Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ: ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23/11 ΣΤΙΣ 16.00 Μ.Μ. ΣΤΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των φοιτητικών συλλόγων την Παρασκευή 21/11 στη  υπό κατάληψη Νομική Σχολή, με θέμα: ''Για τα Δημοκρατικά Δικαιώματα στο Σήμερα - Η Απάντηση του Κινήματος στην κρατική καταστολή''.
Το πραγματικό επίδικο της συνάντησης, το να δώσουμε δηλαδή όλοι μαζί τη μάχη ενάντια στη βάρβαρη ταξική πολιτική της κυβέρνησης και των Μνημονίων Ε.Ε.-ΔΝΤ αλλά και την κρατική τρομοκρατία, συστατικό κομμάτι της αστικής πολιτικής,  απαντήθηκε από περισσότερους των 300 αγωνιστών και κινημάτων.
Χαρακτηριστικά αναφέρουμε την παρουσία φοιτητικών συλλόγων, των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών, των Σύρων προσφύγων, των Κούρδων-Τούρκων πολιτικών προσφύγων, ΚΕΕΦΑ, των εργαζόμενων της ERTOPEN, το ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, τους σχολικούς φύλακες, από τη ΔΕΗ, το εμπόριο, ΟΤΑ, τις υπηρεσίες, την οικοδομή, αλληλέγγυους του Ρωμανού και των συλληφθέντων αντιφασιστών αγωνιστών, μαχόμενους δημοσιογράφους, πανεπιστημιακούς και δικηγόρους, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, την ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.
Η κατάληξη της συζήτησης - συνέλευσης είναι η δέσμευση όλων για κοινή πάλη και έκφραση αλληλεγγύης σε κάθε χτύπημα του κράτους.
Από την σκοπιά αυτή και με επιδίωξη τον Συντονισμό των κινημάτων από  τα κάτω αποφασίστηκε νέα συνάντηση την Κυριακή 23/11/2014, στις 16.00 μ.μ.,στο Γεωπονικό  Πανεπιστήμιο.
Ήδη έχουν διατυπωθεί προτάσεις για κάλεσμα συμμετοχής στην απεργία της 27ης Νοεμβρίου, αλλά και την συνέχιση της πάλης και μετά τις συμβολικές ντουφεκιές στον αέρα του κρατικού-κυβερνητικού συνδικαλισμού.
Από όλους εκτιμάται ως σημαντικό ορόσημο της αντικυβερνητικής πάλης η διαδήλωση της 6ης Δεκεμβρίου.  
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου