Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Γιατί το ΓΕΣ υπολογίζει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Μόλις πριν από λίγες μέρες σχετική ανάρτηση του onalert.gr με τίτλο «Ο Α/ΓΕΣ Μανωλάς έκανε το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων εργαλείο του;» αποκάλυπτε ότι:
«Σε εξαιρετικά χρήσιμο “εργαλείο” έχει μετατρέψει ο Α/ΓΕΣ Χρήστος Μανωλάς το “μισητό” για τους διοικητές των μονάδων Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων. Πως; Ο Μανωλάς που έχει υπηρετήσει σε μονάδες μάχιμες κι όχι μόνο σε αστικά κέντρα μπορεί εύκολα να καταλάβει ποιες “καταγγελίες” έχουν βάση και ποιες είναι υπερβολικές. Έχουμε ξαναγράψει ότι τα όσα υποστηρίζει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων σε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό είναι πραγματικά και όσα μπορεί να έχουν μια δόση υπερβολής έχουν κάποια βάση. 
Ο Μανωλάς φαίνεται ότι έχει στήσει ένα κανονικό δίκτυο παρακολούθησης του Δικτύου! Για να μην παρεξηγηθούμε εννοούμε παρακολούθησης των όσων δημοσιοποιεί στο διαδίκτυο. Πριν η όποια καταγγελία κάνει το γύρο του διαδικτύου ,έχει ήδη ελεγχθεί από… το δίκτυο Μανωλά κι έχουν δοθεί κατευθύνσεις λύσης! 
Τις τελευταίες εβδομάδες το παρατηρήσαμε. Τα όσα δημοσιοποίησε το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων για “λειψές” μερίδες φαγητού, για πρόβλημα σε αποχέτευση στη Θήβα κλπ λύθηκαν άμεσα. Για να προλάβουμε τους κακοπροαίρετους. Ο Μανωλάς δεν είναι “‘ομηρος” του Δικτύου. Αντιθέτως δείχνει ότι έχει την ευστροφία να μετατρέπει έναν “αντίπαλο” σε “εργαλείο” χωρίς να θίγει κανένα στέλεχος του Στρατού. Αντί να χάνει το χρόνο του -όπως πολλοί άλλοι- για να μάθει από που προκύπτουν οι καταγγελίες , λύνει το θέμα και είναι όλοι ευχαριστημένοι».
Η παραπάνω ανάρτηση επιβεβαιώνετε σε μια σειρά περιπτώσεων αποδεικνύοντας σε όλους, φαντάρους και στελέχη, αφενός ότι η συλλογική δράση στον στρατό, η αμφισβήτηση, η μαχητική υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας και η δημοσιοποίηση των καταγγελιών για αυθαιρεσίες-παρανομίες εις βάρος των στρατευμένων φέρνουν αποτέλεσμα. Αφετέρου ότι το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αποτελούν την πραγματική δύναμη των φαντάρων και των χαμηλόβαθμων στελεχών, αλλά και της λαϊκής οικογένειας, καθώς με συνέπεια και συνέχεια μπορούν να αναπτύσσουν καθημερινά συνδικαλιστική δράση στις μονάδες και να ικανοποιούν την αναγκαιότητα για μαζικό κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
Αυτή η δύναμη που εκφράζει το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ πατά στην τεράστια όξυνση των προβλημάτων που προκαλεί στην στρατευμένη νεολαία και στην λαϊκή οικογένεια η υποχρεωτική στράτευση, οι περικοπές της ταξικής πολιτικής και των Μνημονίων, ο νέος ρόλος του στρατού που απαιτεί την μετατροπή της νεολαίας σε άμισθο δούλου-αναλώσιμο της πρώτης γραμμής του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού-πραιτοριανό του αστικού συστήματος εξουσίας που θα καταστέλλει τους κοινωνικούς αγώνες εντός και θα επιβάλλει τα συμφέροντα της ελληνικής αστικής τάξης εκτός συνόρων. Ένας νέος άνθρωπος όργανο τελικά και του Κράτους Δολοφόνου Ισραήλ, του ΝΑΤΟ και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι και αναγνωρίζεται ως έτσι, εμπόδιο σε όλα αυτά και μάλιστα ολοένα διευρύνεται η απήχηση του στον κόσμο της εργασίας. 
Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι παράδειγμα και πηγή συμπερασμάτων για την νεολαία:
αφού ο φαντάρος αγωνίζεται και έχει νίκες στον Στρατό -που θεωρείται γκέτο του Παραλόγου τη θητεία και άβατο για τα δικαιώματα- γιατί να μην κάνει το ίδιο παντού:
γιατί να μην αγωνιστεί και αντισταθεί στο σχολείο, το πανεπιστήμιο, τη γειτονιά, στον εργασιακό χώρο;  
Για αυτό η κυβέρνηση επιχειρεί να εφαρμόσει απέναντι μας την πολιτική «καρότο και μαστίγιο». Από τη μια μεριά το ΓΕΣ επιθυμεί να μας καταστήσει εργαλείο του για να προβαίνει σε βελτιωτικές κινήσεις στις μονάδες στη βάση των καταγγελιών, ενώ από την άλλη μεριά η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ οδηγεί στα δικαστήρια την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ επιχειρώντας να μας τρομοκρατήσει με την σκευωρία που έστησε η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Να ξεκαθαρίσουμε όμως τα εξής: οι όποιες βελτιωτικές κινήσεις του ΓΕΣ μετά τις καταγγελίες μας –παροχή καινούργιων ρούχων στους νεοσύλλεκτους, εξασφάλιση φαγητού και αξιοπρεπών συνθηκών υγιεινής, αντιμετώπιση των καψονιών-των απειλών και προσβολών στελεχών κλπ. αποτελούν τα αυτονόητα δικαιώματα μας και Νίκες της συλλογικής μας διεκδίκησης.
Παράλληλα, όμως το ΓΕΣ και το ΥΠΕΘΑ συνεχίζει:
Να στέλνει τους φαντάρους Παράνομα στην ΕΛΔΥΚ όταν εκφράζουν την Άρνηση τους
Μας χρησιμοποιεί ως Υπηρέτες των στρατιωτικών σε Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις και Λέσχες Αξιωματικών.
Μας στέλνει να κυνηγάμε μετανάστες και μας βάζει στα πολεμικά πλοία που στέλνονται στην Σομαλία
Μας χρησιμοποιεί ως προσωπικό του Ευρωπαϊκού Στρατηγείου στη Λάρισα σε μια ακόμη ιμπεριαλιστικής επέμβαση, και μας τιμωρεί όταν βγαίνουμε στην Αναφορά και Αρνούμαστε να λάβουμε μέρος.
Καλύπτει τη δράση της Χρυσής Αυγής στον Στρατό και ενισχύει την ναζιστική εκπαίδευση των Ειδικών Δυνάμεων
Εκπαιδεύει το Στρατό ως δύναμη Καταστολής Πλήθους και τον κατεβάζει στο δρόμο κατά αντικυβερνητικών διαδηλωτών.
Ενισχύει τους επιχειρηματίες με την οικονομική αφαίμαξη των φαντάρων με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα ιδιωτικά ΚΨΜ.
Συνεχίζει να λεηλατεί οικονομικά φαντάρους και λαϊκή οικογένεια καταργώντας τις καταστάσεις επιβίβασης-δωρεάν εισιτήρια των συναδέλφων που υπηρετούν στη παραμεθόριο.
Διατηρεί εκατοντάδες άχρηστα στρατόπεδα και το άθλιο σύστημα των πελατειακών σχέσεων για να βολεύει τα βύσματα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, λιώνοντας τους φαντάρους στις μονάδες της παραμεθορίου εξαιτίας της λειψής επάνδρωσης.     
Τα  χαμηλόβαθμα στελέχη υφίστανται σειρά ταπεινώσεων, αδικιών –ενδεικτικά τι γίνεται με τις αυξήσεις μισθών- θύματα και αυτοί της εντατικοποίησης και των βλέψεων καριέρας των διοικητών, αλλά και των ανώτατων στελεχών.

Από τα παραπάνω προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα συνάδελφοι ότι σωστός είναι ο δρόμος που βαδίζουμε και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε.
Με κίνημα Μαζικό Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
Για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Ενάντια στον Πόλεμο, τον Εθνικισμό, το Φασισμό και την Καταστολή από τον ίδιο τον στρατό.   
Καλή και αγωνιστική θητεία, συνάδελφοι.
ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ
Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ είναι πάντα και κάθε στιγμή στο πλευρό σας.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
τηλ. επικ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου