Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΟΛΟΧΑ

H ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ καταγγέλλει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την αυθαίρετη κλήση σε προανάκριση του συντρόφου Στέφανου Μολόχα μέλους της ν.Κ.Α. και του Κεντρικού της Συμβουλίου. Ο σύντροφος κλήθηκε στις 19/09/2014 από την ασφάλεια Βόλου σε προανάκριση!
Η ενέργεια αυτή αποτελεί μια ακόμη χυδαία κίνηση τρομοκράτησης αγωνιστών και κινημάτων που στο πρόσωπο του συναγωνιστή θέλουν να τσακίσουν την συνέπεια και συνέχεια της αντικαπιταλιστικής αμφισβήτησης και της διεκδίκησης ενός καλύτερου μέλλοντος για τον κόσμο της εργασίας.

Είναι μια ακόμη εκδήλωση του κράτους διαρκούς έκτακτης ανάγκης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού που επιδιώκει την πλήρη καθυπόταξη των εργαζομένων στο νέο γύρο καπιταλιστικής κερδοφορίας που θέλουν να επιβάλουν Κυβέρνηση και Κεφάλαιο.
Απαραίτητη προυπόθεση της μετατροπής του κόσμου της εργασίας σε δούλους της αστικής τάξης είναι η εγκατάσταση του τρόμου στις καρδιές των εργαζόμενων και της νεολαίας, έτσι ώστε να καταστείλουν κάθε φωνή αντίστασης στη βάρβαρη ταξική πολιτική τους.
Οι κατασταλτικοί μηχανισμοί και οι ακροδεξιοί πολιτικοί τους προϊστάμενοι επιδιώκουν τον εκφοβισμό, τη δίωξη πολιτικών φρονημάτων, αλλά και τη στοχοποίηση πολιτικής οργάνωσης και αγωνιστών της αντικαπιταλιστικής αριστεράς, καθώς ο Σ.Μ. είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Φοιτητών Αρχιτεκτονικής Βόλου και μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η πολιτική και κινηματική δράση της οποίας όπως φαίνεται ενοχλεί.
Η ασάφεια της κλήσης, αλλά και η ξεκάθαρη παραβίαση στοιχειωδών συνταγματικών προϋποθέσεων (απουσία εισαγγελικής εντολής στο κάλεσμα για μαρτυρία, αναφορά για αυθαίρετη άρση τηλεφωνικού απορρήτου κτλ) δείχνουν ότι ο σύγχρονος ολοκληρωτισμός με κοινοβουλευτικό μανδύα δρα στα πλαίσια της σύγχρονης δικτατορίας της αστικής τάξης. Αποτελεί σαφή απόδειξη της αυταρχικής-καταπιεστικής μετεξέλιξης της αστικής δημοκρατίας, την εποχή της Νέας καπιταλιστικής ιμπεριαλιστικής Τάξης Πραγμάτων.
Η τρομοκρατία και ο αυταρχισμός δεν θα περάσουν!"
Ο συνολικός εργατικός επαναστατικός αγώνας είναι η απάντηση που απαιτεί η εποχή μας, επιστρέφοντας το φόβο στον κόσμο του πλούτου.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου