Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Οι ίσες αποστάσεις της Μαντόνα

Προσπαθεί να πάρει θέση στα διεθνή γεγονότα η Μαντόνα αλλά… κάτι δεν της βγαίνει τελικά! Η παλαίμαχη ποπ σταρ ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram με καλό σκοπό και προκάλεσε την οργή Παλαιστίνιων αλλά και Ισραηλινών.
Η διάσημη τραγουδίστρια θέλησε να προβάλλει την συμφιλίωση μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραηλινών με lifestyle τρόπο, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με δύο ημίγυμνα μοντέλα που φέρουν ζωγραφισμένα στα σώματά τους το αστέρι του Δαβίδ και την ημισέληνο.
Από κάτω έγραψε στη λεζάντα: «Δεν υπάρχει διαχωρισμός! Όλοι ματώνουμε με το ίδιο χρώμα».
Σε μια περίοδο όμως που τα πνεύματα είναι ιδιαίτερα οξυμένα, καθώς το Ισραήλ διαπράττει μια γενοκτονία εναντίον των Παλαιστινίων, τέτοια μηνύματα συμφιλίωσης δεν έχουν και πολλά περιθώρια επιτυχίας.
Κάποιοι από τους εκατοντάδες χιλιάδες followers της Μαντόνα την έβρισαν χυδαία ενώ κάποιοι άλλοι ήρθαν σε αντιπαράθεση μεταξύ τους.
Αυτή ήταν η δεύτερη προσπάθεια της 55χρονης τραγουδίστριας για να εκφράσει την αντίθεσή της στα όσα συμβαίνουν στην Γάζα. Μια ημέρα νωρίτερα είχε δημοσιεύσει μια εικόνα ενός περιστεριού που έγραφε «Ειρήνη» στα εβραϊκά και τα αραβικά.
 
Πηγή:nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου