Όλες οι κινήσεις του Α/ΓΕΕΘΑ μετά από την αποτυχία του να εκλεγεί πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ “φωνάζουν” ότι ο στρατηγός θέλει να μείνει κι άλλο στην θέση του! Και μπορεί όλοι να λένε ότι “αυτά δεν γίνονται” όμως όταν μιλάμε για τον Κωσταράκο όλα γίνονται και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητεί τις ικανότητές του στους ελιγμούς… Με το που γύρισε στο γραφείο τι έκανε; Μοίρασε το σχέδιο νόμου για τις προαγωγές. Σχέδιο που μπορεί να έχει βγάλει στα κεραμμίδια τους στρατιωτικούς αλλά το …χαίρονται στην κυβέρνηση ,γιατί μ΄ αυτό ότι και να δώσουν πίσω στους στρατιωτικούς το παίρνουν πίσω και με το παραπάνω. Αυτά στην κυβέρνηση τα εκτιμούν ιδιαίτερα.
Πως είπατε; Μα η κυβέρνηση μπορεί να πέσει συντομα και να ΄ρθει ο Αλέξης ; Και λοιπόν; Οι ΣΥΡΙΖΑΙοι δεν ξέρουν ακόμη κατά που πεφτει το Πεντάγωνο, σιγά μην κάτσουν να ασχοληθούν με το ποιος θα΄ ναι αρχηγός . Όποιον βρουν και είναι συνεργάσιμος έμεινε. Και Κωσταράκος είναι διαχρονικά κυβερνητικός.
Συνεπώς η προσπάθειά του να κερδίσει χρόνο έχει στρατηγική.
Μπορεί να κατορθώσει την παραμονή; Εξακολουθεί να έχει φουλ υποστήριξη του ανθρώπου του Σαμαρά στο Πεντάγωνο. Ο γραμματέας Οικονόμου είναι “Κωσταρακικός”. Άρα ας μην ράβουν ακόμη στολές οι επίδοξοι διάδοχοι.http://armynews.gr/?p=25612