Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ντοκουμέντο:Οι τζιχαντιστές σκορπούν το θάνατο με χημικά στο Κομπάνι!!! Τεράστια αποθέματα χημικών έχουν περιέλθει στην κατοχή του ISIS από τα αποθέματα της Συρίας και του Ιράκ

isis-used-chemical-weapon-against-kurdish-fighters-2
Καταφέυγοντας σε μία ακραία εγκληματική ενέργεια και μία αποτρόπαια πράξη, οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, σύμφωνα με έκθεση διεθνών εμπειρογνωμόνων, φαίρονται να έχουν χρησιμοποιήσει χημικά όπλα εναντίον των κούρδων μαχητών στο Κομπάνι. Συγκεκριμένα, το Ισλαμικό Κράτος που έχει καταλάβει τα  σχεδόν τα δύο τρίτα του Κομπάνι, φέρεται να χρησιμοποιεί αέριο μουστάρδας (παράγοντας blister) εναντίον των Κούρδων μαχητών.
nowarning
Την είδηση μετέδωσε η εφημερίδα που ειδικεύεται στις υποθέσεις της Μέσης Ανατολής, η οποία παρουσίασε και μία σειρά φωτογραφίες, οι οποίες, όπως υποστηρίζει, αποδεινύουν τη χρήση χημικών όπλων.  Η εφημερίδα « Meria journal» σημειώνει ότι ο τύπος των χημικών έχει εξεταθεί από  ισραηλινούς εμπειρογνώμονες της, διαπίστωσαν ότι προκλήθηκε από το αέριο μουστάρδας.
isis-used-chemical-weapon-against-kurdish-fighters
«Τα σώματα των τριών κούρδων δεν φέρουν σημάδια από σφαίρες, αλλά εγκαύματα και λευκές κηλίδες που αποδεικνύει χρήση χημικών που αποτελούν την αιτία θανάτου τους , χωρίς ορατές πληγές ή εξωτερική αιμορραγία,» δηλώνει  ο κούρδος υπουργός υγείας Νισάν Αχμέντ.
Για καιρό υπήρξε ο φόβος ότι το Ισλαμικό Κράτος θα είναι σε θέση να έχουν στην κατοχή τους  χημικά όπλα από το χημικό οπλοστάσιο της Συρίας. Η συριακή κυβέρνηση φέρεται να είχε 16 εργοστάσια για την παραγωγή θανατηφόρων χημικών όπλων.
isis-used-chemical-weapon-against-kurdish-fighters-1
Εκτός από τη Συρία, το πιο πιθανό μέρος από όπου το ISIS μπορεί να  προμηθευτεί τα χημικά είναι  από τα αποθέματα των χημικών όπλων  του  Σαντάμ Χουσεΐν στην Muthanna στο Ιράκ.
Τον περασμένο Ιούνιο οι τζιχαντιστές κατέλαβαν  τις εγκαταστάσεις στη Muthanna από τους ιρακινούς στρατιώτες και μαζί με αυτό, μια τεράστια κρύπτη από  χημικά όπλα, συμπεριλαμβανομένων 2.500  πυραύλων με σαρίν και με αέριο μουστάρδας.
Η χρήση χημικών όπλων κατά των  μαχητών  του Κομπάνι αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η ISIS δεν θα σταματήσει να σφαγιάζει τους Κούρδους μόλις έχει πάρει τον έλεγχο της πόλης.
http://www.hitandrun.gr/ntokoumentoi-tzichantistes-skorpoun-thanato-chimika-sto-kompani/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου