Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ, ΤΟ ΚΛΑΜΜΕΝΟ...ΠΑΙΔΙ...

Λιποθύμησε ο Μπούκουρας στην απολογία του -Ο Κούγιας καταγγέλλει μεθόδους Ιεράς Εξέτασης από τις ανακρίτριες

Λιποθύμησε ο Μπούκουρας στην απολογία του -Ο Κούγιας καταγγέλλει μεθόδους Ιεράς Εξέτασης από τις ανακρίτρια Νέο επεισόδιο με τον  πρώην Χρυσαυγίτη βουλευτή Στάθη Μπούκουρα, ο οποίος κατά τη διάρκεια της απολογίας του δεν άντεξε την πίεση και λιποθύμησε με αποτέλεσμα να διακοπεί η διαδικασία.


Αμέσως μετά το περιστατικό ο συνήγορος υπεράσπισής του Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για μεθόδους Ιεράς Εξέτασης από τις ανακρίτριες, ενώ υπονόησε πως στόχος ήταν να υπάρξει κάποιου είδους συνεργασία. Συγκεκριμένα είπε ο κ.Κούγιας πως οι ανακρίτριες άσκησαν μεγάλη πίεση προκειμένου να μιλήσει για την εγκληματική οργάνωση, την ώρα που ο Στάθης Μπούκουρας τους έλεγε «δεν γνωρίζω, δεν γνωρίζω».

Ο κ. Κούγιας πρόσθεσε πως ο πελάτης του είναι αθώος και τόνισε ότι σίγουρα έχουν τελεσθεί εγκληματικές πράξεις από κάποιους, αλλά όχι από τον εντολέα του.
Aς σημειωθεί ότι ο Στάθης Μπούκουρας δείχνει σημάδια ψυχικής κατάπτωσης αφού στην πρόσφατη απολογία του στη Βουλή είχε αναλυθεί σε λυγμούς πάνω στο βήμα του κοινοβουλίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου