Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Ασκήσεις τρομοκρατίας επί των αγωνιζόμενων καθαριστριών


 Να παραλάβουν τα χαρτιά της απόλυσης από τις υπηρεσίες τους καλούνται παραμονή Δεκαπενταύγουστου οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, ενώ  καλούνται στη ΓΑΔΑ για να καταθέσουν στις 18 Αυγούστου, σχετικά με τα γεγονότα της 10ης Ιουλίου.  

Να παραλάβουν τα χαρτιά της απόλυσης από τις υπηρεσίες τους καλούνται παραμονή Δεκαπενταύγουστου οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, και παρά το γεγονός ότι δεν έχει εκδικαστεί η αίτηση ακύρωσης που κατέθεσε το Υπουργείο Οικονομικών στον Άρειο Πάγο. 
Παράλληλα οι καθαρίστριες καλούνται στη ΓΑΔΑ για να καταθέσουν στις 18 Αυγούστου, σχετικά με τα γεγονότα της 10ης Ιουλίου, όταν και δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από αστυνομικούς. Παρόλα αυτά οι καθαρίστριες κατηγορούνται για "εξύβριση κατά συρροή" και "απόπειρα διατάραξης οικιακής ειρήνης".
 
Το συντονιστικό τους πάντως επισημαίνει: «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. 11 μήνες στον δρόμο οι Αγωνιζόμενες Καθαρίστριες δίνουμε τη μάχη για να πάρουμε πίσω τη δουλειά μας, τη ζωή μας, την αξιοπρέπειά μας. Και συνεχίζουμε μέχρι τη νίκη, που κοντοζυγώνει». - See more at: http://stokokkino.gr/article/10836/Askiseis-tromokratias-epi-ton-agonizomenon-katharistrion#sthash.E3myyazK.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου