Βαβούρα μεγάλη κάνουν κάποιοι απόστρατοι του ναυτικού, για το σποτάκι του Λιάγκα και της Σκορδά στον Αντέννα! Το ζεύγος μαζί με την τηλεοπτική του ομάδα χρησιμοποίησε το αεροδρόμιο του ναυτικύ στον Μαραθώνα για να κάνει τα γυρίσματα φορώντας φόρμες πιλότων και παριστάνοντας τους πιλότους.
Παρεξήθηκαν λοιπόν οι άλλες κουτσομπολίστικες εκπομπές και μαζί τους και κάποιοι απόστρατοι που ανησυχούν για τις παραδόσεις του ναυτικού και άλλα βαρύγδουπα. Δεν είχαν βέβαια τις ίδιες ανησυχίες όταν είχε γυριστεί η ταινία …των Όσκαρ … “Ο Ταμτάκος στο ναυτικό”!
Κι επειδή τρίβουν τα χέρια τους στην αεροπορία οπου έχουν πιστέψει στα σοβαρά πως θα γίνει αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο δικός τους αρχηγός ο Τουρνάς να αποκαλύψουμε ότι το σποτάκι είχε προγραμματιστεί να γυριστεί στο Τατόϊ. Επειδή όμως δεν μπορούσε το γύρισμα να γίνει τη Δευτέρα επελέγη ο Μαραθώνας. Ο Τουρνάς είχε πει ναι στα γυρίσματα αλλά τώρα που είδαν στην αεροπορία τους απόστρατους-κοκκοράκια “πουλάνε” προς τα έξω ότι “ο αρχηγός μας είχε πει όχι”. Σιγά μην είχε πει όχι…Απλά κρίσεις έρχονται και κάποιοι παριστάνουν τα παλικάριαhttp://armynews.gr/?p=25575