Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Οι Ισραηλινοί χρησιμοπιούν αέριο Σαρίν στην Γάζα. Φωτογραφίες βομβαρδισμών!

Τραγικές είναι οι εξελίξεις στην Λωρίδα της Γάζας, όπου λαμβάνει από χθες χώρα η εισβολή των Ισραηλινών στην αυτοδιοικούμενη περιοχή των Παλαιστινίων.
Μέχρι στιγμής πάνω από 270 Παλαιστίνιοι έχουν δολοφονηθεί από τον Ισραηλινό στρατό, 2000 έχουν τραυματιστεί,  ενώ από την εισβολή και μετά 2 Ισραηλινοί φαντάροι είναι νεκροί.
Αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών, επιβεβαίωσε ότι ο Ισραηλινός στρατός χρησιμοποιεί χημικά αέρια και αέριο Σαρίν πιο συγκεκριμένα, και δεν ξεχνάμε ότι η χρήση χημικών ήταν η αιτία της παρολίγον επέμβασης των Δυτικών στη Συρία. Για άλλη μία φόρα, η διεθνής ευαισθησία είναι αλα καρτ!
Το Ισραήλ, αφήνει την Γάζα εκτός ρεύματος, διακόπτει τηλεφωνικές επικοινωνίες, για να μην υπάρχουν μαρτυρίες για τις δολοφονίες.

Στο μεταξύ, τα δυτικά ΜΜΕ που έχουν γραμμή στήριξης του Ισραήλ, πανικοβάλλονται όταν διαρρέουν από ρεπόρτερ τους, πληροφορίες που δείχνουν την δράση της φονικής μηχανής του Ισραήλ. Το CNN ανακάλεσε την ρεπόρτερ του στο Ισραήλ, όταν τόλμησε στο τουίτερ να πει ότι πολίτες του Ισραήλ πανηγυρίζουν για την σφαγή στην Γάζα.

Οι εικόνες από την Γάζα είναι σκληρές, όπως αυτή με μία οικογένεια Παλαιστινίων  που έχει εγκατασταθεί στον ύπαιθρο, έξω από το βομβαρδισμένο σπίτι του.




Ενώ ο εκφασισμός της ισραηλινής κοινωνίας είναι έκδηλος, με λαμπρές φωνές, εντός Ισραήλ να αντιστέκονται στην βία. Στην παρακάτω φωτογραφία, βλέπετε t-shirt που φοράνε  ισραηλινοί φαντάροι που τους λένε να σκοτώνουν μάνες και παιδιά Παλαιστινίων.


Οι αναφορές δεν μιλάνε σε καμιά περίπτωση για "περίπατο" του Ισραηλινού στρατού, αφού αναφέρονται σφοδρές μάχες με τους άντρες της Χαμάς, που κατάφεραν από χθες να αποκρούσουν επιθέσεις. Ενώ ήρωες είναι γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο της πόλης της Γάζας, που χωρίς μέσα παρέχουν τις υπηρεσίες τους, άγρυπνοι, αποτελεσματικά, αγνοώντας τον κίνδυνο που διατρέχει και η δική τους ζωή!


Και κλείνουμε, δείχνοντας σας, σειρα φωτογραφιών που δείχνουν την καταστροφή ενός σπιτιού στην Γαζά, από Ισραηλινό πύραυλο! Απλά φρίκη!



Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/07/blog-post_9912.html#ixzz3874RgJ8d

2 σχόλια:

  1. Η αλήθεια είναι καπου στην μέση.Και οι φέρουν ευθύνη.έλεος ο καθένας τα παρουσιάζει όπως θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ απλά, το να κρατάς ίσες αποστάσεις σε αυτή την σφαγή, είναι απόλυτη και ξεκάθαρη στήριξη του Ισραήλ.
    Πολύ απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή