Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

“Αν έχεις τύχη διάβαινε” – Κωσταράκος “σπρώχνει” Τουρνά για Α/ΓΕΕΘΑ!

“Αν έχεις τύχη διάβαινε” – Κωσταράκος “σπρώχνει” Τουρνά για Α/ΓΕΕΘΑ!
Το αν έχεις τύχη διάβαινε -και ικανότητες δεν λέμε- πάει “γάντι” σε δύο αρχηγούς Γενικών Επιτελείων. Ο ένας είναι ο Κωσταράκος του ΓΕΕΘΑ! Να ΄ξερε -που ξέρει- πόσες φορές η αποστρατεία του ήταν αποφασισμένη και πάντα κάτι συνέβαινε στον…πλανήτη και την γλίτωνε. Το περασμένο καλοκαίρι ο Αβραμόπουλος τον είχε “έτοιμο” αλλά “έσκασε” η Συρία και μετά η προσπάθεια εγκαταλείφθηκε. Ο Κωσταράκος όμως δεν είναι ο μοναδικός “γκαστόνε” στο Πεντάγωνο. Υπάρχει κι άλλος κι αυτόν θέλει ο Κωσταράκος για διάδοχό του. Τα πρώτα δημοσιεύματα “έσκασαν” μύτη. Ποιος είναι; Ο Τουρνάς αρχηγός του ΓΕΑ! Καλός επιχειρησιακός αξιωματικός ,έχει συμπάθειες και αντιπάθειες στην αεροπορία ,πήγε απόλυτα με τα νερά του Κωσταράκου και το “μείον” του είναι ότι δεν τα πήγαινε καλά με τους ανθρώπους του Αβραμόπουλου ή με κάποιους απ΄ αυτούς.
Προσέξτε τώρα γιατί ο Τουρνάς πρέπει να παίξει…λόττο.

Με πέντε σοβαρά περιστατικά με αεροσκάφη “δεν άνοιξε” ευτυχώς μύτη. Θα μπορούσαν και τα πέντε να έχουν νεκρό! Μεγάλη τύχη και μακάρι να συνεχιστεί για πάντα στην αεροπορία .
Και δεύτερον ,το μοναδικό του πρόβλημα, δηλαδή το σύστημα Αβραμόπουλου…φεύγει! Από το πουθενά το δώρο!
Ο Κωσταράκος τον “πάει με χίλια” . Κι επειδή δεν πάει με τίποτα τον Αποστολάκη του ΓΕΝ θα αξιοποιήσει ότι επιρροή έχει για να κάνει τον Τουρνά διάδοχο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ!
Προβλέπουμε “πυρηνικό πόλεμο” γιατί είναι η σειρά των ναυταίων για την αρχηγία του ΓΕΕΘΑ αλλά και για πολλούς άλλους λόγους τους οποίους σιγά,σιγά θα σας αποκαλύπτουμε.
http://armynews.gr/?p=25097

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου