Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Καλή ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκο: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ Η διεκδίκηση της θέσης του προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής του NATO

ImageΟ Α/ΓΕΕΘΑ αύριο δίνει τη μάχη ως υποψήφιος για την θέση του προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής του NATO.
Όμως η διεκδίκηση αυτή αποτελεί βαθιά περιφρόνηση στα αντιπολεμικά αισθήματα του λαού μας, προσβολή στους αγώνες μας ενάντια στις βάρβαρες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που αιματοκύλησαν και αιματοκυλούν τους λαούς, ακραία πρόκληση στον κόσμο της εργασίας καθώς το ΝΑΤΟ πρόσφατα αποφάσισε να εντείνει την παγκόσμια δράση του στο πλαίσιο του νέου πολέμου κατά της τρομοκρατίας  και της επιβολής της Νέας Καπιταλιστικής Ιμπεριαλιστικής Τάξης Πραγμάτων. ΝΑΤΟ που θεωρεί τον κόσμο της εργασίας ασύμμετρη απειλή και ετοιμάζεται να καταστείλει τους αγώνες του.
Η διεκδίκηση από το ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκο  θέση προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής του NATO δεν είναι «εθνικός στόχος», δεν ικανοποιεί κανένα «εθνικό συμφέρον».

Είναι προσωπικός στόχος ενός στρατιωτικού Αρχηγού που σύνδεσε την άνοδο του στην ιεραρχία με τις άθλιες μεθοδεύσεις Παπανδρέου-Μπεγλίτη,   ταύτισε την παρουσία του στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων με τη πιο βίαιη περίοδο της ταξικής επίθεσης του κεφαλαίου εντός και εκτός στρατεύματος,  καθώς όχι μόνο υπεράσπισε τις περικοπές και τα Μνημόνια αλλά έστρεψε τον Στρατό κατά της κοινωνίας για πρώτη φορά μετά την Χούντα των Συνταγματαρχών και εξαπέλυσε άγρια επίθεση ενάντια στις όποιες χακί συνδικαλιστικές διεργασίες.
Ήταν εκεί για να στηρίξει το κράτος δολοφόνο Ισραήλ  στη σφαγή των Παλαιστινίων, αλλά και σε όλες τις επεμβάσεις των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ σε Λιβύη-Μάλι-Κεντροαφρικανική Δημοκρατία-Αφγανιστάν-Σομαλία.  Ακολουθώντας την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στην στήριξη των ΝΑΖΙ της Ουκρανίας, αλλά και στον νέο γύρο Ψυχρού Πολέμου με τη Ρωσία.
Η υπογραφή του ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου μπήκε πλατιά πλατιά στο πόρισμα με τις λευκές σελίδες των Επιτελείων για τη διείσδυση των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής στον στρατό, ενώ σφύριζε αδιάφορα στις αισχρές κομματικές παρεμβάσεις στις κρίσεις των αξιωματικών, όταν ακόμη και ο υφιστάμενος του ΑΓΕΣ Ζιαζιάς έλεγε όχι και αποχωρούσε με το κεφάλι ψηλά.
Τώρα ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος διεκδικεί αυτή την υψηλόβαθμη θέση στο ΝΑΤΟ, ταυτιζόμενος προσωπικά αλλά και εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση με τους πιο επιθετικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και του συνόλου των δυτικών ιμπεριαλιστικών δυνάμεων.
Είναι επομένως ένας ταξικός στόχος, μια επιδίωξη της ελληνικής άρχουσας τάξης που διεκδικεί με κάθε τρόπο, ακόμη και τον πιο πολεμικά τυχοδιωκτικό, την πολιτική και οικονομική αναβάθμιση της.
Ευχόμαστε επομένως από καρδιάς ΚΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ στον Αντιστράτηγο Κωσταράκο.
Ο λαός μας με τους αγώνες του εναντιώθηκε και εναντιώνεται στην ιμπεριαλιστική λυκοσυμμαχία, ανεξάρτητα αν ηγείται ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος ή όποιος άλλος.
Η ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου