Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Μηνιγγίτιδα στo 96 ΤΥΠΕΘ της Χίου

Η κατάσταση στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι γνωστή. Ο συνδυασμός οδυνηρών περικοπών που έχουν ως αποτέλεσμα τους τις άθλιες συνθήκες υγιεινής, η οικτρή κατάσταση του Υγειονομικού, η απάνθρωπη καταπόνηση των φαντάρων που υφίστανται τεράστια εργασιακή εκμετάλλευση και διατάζονται να υπερβάλλουν για να καλύψουν τα κενά στην επάνδρωση των μονάδων που προκαλεί η ρουσφετολογική εξάπλωση εκατοντάδων άχρηστων στρατοπέδων και η μεταφορά χιλιάδων στρατευμένων ως υπηρετών σε Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις και Λέσχες Αξιωματικών, είναι εκρηκτικός. Και τα εφιαλτικά αποτελέσματα της πολιτικής του Υπουργείου Άμυνας και του ΓΕΣ υφίστανται τα μόνιμα θύματα, οι συνάδελφοι φαντάροι.
Μας ανακοινώνει λοιπόν το ΓΕΣ ότι «ο Στρατιώτης (ΥΠ) Σ. Α., ο οποίος υπηρετεί στο 96 Τάγμα Υποστήριξης Εθνοφυλακής στα Αρμόλια Χίου, διεκομίσθη το απόγευμα της 26 Ιουνίου στο Σταθμό Επανεκτισήμων της 96 ΑΔΤΕ και την επόμενη ημέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου, ύστερα από εμφάνιση πυρετού και πονοκεφάλου. Στο νοσοκομείο, κατόπιν εξετάσεων (οσφυονωτιαία παρακέντηση), του διεγνώσθη Ιογενής Μηνιγγίτιδα (μη μεταδοτική) και του χορηγήθηκε η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Η κατάσταση του μέχρι τώρα, είναι πολύ καλή.
Ο παραπάνω στρατευμένος οπλίτης είναι της 2014 Β΄ ΕΣΣΟ και παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου, στις 10 Μαρτίου 14. Στο 96 ΤΥΠΕΘ υπηρετεί από τις 11 Απριλίου 13».
Αλήθεια, το ΓΕΣ γιατί δεν απαντά τι προκάλεσε τη Μηνιγγίτιδα;
Και κυρίως, γιατί δεν ανακοινώνει τι μέτρα πρόκειται να λάβει;
Εμείς στεκόμαστε στο πλευρό του συναδέλφου, εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας και απατούμε λύσεις.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου