Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Οι ναύτες επιστρέφουν στον Πόρο - Η σειρά του Ιουλίου θα παρουσιαστεί εκεί


ImageΑνοίγει πάλι ο Πόρος για την εκπαίδευση των νεοσύλλεκτων του ΠΝ. Η κόντρα του ΓΕΕΘΑ ,πέρασε μόνο στο σκέλος του Σκαραμαγκά, αφού τέθηκε το δίλημμα “Τρίπολη ή Πόρος”. Από το ΠΝ ήταν τόσο αποφασισμένοι να δώσουν τέλος στην φαρσοκωμωδία -όπως εξελίχθηκε- της “διακλαδικής κατάταξης” στην Τρίπολη που δεν έκαναν πίσω .
Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Όπως το Onalert είχε γράψει η εκπαίδευση για τους ναύτες στην Τρίπολη ήταν ακριβότερη. Συνεπώς δεν υπηρχε κανένας λόγος ούτε καν να συζητηθεί το θέμα. Αργήσαμε κιόλας και δεν καταλαβαίνουμε το γιατί.
Επιπλέον από τη στιγμή που η απόφαση να επιστρέψουν στρατεύσιμοι ναύτες στα πολεμικά πλοία, είναι απαραίτητο να εκπαιδεύονται γι΄ αυτό που θα κληθούν να κάνουν και να αντιμετωπίσουν κι όχι να σπαταλάνε ώρες στις ασκήσεις ακριβείας.
Τόσο απλά είναι τα πράγματα και δεν μπορεί να υπερισχύουν της κοινής λογικής , “πείσματα” και προσωπικές εμμονές.http://www.onalert.gr/stories/oi-naytes-epistrefoun-ston-poro-i-seira-tou-ioulioy-tha-parousiastei-ekei

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου