Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΠΑΕΙ ERTOPEN.GR

Ραδιοφωνικό πρόγραμμα Δευτέρας 09/06/2014
Μεταξύ των αγωνιστών συντελεστών της ERTOPEN.GR βρέθηκε το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καθώς απόλαυσε για μια ακόμη φορά τη φιλοξενία τους.
Στο βήμα που μας δόθηκε αναφερθήκαμε στην τεράστια εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων καθώς 6000 στρατιώτες μετατρέπονται από τις αρχές Μαίου έως τα τέλη Οκτωβρίου σε Υπηρέτες των στρατιωτικών στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις ΚΑΑΥ. 
Οι συνέπειες αυτή της βάναυσης κατάστασης που μας μετατρέπει σε άμισθους δούλους αποκαλύπτεται σε μονάδες όπως  646 Μ/Κ ΤΠ Κομοτηνής που η δύναμη των 60 στρατιωτών περιορίζεται στους 20-25, όταν οι υπόλοιποι βρίσκονται με αποσπάσεις στα ΚΑΑΥ και στις Λέσχες Αξιωματικών. Οι φαντάροι πήζουν άσχημα και συχνά ξεπερνούν κάθε όριο σωματικής και ψυχολογικής αντοχής.
Μάλιστα, στη Λέσχη Αξιωματικών Κιλκίς έχουν μπει κάμερες που καταγράφουν και ελέγχουν τους δωρεάν εργαζόμενους φαντάρους, τιμωρώντας ανάλογα το πόσες φορές επισκέπτεσαι την τουαλέτα. 
Με αφορμή τα κενά στην επάνδρωση των μονάδων της παραμεθορίου που η πολιτική τους προκαλεί, η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, οι στρατοκράτες και η ναζιστική Χρυσή Αυγή απαιτούν αύξηση της θητείας ακόμη και στους 18 μήνες.
Άμεσα συνδεδεμένη με τα παραπάνω είναι και η ανάληψη του καθαρισμού των ακτών -οι περισσότερες των οποίων πρόκειται να ιδιωτικοποιηθούν ή είναι και τώρα εμπορικά εκμεταλλεύσιμες- από τους φαντάρους.
Με πρόσχημα την 6η Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος τα Επιτελεία διέταξαν τον εθελοντικό καθαρισμό για μια ολόκληρη βδομάδα των παραλιών από την Αλεξανδρούπολη έως τη Μυτιλήνη, τη Λέρο, Σάμο, Κω, Καβούρι κλπ. μια διαδικασία που έγινε καθεστώς τα τελευταία χρόνια.   
Πρόκειται για μια άθλια μεθόδευση που δρομολογούν δήμαρχοι-στρατηγοί-κυβέρνηση για να μην κάνουν προσλήψεις στους ΟΤΑ και να καλύπτουν τις όποιες ανάγκες δωρεάν με τους φαντάρους.
Την κτηνωδία της αστικής πολιτικής που ζουν οι φαντάροι, την ζήσαμε και πέρσι το καλοκαίρι με το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Εμείς καλούμε τους φαντάρους σε κλιμάκωση της προσπάθειας για ένα κίνημα Μαζικό Μέσα και Έξω από τον στρατό. Στηρίζουμε τον ηρωικό αγώνα των εργαζόμενων της ΕΡΤ και θέλουμε να συμβάλλουμε στην Νίκη των κοινών μας αγώνων.
  Κανένας φαντάρος υπηρέτης των στρατιωτικών. Σε ΚΑΑΥ και Λέσχες Αξιωματικών να γίνουν άμεσα προσλήψεις πολιτικού προσωπικού.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου