανασχηματισμού άρχισε πλέον να ξετυλίγεται και να φανερώνεται το αληθινό πρόσωπο της πολιτικής της συγκυβέρνησης.

Τα γεγονότα:

"Αμέσως μετά την αρνητική απόφαση του Αρείου Πάγου, οι καθαρίστριες "κατέβηκαν" σε πορεία διαμαρτυρίας στο ΥΠΟΙΚ", εξιστορεί στο Κόκκινο ο κ. Λώλος και συνεχίζει, τα ρολά ήταν κατεβασμένα και δεν κουνιόταν κουνούπι, η βία και το ξύλο που ακολούθησε είναι αδικαιολόγητο".

Σοκάρουν τα λεγόμενά του για την αστυνομική βία: "ξέραν που βαράγαν, μας χτυπούσαν στα πλευρά", σημειώνει φανερά φορτισμένος από την ένταση.

Καυτηριάζει έντονα την απόφαση του υπουργείου να προχωρήσει σε Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διατάχθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την υπόθεση του αστυνομικού που εμφανίζεται σε βίντεο να χειροδικεί εναντίον καθαρίστριας έξω από το υπουργείο Οικονομικών: "800 ΕΔΕ έχουν κάνει και δεν έχουν βρει έναν. Σιγά! θα κάνει ΕΔΕ ο κ. Κικίλιας και κάτι έγινε". 

Στο ΚΑΤ η φωτογράφος Τατιάνα Μπόλαρη, μετά από την επίθεση που εξαπέλυσαν εναντίον της τα ΜΑΤ. - See more at: http://stokokkino.gr/article/9151/M-Lolos-Tora-pou-uparxei-orgi-laou-perimename-na-mas-xtupisoun#sthash.3yscsOdd.dtfqVSyf.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου