Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

“ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ» ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ!

mes-straΗ καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για τις βρισιές, τις απειλές και τα καψόνια από στέλεχος του ΚΕΝ εις βάρος νεοσύλλεκτων φαντάρων προκάλεσε μεγάλη εντύπωση. Όχι  μόνο φαντάροι και γονείς εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους και την αγανάκτηση τους, δίνοντας έμφαση στο ρόλο του διοικητή και του ΓΕΣ που επιτρέπει την εκδήλωση τέτοιων παράνομων περιστατικών, αλλά δεκάδες υπήρξαν και οι αναδημοσιεύσεις από blog σε όλη την Ελλάδα.
Να τονίσουμε την ευαισθησία που έδειξε ο δημοσιογραφικός κόσμος της Δυτικής Ελλάδας που προέβαλε το γεγονός και μάλιστα  το ΡΑΓΙΟ ΓΑΜΜΑ  94,0 την Τετάρτη 17/9, φιλοξένησε τον εκπρόσωπο της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ Νίκο Αργυρίου, προσφέροντας τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε το θέμα και να απαιτήσουμε λύσεις.

Από την άλλη μεριά βρέθηκαν ελάχιστοι-ο εξής ένας- που δηλώνει κάτοικος Μεσολογγίου, ο οποίος με επιστολή του επιτίθεται στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και ουσιαστικά επιτίθεται στους συναδέλφους φαντάρους θύματα της βάναυσης επίθεσης.
Όχι μόνο συκοφαντεί στους φαντάρους λέγοντας ψέματα καθώς στο ΚΕΝ θύματα ήταν νεοσύλλεκτοι φαντάροι εξ αναβολής.
Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι επικαλείται συνομιλία του με τη διοίκηση της μονάδας όπου αρνείται το παράνομο περιστατικό.
Αυτό σημαίνει ότι η διοίκηση της μονάδας, που επιτρέπει την εκδήλωση αυτών των βάναυσων και παράνομων συμπεριφορών, έρχεται στην συνέχεια να τα συγκαλύψει, αποκρύπτοντας ουσιαστικά τις σημαντικότατες ευθύνες του διοικητή.
Πλέον το ζήτημα αφορά το ΓΕΣ που αποτελεί μέρος του προβλήματος καθώς ανέχεται αυτήν την επικίνδυνη διοίκηση στο ΚΕΝ Μεσολογγίου.
Εμείς παρακολουθούμε την εξέλιξη των πραγμάτων και θα είμαστε εδώ να δούμε την πορεία τους.
Αναδημοσιεύουμε την συκοφαντική επίθεση:   
«Άρθρο-συκοφαντία για το στρατόπεδο Μεσολογγίου»
Εξοργίζομαι πραγματικά με την ευκολία που τοπικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν και αναδημοσιεύουν ψευδής ειδήσεις που συκοφαντούν την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.
Σήμερα το στο : aitoloakarnanianet.blogspot δημοσιεύτηκε το ακόλουθο άρθρο: Μεσολόγγι: Βρισιές και καψόνια στους νεοσύλλεκτους φαντάρους
Το όποιο αναδημοσιεύτηκε και στο facebook  και από αλλά μπλοκ.
Διαβάζοντας το και έχοντας υπηρέτηση στον στρατό ξηράς 19 μήνες αποφάσισα να το ψάξω καλώντας μάλιστα και το 2/39 σύνταγμα πεζικού στο Μεσολόγγι για να πάρω πληροφορίες όπως θα μπορούσαν να έχουν κάνη και οι κύριοι που δημοσίευσαν την ψευδή είδηση. .
Το άρθρο λοιπόν αναφέρει ότι το Σάββατο που μας πέρασε κάποιος λοχίας Σταυρόπουλος (μετά το Παπαδόπουλος ένα από τα ποιο <δύσκολα >ονόματα στην Ελλάδα)  έκανε επίπληξη – καψόνι στους νεοσύλλεκτους- εδώ  γελάμε , το Σάββατο που μας πέρασε το στρατόπεδο του Μεσολογγίου δεν φιλοξενούσε ούτε έναν νεοσύλλεκτο ,μάλιστα η κατάταξη ξεκίνησε  την Δευτέρα15 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνετε αύριο Τετάρτη 17/9.
Τα ψέματα βέβαια και οι συκοφαντίες δεν σταματούν εδώ.
Στο άρθρο αναφέρετε ότι όλα αυτά έγιναν “στην καθιερωμένη επιθεώρηση θαλάμου στον λόχο το Σάββατο   και ότι ο λοχίας τους ανάγκασε να πετάξουν από τον δεύτερο όροφο τις αρβύλες των υπολοίπων καθώς και ότι άλλο υπήρχε στα κρεβάτια
Κάθε Σάββατο οι νεοσύλλεκτοι έχουν επισκεπτήριο  από το πρωί άρα και νεοσύλλεκτους να είχε το κέντρο αυτά γίνονταν την ίδια ώρα που στον προαύλιο χώρο ήταν οι συγγενείς
Όπως αποδεικνύω το άρθρο είναι 100% ψεύτικο και 100% συκοφαντικό για το κέντρο εκπαίδευσης αλλά και το Μεσολόγγι ,θα περιμένω το άμεσο <κατέβασμα> του άρθρου και το <ανέβασμα> μιας δημόσιας συγγνώμης από τα μέσα που το δημοσίευσαν αν θέλουν να πιστέψουμε ότι έγινε τυχαία και ότι δεν ανήκει σε κάποια οργανωμένη προσπάθεια συκοφάντησης και πάλι του Μεσολογγίου .
Ευχαριστώ για την φιλοξενία,

Κωνσταντίνος Πασιόπουλος
http://tokanoni.wordpress.com/2014/09/16/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%ba%ce%bf%cf%86%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%cf%8c%cf%80%ce%b5%ce%b4%ce%bf-%ce%bc/
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου