Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Χρυσαυγίτης φασίστας ο ένας εκ των δολοφόνων των 2 χρυσαυγιτών στην Καλαμάτα...Γιατί τα φράγκα είναι πάνω από την πατρίδα!

Και όπως όλοι υποψιαζόμασταν από χθες, είναι σίγουρο πλέον, ότι και οι δολοφόνοι των φασιστών στην Καλαμάτα, ο ένας από αυτούς σίγουρα είναι χρυσαυγίτης επίσης!!
Το Πρώτο θέμα διέρρευσε θολωμένες τις φωτογραφίες των δύο δολοφόνων, από τα προφίλ τους στο facebook.!
Όπως γράφει το "Πρώτο Θέμα", "Και οι δύο 19χρονοι φίλοι (ο Π.Μ. και ο Ν.Μ.) ασχολούνταν με το bodybuilding και μάλιστα αυτή τους η ασχολία ήταν αυτή που τους έφερε κοντά στα δύο θύματα. Ο ένας από τους δύο είναι γόνος γνωστής οικογένειας της Μεσσηνίας με "ηχηρό" επώνυμο. Ο Π.Μ. μεγάλωσε στην ευρύτερη περιοχή αλλά κατοικεί στην Καλαμάτα ενώ ο δεύτερος, ο Ν.Μ. είναι μόνιμος κάτοικος Κάμπου Αβίας."



Αναφορά για τυχόν "ιδεολογικό" προσδιορισμό των δύο δολοφόνων δεν κάνει, γιατί μάλλον δεν συμφέρει ο εξευτελισμός της Χρυσής Αυγής! Αλλά το προφίλ του χρήστη το βρήκαμε οι ίδιοι, και ίσα που προλάβαμε και αποθηκεύσαμε άλλη φωτογραφία του, αποκαλυπτική για τον πολιτικό του χώρο, πριν οι οικείοι του, ρίξουν πριν λίγα λεπτά το προφίλ! 

Ιδού η φωτογραφία:, από την οποία κόψαμε το κεφάλι αφού η αστυνομία δεν έχει δημοσιοποιήσει επισήμως τα στοιχεία του


Και δεν θέλουμε σχόλιο, ότι αυτό στο μπράτσο του δεν είναι σβάστικα, άλλα μαίανδρος......ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ

Τα φράγκα για τους ψευτοπατριώτες της Χρυσής Αυγής είναι πάνω από την πατρίδα......Εμείς το ξέραμε, όπως και οι περισσότεροι ψηφοφόροι τους. Ας βάλουν έστω λίγοι μυαλό!


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/08/2_21.html#ixzz3BENoKrfU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου