Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Το ΙΚ εκτελεί άλλους 700 ανθρώπους



Άλλο ένα έγκλημα από τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους το οποίο περνάει ατιμώρητο από τη Δύση. Η οποία θα πρέπει να ξεπεράσει τους φόβους της για αντίποινα και να δράσει αποτελεσματικότερα σβήνοντας από προσώπου γης το εγκληματικό Ισλαμικό Κράτος. 

Η τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (IS) εκτέλεσε 700 ανθρώπους από συριακή φυλή την οποία πολεμούσε τις τελευταίες δύο εβδομάδες στην ανατολική Συρία. Πάλι φυσικά η πλειοψηφία των θυμάτων ήταν άμαχοι. 
Το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, το οποίο παρακολουθεί και καταγράφει τα φαινόμενα βίας και από τις δύο πλευρές στον Συριακό εμφύλιο, δήλωσε ότι περίπου 700 μέλη της φυλής Al-Sheitaat, από την επαρχία Deir al-Zor, έχουν εκτελεστεί και ότι πολλοί από αυτούς αποκεφαλίστηκαν από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Η Δύση πρέπει να αφήσει στην άκρη τα "στοχευμένα" χτυπήματα και να απαντήσει στις εκτελέσεις και τους αποκεφαλισμούς του Ισλαμικού Κράτους. Το να περιμένει οπλίζοντας καλύτερα τους Πεζμεργκά να λύσουν το πρόβλημα είναι ουτοπικό. Πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και απάντηση  πρέπει να σκληρή και παραδειγματική, ώστε να αποτρέψει οποιαδήποτε άλλη φιλόδοξη οργάνωση να μιμηθεί τις μεθόδους του I.K. Άλλωστε οι εξτρεμιστές του Ισλαμικού Κράτους αυτό κάνουν, χρησιμοποιούν τον απόλυτο τρόμο ως μέσο προπαγάνδας."Ή με εμάς ή με τους αποκεφαλισμένους", με το αίμα αθώων να χύνεται χωρίς φειδώ και να χρησιμοποιείτε κυριολεκτικά σαν δόλωμα για καρχαρίες, φέρνοντας κοντά στην οργάνωση όποιον "άρρωστο και χαλασμένο" κυκλοφορεί στην υδρόγειο.
αμυνα και πολιτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου