Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ 505 ΤΑΓΜΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ;

Όλοι όσοι έχουν ζήσει την απόλαυση της υποχρεωτικής στράτευσης και ιδιαίτερα χωρίς να έχουν ξεφτιλιστεί βάζοντας βύσμα κάποιον πολιτικό των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για να φτιαχτούν. γνωρίζουν τι σημαίνει Στρατιωτική Παρέλαση.
Κόπος, χρήμα, ιδρώτας για μια μιλιταριστική και εθνικιστική παράσταση που ιδιαίτερα για τις Ειδικές Δυνάμεις-Πεζοναύτες όλα τα παρακάτω ισχύουν στο πολλαπλάσιο.
Έτσι λοιπόν όλη αυτή η υπερπροσπάθεια, όταν ικανοποιήσει με το τελικό της αποτέλεσμα τους στρατοκράτες "ανταμείβεται" με τιμητικές άδειες.
Αυτό έγινε και στο 505 Πεζοναυτών, όταν η συμμετοχή τους στην Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου προκάλεσε την ευχαρίστηση των ΑΓΕΕΘΑ και ΑΓΕΣ, οι οποίοι χορήγησαν 3 και 2 μέρες τιμητικής άδειας, αντίστοιχα.    
Οι φαντάροι περίμεναν να τις πάρουν, μέχρι και το τελευταίο διάστημα πριν απολυθούν, αλλά τελικά ο διοικητής Σπανουδάκης είχε αντίθετη άποψη.
Οι τιμητικές άδειες δε δόθηκαν ποτέ στους συναδέλφους φαντάρους.
Αναρωτιούνται λοιπόν οι πεζοναύτες, γιατί τους κοροϊδέψαν οι Αρχηγοί των Επιτελείων και ο διοικητής του 505 Τάγματος Πεζοναυτών, αφού οι τιμητικές άδειες μετατράπηκαν σε μια ακόμη πιο άτιμη εξαπάτηση;
Οι φαντάροι που μας το κατήγγειλαν, με μια εξαιρετικής ποιότητας έκφραση συναδελφικότητας, αποκαλύπτουν το γεγονός αυτό με γνώμονα την ανάγκη  να μην την πατήσουν και οι επόμενοι πεζοναύτες.
Εμείς όχι μόνο καλούμε το ΓΕΣ να ελέγξει αυτές τις καταγγελίες.
Κυρίως καλούμε τους συναδέλφους να μην σκύβουν το κεφάλι, να μην λένε "δε βαριέσαι", αλλά αντίθετα να δίνουν συλλογικά τη μάχη της υπεράσπισης των κοινών μας δικαιωμάτων. 
Παράλληλα, να καταγγέλλουν δημόσια τις αυθαιρεσίες και τις παρανομίες, καθώς καθημερινά αποδεικνύεται ότι τα στεγανά του στρατού βολεύουν μόνο όσους παραβιάζουν τον Στρατιωτικό Κανονισμό και τους Νόμους. Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.  
   
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου