Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Στα χνάρια του πατέρα Φουντούλη ο αδελφός του (αδικοχαμένου) ναζί Eτήσε σελίδα στο facebook με σαφή αντιαριστερό λόγο αντιγράφοντας μάλιστα ιδέες από χθεσινό άρθρο της ΧΑ με τίτλο «Ο Παπαδημούλης είναι η προσωποποίηση του ανθελληνικού μίσους της αριστεράς»

01Ο αδελφός του ενός φουσκωτού που επιτέθηκε φραστικά στον Παπαδημούλη για το σχόλιο του φαίνεται ότι εκμεταλλεύεται τον θάνατο του αδελφού του στήνοντας σελίδα στο facebook με σαφή αντιαριστερό λόγο αντιγράφοντας μάλιστα ιδέες από χθεσινό άρθρο της ΧΑ με τίτλο «Ο Παπαδημούλης είναι η προσωποποίηση του ανθελληνικού μίσους της αριστεράς»
  Ιδού ο χρυσαυγίζων λόγος του:

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΥΡΙΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ. ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΝΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ. ΜΟΝΟ ΓΝΩΜΩΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ.
ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ? ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΤΙ? ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΑΛΙΝ). ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ ΜΠΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΑΔΙΚΙΣΤΑΝ….!
Δεν μπορούμε παρά να του ευχηθούμε καλή πολιτική σταδιοδρομία είτε στην ΧΑ είτε σε μια νέα σοβαρή ΧΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου