Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ (ΛΑΦ) ΚΙΛΚΙΣ: Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ

ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΓΕΣ-ΥΠΕΘΑ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΛΑΦ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ, Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ!!!
Η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων έγινε δέκτης μιας επείγουσας επιστολής καταγγελίας από φαντάρους που αναγκάζονται να υπηρετήσουν στη ΛΑΦ Κιλκίς, στην οποία αναφέρονταν οι όροι εργασιακής τους εκμετάλλευσης, το κλίμα αυθαιρεσίας και τρομοκρατίας που επικρατεί σε αυτή εξαιτίας του Ταξίαρχου διευθυντή της και της συζύγου του, απόστρατης στρατιωτικού, που κινείται λες και συνδιοικεί.
Μεταξύ άλλων καταγγέλλονταν ότι στη ΛΑΦ υπάρχει παράνομη εγκατάσταση καμερών που καταγράφουν το προσωπικό, το οποίο ελέγχουν και τιμωρούν με βάση αυτές.
Εμείς καλέσαμε την Ταξιαρχία, το ΓΕΣ και το ΥΠΕΘΑ να πάρουν θέση και να αντιμετωπίσουν όλα αυτά τα ζητήματα.
Όμως κανένας θεσμικός φορέας δεν απάντησε.
Αντίθετα, κρίθηκε σκόπιμο να υποκατασταθούν από την σύζυγο του Διευθυντή.
Η οποία μας απείλησε, επιχειρώντας να μας τρομοκρατήσει.
Επίσης, υπέδειξε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ τους όρους λειτουργίας που θα έπρεπε να ακολουθεί…
Εμείς, καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και θεσμικά υπεύθυνους, να πάρουν θέση.
Πολύ περισσότερο, που η σύζυγος, αντί οποιουδήποτε άλλου, μας επιβεβαίωσε τις καταγγελίες των συναδέλφων φαντάρων, παραδεχόμενη ότι  κάμερες υπάρχουν παρανόμως εντός της ΛΑΦ Κιλκίς.
Όχι μόνο δεν πτοούμαστε και δεν τρομοκρατούμαστε από τις απειλές αλλά αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθύνουμε ένα ερώτημα προς τον ΑΓΕΣ Μανωλά και τον ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλο:
Κύριοι, πιστεύετε ότι αυτός πρέπει να είναι ο τρόπος λειτουργίας των Ενόπλων Δυνάμεων, το 2014; Εξωθεσμικά; Παραβιάζοντας νόμους και δικαιώματα;
Από την άλλη μεριά, απαιτούμε την απομάκρυνση όλων των στρατευμένων από τις Λέσχες Αξιωματικών και τις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις. Δεν είναι δυνατόν να μιλάτε για την στρατιωτική θητεία «υπέρτατο καθήκον» και να εννοείτε ότι πρέπει εμείς να σας υπηρετούμε δωρεάν για να τρώτε-να πίνετε-να κάνετε φθηνά διακοπές.

Τέρμα στα Προνόμια: οι Λέσχες Αξιωματικών και οι Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις να ανοίξουν σε όλο τον λαό και να λειτουργήσουν με πολιτικό προσωπικό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437   
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου