Για μια ακόμη φορά ο ΥΠΕΞ Βενιζέλος στέκεται στο πλευρό του εγκληματία, καθώς η υποκριτική πολιτική ίσων αποστάσεων ουσιαστικά μεταφράζεται σε σαφή στήριξη του Κράτους Τρομοκράτη Ισραήλ, που έχει φτάσει να δολοφονήσει δεκάδες αμάχους, τα περισσότερα παιδιά.
Η Αθήνα καταδικάζει τη βία στη Μέση ΑνατολήΟ ιστορικός του μέλλοντος σίγουρα θα αναγνωρίσει την ελεεινότητα της παρακάτωδήλωσης «Καταδικάζουμε απερίφραστα τη βία, από όπου και αν προέρχεται, ιδιαίτερα δε όταν έχει ως αποτέλεσμα την ύπαρξη αθώων θυμάτων» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος σχετικά με τις εξελίξεις στο Ισραήλ και τη Λωρίδα της Γάζας. «Παρακολουθούμε όπως όλη η διεθνής κοινότητα με έντονη ανησυχία και βαθιά θλίψη την κλιμάκωση της βίας στο νότιο Ισραήλ και τη Λωρίδα της Γάζας» δήλωσε ο κ. Βενιζέλος. «Είναι αδήριτη ανάγκη να επιδειχθεί αυτοσυγκράτηση και να εφαρμοσθεί, άμεσα, κατάπαυση του πυρός, προκειμένου να αποφευχθούν η περαιτέρω τροφοδότηση της βίας και νέες απώλειες ανθρώπινων ζωών» κατέληξε.
Την παραπάνω δήλωση και το πραγματικό μήνυμα που εκπέμπει στην κατεχόμενη Παλαιστίνη ήρθε να ξεκαθαρίσει η είδηση ότι 
"Συνεκπαίδευση εν πλω πραγματοποιήθηκε χθες στην περιοχή του Μυρτώου Πελάγους, μεταξύ μονάδων των Πολεμικών Ναυτικών της Ελλάδας και του Ισραήλ. Η συνεκπαίδευση περιλάμβανε ασκήσεις έρευνας και διάσωσης, επικοινωνιών και προχωρητικούς ελιγμούς, ενώ πραγματοποιήθηκαν πυρά επιφανείας.

Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, στη συνεκπαίδευση συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς η φρεγάτα ΥΔΡΑ και οι πυραυλάκατοι ΜΠΛΕΣΣΑΣ και ΛΑΣΚΟΣ και από ισραηλινής οι κανονιοφόροι INS SUFA και INS KIDON. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας -7 και 8 Ιουλίου- τα πληρώματα των ισραηλινών πλοίων εκπαιδεύθηκαν σε αντικείμενα ελέγχου βλαβών στον προσομοιωτή της Σχολής Ελέγχου Βλαβών του Κέντρου Εκπαίδευσης Παλάσκας.





Εμείς απαιτούμε να διακοπούν άμεσα όλες οι σχέσεις με το κράτος δολοφόνο Ισραήλ.
Καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους και όλα τα στελέχη να σταματήσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο πλαίσιο της στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ.
Καταδικάζουμε την απάνθρωπη βία και τους κτηνώδεις βομβαρδισμούς  που στοχεύουν στη διαιώνιση της Κατοχής και της υποδούλωσης του Παλαιστινιακού λαού.

Καταδικάζουμε την συνένοχη διεθνή ιμπεριαλιστική κοινότητα, τις ΗΠΑ-Ε.Ε. που πάντα στήριξαν το βάρβαρο ισραηλινό κατακτητή και ορθώνουν νέα φονικά τείχη στους μετανάστες για να υπερασπίσουν την Ευρώπη Φρούριο.    
Καταδικάζουμε την στρατηγού χαρακτήρα συνεργασία του ελληνικού κράτους και αστικού κατεστημένου με το κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ. Αυτούς που κλείνουν δουλειές με το αίμα των λαών.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον υπερήφανο Παλαιστινιακό λαό που βιώνει διπλή κατοχή και αγωνίζεται χωρίς σταματημό για την ικανοποίηση των ιστορικών του δικαίων.
ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ
ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ 

ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ   
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437


Diktiospartakos.blogspot.com