Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Με την πλήρη στήριξη ΗΠΑ-Ε.Ε.-κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου-βλέπε πολιτική ίσων αποστάσεων- το κράτος Τρομοκράτης Ισραήλ προχωρά σε ένα τεράστιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που μας βοηθά να αντιληφθούμε η φιλότιμη προσπάθεια του  Βασίλη Μακρίδη, ο οποίος μετάφρασε το άρθρο που ακολουθεί και το ανάρτησε στο διαδίκτυο.  Το άρθρο του Αντιπροέδρου της Ισραηλινής Κνέσετ (Βουλής) και μεγαλοστελέχους του δεξιού κόμματος "Λικούντ" (μείζονος εταίρου του κυβερνητικού συνασπισμού στο Ισραήλ) Μοσέ Φέιγκλιν, από την προσωπική ιστοσελίδα, όπου αποκαλύπτεται διεξοδικότατα ποιες είναι οι πραγματικές σκέψεις της ισραηλινής ηγεσίας για το ζήτημα της Λωρίδας της Γάζας. 

Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης, όπως επισημαίνει ο συναγωνιστής, το άρθρο εκφράζει τις ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ απόψεις από τις δικές μου και η δημοσίευσή του εκ μέρους μου προσπαθεί να ακριβώς να ΞΕΓΥΜΝΩΣΕΙ την επίσημη ισραηλινή προπαγάνδα εναντίον των Παλαιστινίων. Στο τέλος του άρθρου ακολουθεί και ο σύνδεσμος προς το πρωτότυπο:
Το περίγραμμά μου για μια λύση για τη Γάζα: Από τον Moshe Feiglin
Τελεσίγραφο - Μια προειδοποίηση από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ στον πληθυσμό του εχθρού, στην οποία ανακοινώνει ότι το Ισραήλ είναι έτοιμο να επιτεθεί σε στρατιωτικούς στόχους στην περιοχή τους και καλεί όσους δεν εμπλέκονται και δεν επιθυμούν να ζημιωθούν να φύγουν αμέσως. Η Χερσόνησος του Σινά δεν είναι μακριά από τη Γάζα και μπορούν να φύγουν. Αυτό θα είναι το όριο των ανθρωπιστικών προσπαθειών του Ισραήλ. Η Χαμάς μπορεί ανεπιφύλακτα να παραδοθεί και να αποτρέψει την επίθεση.
Επίθεση - Επίθεση σε ολόκληρο το «πεδίο στόχου» σε ολόκληρη τη Λωρίδα της Γάζας με τη μέγιστη ισχύ του IDF - Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων (και όχι ένα μικρό τμήμα του), με όλα τα συμβατικά μέσα που έχει στη διάθεσή του. Όλοι οι στρατιωτικοί στόχοι και οι στόχοι υποδομών θα πρέπει να δεχθούν επίθεση χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι «ανθρώπινες ασπίδες» ή η «περιβαλλοντική ζημία». Είναι αρκετό το ότι πλήττουμε ακριβείς στόχους και ότι τους ειδοποιήσαμε εκ των προτέρων.
Πολιορκία - Παράλληλα με τα παραπάνω, (πρέπει να γίνει μία) συνολική πολιορκία της Γάζας. Τίποτα δεν θα μπει στη Λωρίδα. Ωστόσο, το Ισραήλ θα επιτρέπει την έξοδο από τη Γάζα. (Οι άμαχοι μπορούν να πάνε στο Σινά, οι μαχητές μπορούν να παραδοθούν στις δυνάμεις του IDF).
Άμυνα - Κάθε τόπος από τον οποίο δέχθηκαν επίθεση το Ισραήλ ή οι (Ένοπλες) Δυνάμεις του Ισραήλ θα πρέπει να δεχθούν επίθεση αμέσως με πλήρη ισχύ και χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι «ανθρώπινες ασπίδες» ή η «περιβαλλοντική ζημία».
Κατάκτηση – Αφού ο IDF θα ολοκληρώσει την κάμψη των στόχων με την εναέρια και τη μακρού βεληνεκούς δύναμη πυρός του, θα στείλει το Πεζικό για να κατακτήσει το σύνολο της Λωρίδας της Γάζας, χρησιμοποιώντας όλα τα απαραίτητα μέσα για να ελαχιστοποιήσει τις ζημίες για τους στρατιώτες μας, χωρίς να λάβει οτιδήποτε άλλο υπόψη.
Εξάλειψη – Η GSS (Γενική Υπηρεσία Ασφαλείας) και ο IDF θα εξαλείψουν πλήρως όλους τους ένοπλους εχθρούς από τη Γάζα. Ο πληθυσμός του εχθρού που είναι δεν ευθύνεται για λάθος ενέργειες και διαχώρισε τη θέση του από τους ένοπλους τρομοκράτες θα πρέπει να αντιμετωπίζεται σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και να του επιτραπεί να φύγει. Το Ισραήλ θα βοηθήσει απλόχερα εκείνους που επιθυμούν να φύγουν.
Κυριαρχία – Η Γάζα είναι τμήμα της γης μας και θα παραμείνει εκεί για πάντα. Απελευθέρωση των τμημάτων του τόπου μας πάντα είναι το μόνο πράγμα που δικαιολογεί τους στρατιώτες μας να θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο στη μάχη για να καταλάβουν γη. Μετά την εξάλειψη της τρομοκρατίας από τη Γάζα, αυτή θα γίνει τμήμα της κυριαρχίας του Ισραήλ και θα πρέπει να κατοικηθεί από Εβραίους. Αυτό θα χρησιμεύσει επίσης για να διευκολυνθεί η στεγαστική κρίση στο Ισραήλ. Η παράκτια σιδηροδρομική γραμμή θα πρέπει να επεκταθεί το συντομότερο δυνατό, για να φτάσει το μήκος της Λωρίδας της Γάζας. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, οι περισσότεροι από τους Άραβες της Γάζας επιθυμούν να φύγουν. Σε εκείνους, οι οποίοι δεν είχαν εμπλακεί σε αντι-ισραηλινή δραστηριότητα θα προσφερθεί ένα γενναιόδωρο πακέτο διεθνούς μετανάστευσης. Εκείνοι που επιλέγουν να παραμείνουν, θα λάβουν το καθεστώς του μόνιμου κατοίκου. Μετά από ένα αριθμό ετών διαμονής στο Ισραήλ και έχοντας εξοικειωθεί με αυτό, εξαρτάται από την αρμόδια νομοθεσία της Κνέσετ και τη σχετική έγκριση του Υπουργού Εσωτερικών κατά περίπτωση, σε όσους προσωπικά αποδέχονται τους κανόνες, την ουσία και τον τρόπο ζωής του Ισραήλ ως του Εβραϊκού Κράτους επί της δικής του γης, θα απονέμεται η ισραηλινή υπηκοότητα.
Ultimatum – One warning from the Prime Minister of Israel to the enemy...
JEWISHISRAEL.ORG
Μου αρέσει!ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου