Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΗΣ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ


ΟΤΑΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ "ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΕ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ, ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ.
Ποια ονόματα ακούγονται και κυρίως ποια είναι τα επιχειρήματα που τα φέρνουν στην καρέκλα του ΥΕΘΑ;
•Γιώρργος Καρατζαφέρης. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, τον οποίο όπως φαίνεται θέλουν διακαώς πίσω στη ΝΔ. Θα είναι η “χρυσή μεταγραφή” του καλοκαιριού! Αλλά για να επιστρέψει λένε ,μετά απ΄ όσα έχουν γίνει και ειπωθεί μεταξύ του ίδιου και του Αντώνη Σαμαρά, χρειάζεται να του δοθεί κάτι σημαντικό . Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι ένα καλό “πριμ μεταγραφής”.
•Ντόρα Μπακογιάννη. Η απόφαση του Σαμαρά να μην την κάνει Επίτροπο ,όπως όλα έδειχναν έχει δυσαρεστήσει λογικά την κα. Μπακογιάννη. Και το Μέγαρο Μαξίμου γνωρίζει ότι η δυσαρέσκεια της Ντόρας Μπακογιάννη δεν είναι αστείο πράγμα. Η προσφορά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας κρίνουν κάποιοι ότι θα μπορούσε να μετριάσει αυτή τη δυσαρέσκεια. Θα είναι η πρώτη γυναίκα υπουργός Εθνικής Άμυνας.

•Άδωνις Γεωργιάδης. Χωρίς υπουργείο μετά από τον τελευταίο ανασχηματισμό ο Γεωργιάδης έκανε έναν μικρό “σαματά”, ζήτησε μετά συγνώμη αλλά όσο να ΄ναι το υπουργείο του λείπει. Το Εθνικής Άμυνας είναι ότι πρέπει.

•Φραγκούλης Φράγκος. Ο στρατηγός “παίζει πάντα” στα σενάρια για το Εθνικής Άμυνας. Τώρα με δικαιολογία την προσέγγισή του που κρίνεται απαραίτητη μετά από το ραντεβού με τον Τάκη Μπαλτάκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου