Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΙΤΕ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΙΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


Η 95 ΑΔΤΕ απαντά ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί στρατόπεδο ως κέντρο υποδοχής παράνομων μεταναστών

Δεν γίνεται καμία εργασία στο στρατόπεδο στους Τρεις για την αναδιαμόρφωσή του ώστε αυτό να χρησιμοποιηθεί ως κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών όπως φημολογείται πολύ έντονα το τελευταίο διάστημα.
Τουλάχιστον αυτό διαβεβαιώνει η 95 ΑΔΤΕ τη δημοτική αρχή σε σχετικό ερώτημα. Παρόλα αυτά οι πολίτες είναι σε εγρήγορση και εκφράζουν την έντονη τους αντίδραση σε μία τέτοια προοπτική.
Στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο εντεταλμένος σύμβουλος Ιαλυσού Γιάννης Κορωναίος ζήτησε από τον δήμαρχο να κοινοποιήσει το υπόμνημα διαμαρτυρίας που υπογράφουν οι κάτοικοι της περιοχής. Ο κ. Στάθης Κουσουρνάς είπε ότι το δημοτικό συμβούλιο ούτως ή άλλως έχει εκφράσει επίσημα την απόφασή του ότι δεν αποδέχεται τη δημιουργία τέτοιων κέντρων πουθενά στο νησί και συμφώνησε να κοινοποιηθεί σε όλους τους φορείς το υπόμνημα.

ΠΗΓΗ: http://www.drasisnews.gr/%CE%B7-95-%CE%B1%CE%B4%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CE%B8/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου