Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Σίτιση Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών στις Λέσχες Αξιωματικών ΥΠΕΘΑ- ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΟΥΧΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ προς ναυτιλομένους... αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, σχετικά με τη σίτισή τους στις Λέσχες Αξιωματικών, εξέδωσε το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.). Οι στρατιωτικές λέσχες «ανοίγουν» και φέτος για...τους εκπαιδευτικούς και οι δικαιούχοι (όσοι υπηρετούν σε μονάδες μακριά από τον τόπο κατοικίας τους) θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε να τους χορηγηθεί η Ατομική Βεβαίωση από τον διευθυντή του σχολείου.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να την προσκομίσουν στη λέσχη που επιθυμούν να σιτίζονται, για να εγγράφουν και να αποκτήσουν το Δελτίο Εισόδου. 
Σημειώνεται ότι οι δικαιούχοι θα πληρώνουν το αντίτιμο των γευμάτων τους και κάθε μήνα θα τους επιστρέφεται το συνολικό ποσό. Ειδικότερα, το πρώτο δεκαήμερο κάθε μήνα καλούνται να αποστέλλουν στο Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. φάκελο δαπανών με τις αποδείξεις για τη σίτισή τους. Μόνο τον πρώτο μήνα, στον φάκελο πρέπει να συμπεριλάβουν και φωτοτυπία της πρώτης σελίδας Βιβλιαρίου Καταθέσεων (Εθνικής Τράπεζας), προκειμένου να κατατίθενται στον λογαριασμό αυτό το ποσό που ξόδεψαν. 

Το ίδρυμα εφιστά την προσοχή στους δικαιούχους, καθώς γίνονται δεκτές μόνο οι διπλότυπες αποδείξεις και οι αποδείξεις ταμειακής μηχανής. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.inedivim.gr, στην οποία θα βρουν αναλυτικό κατάλογο με τις συνεργαζόμενες λέσχες που εξυπηρετούν αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου