Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

'Ενα ευρώ από κάθε στρατιώτη ζητά το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων- Ποιος είναι ο λόγος

Image
Ένα ευρώ από κάθε στρατιώτη ζητά το Δίκτυο Σπάρτακος. Για σκοπό πολύ σοβαρό .

Το καλοκαίρι του 2012 η είδηση είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Ένας υπαξιωματικός βατραχάνθρωπος της ΔΥΚ είχε παρασύρει με την μοτοσυκλέτα του έναν ποδηλάτη και μια μητέρα με τα δίδυμα παιδιά της!
Μητέρα και παιδιά πολωνικής καταγωγής τραυματίστηκαν βαριά . Σοβαρότερα ο μικρός Νταβίντ που τώρα είναι εννέα ετών.

Είχε υποστεί πολλαπλά κατάγματα άκρων και γνάθου, αλλά έφερε και τραύματα στο πρόσωπο και τη στοματική κοιλότητα. Αποτέλεσμα είναι ο εννιάχρονος να μην μπορεί μέχρι και σήμερα να μιλήσει ή να σιτιστεί κανονικά. Ο μικρός Πολωνός, που έμεινε διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για 12 ημέρες, παρουσιάζει μεγάλο οστικό έλλειμμα στην στοματική κοιλότητα και χρειάζεται συνεχή και επώδυνα χειρουργεία, που έχουν ήδη καθυστερήσει.




Η πρώτη επέμβαση αποκατάστασης πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο -ακριβώς δύο χρόνια μετά το τροχαίο, με εθελοντική προσφορά του χειρουργού, ενώ τα έξοδα καλύφθηκαν με οικονομικές προσφορές πολιτών. Χρειάζονται, όμως, και άλλες εξειδικευμένες επεμβάσεις (οστικά μοσχεύματα στη γνάθο), ώστε η στοματική κοιλότητα να αποκτήσει βαθμιαία τη φυσιολογική μορφολογία και να καταφέρει ο 9χρονος Νταβίντ να ξαναβρεί τη φωνή του και μια φυσιολογική ζωή.
Τα έξοδα της επέμβασης ανέρχονται σε 20.000 ευρώ, ποσό που η οικογένεια αδυνατεί να καλύψει, ειδικά λόγω του τραυματισμού τριών από τα μέλη της.



Το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων καλεί όλους τους στρατιώτες “να συνεισφέρουν τουλάχιστον ένα ευρώ από τον “τεράστιο” μισθό των 8,7 ευρώ” που λαμβάνουν ως μισθό για να μπορέσει ο εννιάχρονος να κάνει την επέμβαση. Τα χρήματα κατατίθενται σε ειδικό λογαριασμό.

Λογαριασμός
MACIOROWSKI KRZYSTOF   MACIOROWSKI AGHIESZKA
Eurobank IBAN GR 450 260 236 0000 300 101 391 628



Η πρωτοβουλία αξιέπαινη για να μην λέμε ότι μόνο καταγγέλλει το Δίκτυο…

http://www.onalert.gr/stories/ena-euro-apo-kathe-stratioti-zita-to-diktyo-eleytheron-fantaron

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου