Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Στις 9 σήμερα το βράδυ η 8η εκπομπή του δικτύου Σπάρτακος στον διαδικτυακό ραδιοσταθμό μας RADIO ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ


Στα πλαίσια της συντροφικής  συνεργασίας που έχουμε με το δίκτυο Ελευθέρων φαντάρων Σπάρτακος είναι και οι σχετικές εκπομπες που έχουμε στον διαδικτυακό μας ραδιοσταθμό.
Ακούστε σήμερα στις 9 μ,μ
8η ΕΚΠΟΜΠΗ «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ» ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΞΑΝΑ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΕΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΚΟ ΚΟΛΠΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΣΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ
0 νέος γύρος του πολέμου κατά της τρομοκρατίας που εξαγγέλθηκε πρόσφατα από τον Πρόεδρο Ομπάμα μπορεί να επικαιροποίησε «τους εχθρούς» και την προπαγάνδα του, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν άλλαξε τους βασικούς του στόχους και τα μέσα για να τους πετύχει. Σε περιβάλλον βαθιάς καπιταλιστικής κρίσης και με τις ιμπεριαλιστικές αντιθέσεις να οξύνονται, το απαραβίαστο των συνόρων, ο σεβασμός της όποιας προγενέστερης ιμπεριαλιστικής νομιμότητας όπως συγκροτούνταν στο πλαίσιο των ΟΗΕ-Συμβουλίου Ασφαλείας, αλλά και η συμφωνία μη παρέμβασης στο εσωτερικό των εθνών-κρατών, μοιάζει ένα μακρινό παρελθόν.
Πλέον η παγκόσμια ταξική πάλη χρωματίζεται από την άγρια αρπαγή κάθε μεταπολεμικής κοινωνικής κατάκτησης, την ακόμη πιο βίαιη εμπορευματοποίηση-ιδιωτικοποίηση των κοινωνικών αγαθών, τη δουλοποίηση των εργαζομένων και την πρωτόγνωρα βάναυση περιθωριοποίηση σημαντικών τμημάτων των λαϊκών μαζών. Τον συντεταγμένο εκφασισμό των κοινωνιών με σημαία τον εθνικισμό/ρατσισμό, την συστηματική καλλιέργεια ανασφάλειας, με έντονο το στοιχείο της μουσουλμανο-φοβίας, που καταλήγει σε μίσος. Συνέπεια των παραπάνω, η πολιτική άνοδος του ακραιφνούς εκπροσώπου αυτής της αντίληψης, της ναζιστικής δηλαδή συνιστώσας τους αστικού συστήματος εξουσίας. Ενώ τα ναζιστικά τάγματα εφόδου αλληλοδιαπλέκονται με τις επίσημες κρατικές κατασταλτικές δυνάμεις στην εξαφάνιση των κοινωνικών αγώνων όπως είδαμε στην περίπτωση της Ουκρανίας....

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/09/9-8.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου