Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΕΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ: Ποια ήταν η δεύτερη ποινή που επέβαλε ο Α/ΓΕΕΘΑ στον Τσουκαράκη


Image
Η 10ήμερη φυλάκιση που επέβαλε ως ποινή ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος στον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, δεν ήταν η μοναδική. 
Το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων ,όπως μαθαίνουμε αποφάσισε να μην του απονείμειτο παράσημο του Ταξιάρχη του Τάγματος του Φοίνικα, που προβλέπεται για το βαθμό του, ανεξάρτητα εάν ο Διοικητής του και η Διεύθυνση του Σώματός του πρότειναν την απονομή του.
Όλα αυτά πριν προκύψει η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας από την οποία θα “ευεργετηθεί” και ο Α/ΓΕΕΘΑ αν με το καλό κάποτε αποστρατευθεί. 
Γράφουμε αν κι όχι όταν γιατί ίσως και να μην αποστρατευθεί ποτέ. Η “ευεργεσία” έχει να κάνει με τ΄ ότι δεν θα παίρνει 1400 ευρώ σύνταξη αλλά κάτι παραπάνω.

Εκτός από την χιουμοριστική πλευρά του θέματος όμως υπάρχει κι ένα σοβαρό ερώτημα:
Να δεχτούμε ότι ορθώς ο Τσουκαράκης δεν πηρε το παράσημό του. Μπορεί να μας απαντήσει κάποιος αν το ίδιο συνέβη και σε συνταγματάρχη που αν και αμετάκλητα καταδικασθείς για πλαστογραφία από τον Άρειο Πάγο παραμένει στην ενέργεια;

1 σχόλιο:

  1. Μην αναπαραγαγετε αφιλτραριστα καθε χαζομαρα που γραφουν τα μιλιταριστικα σαιτ. Ο Τσουκαρακης ειναι ενας τηλεοπτικος μαιντανος που εμφανιζεται περισσοτερο και απο τη Μενεγακη στα καναλια με μοναδικο σκοπο την μεταπίδηση του καποτε στην κεντρικη πολιτικη σκηνη. Αυτα περι ποινων εναι για λαικη καταναλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή