Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΚΟΨΑΝ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ

Το άρθρο που κόπηκε για τις καταστάσεις επιβίβασης από το νόμο Γεννηματά
Το σχέδιο νόμου που κατέθεσε η υφυπουργός άμυνας Γεννηματά για τους φάρους περιλαμβάνει αρκετές ρυθμίσεις για τους φαντάρους και τους στρατιωτικούς. Μόνο που μία σημαντική που είχε να κάνει με τις καταστάσεις επιβίβασης, δηλαδή με τη δωρεάν μετακίνηση μας στις άδειες από τις μονάδες της παραμεθορίου, την έφαγε το “μαύρο σκοτάδι”. 
Όπως αναφέρει σχετική αρθρογραφία "Το άρθρο 38 …έφαγε Χ!"  Το αφαιρούμενο με Χ άρθρο 38 του νομοσχεδίου είναι ευεργετικότερο από τα ισχύοντα. Διότι τα ισχύοντα λένε ότι οι στρατιωτικοί λαμβάνουν μία κατάσταση επιβιβάσεως κατ’ έτος.
Ενώ το μη κατατεθέν άρθρο λέει για μία κατάσταση επιβίβασης σε κάθε 4ήμερη άδεια.
Θυμίζουμε ότι η άγρια περικοπή των καταστάσεων επιβίβασης από τους ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλο-Αβραμόπουλο έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στους συναδέλφους καθώς οι ίδιοι αδυνατούν να καταβάλλουν το τεράστιο κόστος μετακίνησης.
Είναι ένα μέτρο άδικο και ταξικό καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι τα βύσματα των ΟΝΝΕΔ-Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και οι γόνοι των πλουσίων δεν υπηρετούν στην παραμεθόριο, ενώ ταυτόχρονα το κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης μεταφέρεται στις λαικές οικογένειες.
Εντύπωση προκαλεί όμως ότι η ΥΦΕΘΑ Γεννηματά ξαναέθεσε το ζήτημα των καταστάσεων επιβίβασης για να κάνει τελικά πίσω, αφού βεβαίως πρόλαβε να φτιάξει το "κοινωνικό της προφίλ".
Ποιος όμως έκοψε την συγκεκριμένη ρύθμιση; Ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος;
Και γιατί τότε η ΥΦΕΘΑ Γεννηματά-που θεωρούσε τις Καταστάσεις επιβίβασης τόσο σημαντικό ζήτημα για να το επαναφέρει-όταν κόπηκε από τον σχετικό νόμο, δεν παραιτήθηκε;
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ-ΨΕΥΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ...
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να βγουν μαζικά παραπονούμενοι.
Να απαιτήσουν το κόστος μετακίνησης τους στις άδειες να καταβάλλεται από τη μονάδα και τα Φρουραρχεία των τόπων καταγωγής τους.
Γονείς αντιδράστε...Σπάστε τα τηλέφωνα στο ΓΕΣ και στις διοικήσεις των μονάδων.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου