Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

O ΑΓΕΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ

Το ΓΕΣ όχι μόνο δεν παίρνει θέση για τις αποκαλύψεις σχετικά με την επικίνδυνα, αντιδημοκρατικά και παράνομα περιστατικά που κυριαρχούν στην εκπαίδευση των Ειδικών Δυνάμεων, αλλά  δείχνει ότι κινείται με διάθεση συγκάλυψης.
Είναι ενδεικτικό ότι ο ΑΓΕΣ Αντιστράτηγος Μανωλάς, ένας αξιωματικός εξάλλου που προέρχεται από τον συγκεκριμένο χώρο και γνωρίζει από πρώτο χέρι τι συμβαίνει, αντί να λάβει τα απαιτούμενα και προβλεπόμενα μέτρα, ουσιαστικά επέλεξε να "στηρίξει" τους πρωταγωνιστές των απαίσιων γεγονότων και όσους τους καλύπτουν.
Αντί λοιπόν να διατάξει τη προβλεπόμενη ΕΔΕ, την Πέμπτη 07 Αυγούστου 2014, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος κ. Χρίστος Μανωλάς, επισκέφθηκε τη Σχολή Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο Αττικής, όπου παρακολούθησε την εκπαίδευση στο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστού (ΣΒΕΑ)!

Μετά και την τελευταία αυτή κίνηση, έντονα τίθεται το ερώτημα: 
αν ο ΑΓΕΣ Μανωλάς, ο καθ' όλα υπεύθυνος για την τήρηση των Νόμων και του Στρατιωτικού Κανονισμού στον Στρατό Ξηράς, δεν το πράττει όπως έχει υποχρέωση, τότε   ποιος;
Ή μάλλον δικαιώνονται όσοι υποστηρίζουν ότι αυτός είναι ο Στρατός του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, πραιτοριανοί του κόσμου του πλούτου έτοιμοι να καταστείλουν τους κοινωνικούς αγώνες εντός συνόρων και συμμέτοχοι-συνένοχοι όλων των εγκλημάτων των ιμπεριαλιστικών στρατιωτικών σχηματισμών.
Αυτό είναι εξάλλου το περιβάλλον εθνικιστικού παροξυσμού και μισαλλοδοξίας που θρέφει τους ΝΑΖΙ, οι οποίοι αναλαμβάνουν ρόλο αιχμής του δόρατος  του εσωτερικού εχθρού-αγωνιζόμενου λαού. 
Απολαμβάνοντας όπως και τώρα, την στήριξη ολόκληρης της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων στρατιωτικής και πολιτικής.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου