Έβαλε τα κλάματα στην κρίση των Ιμίων ,είναι σε θέση ευθύνης του Στόλου
Στην κρίση των Ιμίων υπηρετούσε σε πλοίο του Στόλου που έπλεε μέσα στο “μάτι του κυκλώνα”. Δεν άντεξε την πίεση ,τον πήρανε τα κλάματα, θυμήθηκε και τα παιδιά του… Τι να κάνει και ο κυβερνήτης για να μην διαλυθεί το καράβι σε ώρα κρίσης , έπιασε σε νησί κοντά στα Ίμια  και τον έβγαλε στο λιμάνι να πάει να δει τα παιδιά του!
Αποτέλεσμα: Ο κυβερνήτης που ήταν πρώτος μάγκας αποστρατεύθηκε και ο ευαίσθητος με τα κλαματα είναι σε θέση ευθύνης στον  Στόλο! Εκεί όπου ετοιμάζουν πως και πως τον Αρχηγό Στόλου για να αναλάβει είτε Α/ΓΕΝ ,είτε…Α/ΓΕΕΘΑ.
Ας τις κάνει τις κρίσεις η Συγγρού όπως νομίζει κι υπάρχουν ωραίες ιστορίες να ειπωθούν σαν κι αυτές των Ιμίων.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Η αποκάλυψη του armynews.gr ισχύει.
Το κρίσιμο βράδυ η πλειοψηφία του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων πίστευε ότι βρισκόμαστε μια ανάσα από τον ελληνοτουρκικό πόλεμο. 
Τα στρατόπεδα της παραμεθορίου είχαν διαλυθεί, όλες οι θέσεις είχαν επανδρωθεί, ο συναγερμός ήταν στο μέγιστο βαθμό. Μάλιστα, ο ΑΓΕΕΘΑ Λυμπέρης είχε στοχοποιήσει όλο τον Τουρκικό Στόλο -ανεξάρτητα βέβαια αν οι επιτελείς επέτρεψαν την κατοχή της μία νήσου στα Ίμια. 
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βεβαίως βρισκόταν στα κανάλια και ο πρωθυπουργός Σημίτης στα τηλέφωνα με τους αμερικάνους.
Είναι λογικό και ανθρώπινο κάποιοι να μην αντέξουν την πίεση. Να σπάσουν.
Εξάλλου ποιος μπορεί να κατανοήσει ότι για τις βλακείες των καναλιών και των μεγαλοδημοσιογράφων που έβαζαν σημαίες και έκαναν τηλεοπτικό σόου τον απόπλου του στόλου, για μερικά κατσάβραχα και τον πόλεμο της τσιπούρας, αλλά ουσιαστικά για τα συμφέροντα δύο αδίστακτων αστικών τάξεων που ανταγωνίζονται σκληρά για την κυριαρχία στην περιοχή.
Δύο λαοί απειλούνταν με ολοκληρωτικό όλεθρο και τόσες χιλιάδες νέοι άνθρωποι που υπηρετούσαν τότε και στους δύο στρατούς θα γινόντουσαν σκόνη μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. 
Ένας πόλεμος που τελικά δεν έγινε. Ο Σημίτης είπε ξεδιάντροπα "ευχαριστώ" στους αμερικάνους μαζεύοντας τα σκουπίδια του πολεμικού του τυχοδιωκτισμού, καθώς πίστευε σε μια επανάληψη του 1987, αλλά τρεις νέοι άνθρωποι, στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού δεν υπήρχαν πια.
Μετά περίσσεψαν τα μεγάλα εθνικιστικά λόγια, οι λόγοι περί ακμαίου ηθικού, της μαχητικότητας, της αποφασιστικότητας και τόσες άλλες μιλιταριστικές βλακείες.
Το δημοσίευμα όμως μας θυμίζει τον αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού, που μέσα στα κλάματα είχε μαζέψει το πλήρωμα γύρω από την εικόνα του Άγιου Νικόλα για να προσευχηθούν να μην γίνει πόλεμος...
Τα χρόνια πέρασαν και το βύσμα της ΝΔ, σε υψηλή θέση στην Ιεραρχία, προσπαθεί να το ξεχάσει και να αναπαράγει όλη την εθνικιστική και μιλιταριστική θέση, επιχειρώντας τα πείσει υφισταμένους και προισταμένους ότι ο ίδιος είναι Πολέμαρχος.
Ουσιαστικά επαναλαμβάνει ότι έμαθε και είδε να κάνουν οι κυβερνήσεις των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και οι Υπουργοί Άμυνας.
Αυτοί είναι "οι μάγκες του γλυκού νερού" που λέει και ο λαός μας...
Η μόνη τους πολιτική είναι να τσακίζουν τον εργαζόμενο λαό μας με τα ΜΑΤ και τους φασίστες, με τους δικαστές και τα ΜΜΕ, για να μας κάνουν δούλους στις τράπεζες, τους εφοπλιστές, τους βιομήχανους και τους εργολάβους, στους τοκογλύφους, Έλληνες και ξένους. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com