Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Κασιδιάρης-Μίχος: Ψεύτες και θρασύδειλα φασιστοειδή

kasidiaris-mixos
Συνέχεια στο σήριαλ με τον ολυμπιονίκη  Πύρρο Δήμα επεχείρησαν να δώσουν οιΗλίας Κασιδιάρης και Νίκος Μίχος, οχυρωμένοι πίσω από την…ασφάλεια, του τηλεοπτικού στούντιο της Χρυσής Αυγής. 

Με το γνωστό ύφος, που στο ντιβάνι του ψυχαναλυτή θα αποκάλυπτε δύο θρασύδειλα ανθρωπάκια- όπως είναι, εξάλλου, όλα τα φασιστοειδή -, επιχείρησαν να το ξαναπαίξουν…τσαμπουκάδες-βεβαίως εκ του ασφαλούς.

«Βγήκε και είπε ότι παρενέβη κλπ, λες και δεν είμαστε παρόντες. Δεν έκανε τίποτα!» είπε δήθεν αγανακτισμένος ο Ηλίας Κασιδιάρης στην διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής. «Αυτός ο Πασοκτζής, που έχει ξεπουλήσει τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό, πουεξαργύρωσε την αθλητική του καριέρα με το να γίνει βουλευτής ενός κόμματος που προδίδει και διαλύει την Ελλάδα» συνέχισε.

«Εγώ απλώς σηκώθηκα από τη θέση μου και έκανα τρία βήματα. Τους ζήτησα απλώς να σταματήσουν να παρενοχλούν τους ομιλητές, τους έπρεπε να ακούσουμε, γιατί θα επέστρεφαν στη φυλακή» υποστήριξε  ο Ν. Μίχος.

Κι όλα αυτά όταν στο βίντεο της μετάδοσης της συζήτησης της ολομέλειας της Βουλής ακούγονται ακατονόμαστες φράσεις, χυδαίες ύβρεις και εκφράσεις πεζοδρομίου από τους χρυσαυγίτες βουλευτές.

Το H&R προκειμένου να μην υπάρχει παρεξήγηση είχε γράψει για τη στάση του κ. Πύρρου Δήμου:

«Δεν μπορεί κανείς παρά να επικροτήσει το σχόλιο του κ. Δήμα περί φόβου. Ίσως η στάση του να χαρακτηρίζεται και ως μία γενναία πράξη αλληλεγγύης προς έναν συνάδελφό του ή προς οποιονδήποτε συνάνθρωπό του, η οποίας ωστόσο δεν ξεφεύγει από το πλαίσιο του αλτρουισμού. Ο φασισμός, όμως, αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση της πολιτικής και κοινωνικής βαρβαρότητας, την πιο άγρια επίθεση της κυρίαρχης τάξης στα  δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες και, το κυριότερο, τρέφεται και φουντώνει σε περιόδους ακραίας οικονομικής κρίσης και ηθικής χρεωκοπίας του πολιτικού συστήματος, κάτι για το οποίο στην περίπτωση της Ελλάδας, ευθύνεται, εν πολλοίς, το κόμμα του οποίου τυγχάνει να είναι βουλευτής…»
Η ανάρτηση συνεχίζεται με την προβολή του  βίντεο με τον οχετό Κασιδιάρη-Μίχου που όμως επιλέγουμε να μην προβάλλουμε...
http://www.hitandrun.gr/kasidiaris-michos-pseftes-ke-thrasidila-anthropakia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου