Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΓΟΝΕΙΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΨΜ: ΕΣΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΣΤΟ ΚΨΜ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ


Όπως είχαμε επισημάνει η προβαλλόμενη από τον πρώην ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλο ως  «ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ» της ιδιωτικοποίησης των ΚΨΜ στα Κέντρα Εκπαίδευσης ήταν το πρόσχημα για τη μόνιμη καταλήστευση των νεοσύλλεκτων και των οικογενειών τους.  Τα ΚΨΜ από χώροι αναψυχής και εναλλακτικής πηγής προϊόντων που προσφέρονται σε τιμές κόστους στους φαντάρους, μετατρέπονται σε χώρους κέρδους, με τους ιδιώτες να επιβάλλουν τιμές που δεν συναντάς ούτε στα αντίστοιχα πολυσύχναστα καταστήματα των αστικών κέντρων.
Σήμερα, αποκαλύπτουμε τους ακριβείς τιμοκαταλόγους των ιδιωτικών ΚΨΜ που στα χέρια του επιχειρηματία στο ΚΕΝ Θήβας μετατρέπεται σε χρυσορυχείο, ματώνοντας τις τσέπες των στρατευμένων.    
Φυσικά, ο νέος ΥΕΘΑ Ν.Δένδιας ακολουθεί πιστά την εχθρική για τους φαντάρους πολιτική του προκατόχου του, καθώς η ιδιωτικοποίηση των ΚΨΜ αποτελεί συνέχεια της επιλογής της κυβέρνησης να περάσουν στα χέρια των ιδιωτών σειρά λειτουργιών των ενόπλων δυνάμεων που μπορούν εύκολα να επιφέρουν τεράστια κέρδη.
Η ιδιωτικοποίηση των ΚΨΜ είναι μια πραγματική κλοπή των φαντάρων, του μόνιμου προσωπικού και των γονιών" και θυμίζουμε τις τιμές που ίσχυαν μέχρι τώρα:
Το κόστος π.χ. του καφέ ήταν στα 0,30 λεπτά όπως και του κρουασάν, ενώ το μπουκαλάκι το νερό κόστιζε 15 λεπτά.
Κάνοντας έναν πρόχειρο υπολογισμό προκειμένου να καταδείξουμε το μέγεθος της ληστείας που υφίστανται οι φαντάροι, οι οποίοι θα παραμείνουν στο Κέντρο Εκπαίδευσης για έναν περίπου μήνα, δε θα ήταν υπερβολή να μιλήσουμε για ένα κέρδος της τάξης των 300.000-600.000 ευρώ!
Aξίζει να σημειωθεί ότι η επιλογή της κυβέρνησης να προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση (μέσω υπεργολαβιών) διάφορων λειτουργιών των ενόπλων δυνάμεων, καταγράφεται και σαν στόχος στον Προϋπολογισμό για το 2014. Πιο συγκεκριμένα, στο σημείο που αφορά στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στη σελίδα 52 της εισηγητικής έκθεσης του προϋπολογισμού, προτείνεται μεταξύ άλλων «η απεμπλοκή των στρατιωτικών μονάδων από την άσκηση οικονομικών δραστηριοτήτων με ανάθεση αυτών σε εξωτερικούς φορείς (outsourcing), στα πλαίσια του υφιστάμενου νομικού πλαισίου».
Οι συνάδελφοι φυσικά είναι εξαγριωμένοι αφού σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όλο το χαρτζιλίκι τους πήγε στις τσέπες του επιχειρηματία. Ήδη, πολλοί συνάδελφοι έχουν κάνει το κουμάντο τους και φτιάχνουν μόνοι το καφεδάκι τους κερνώντας και τις υπόλοιπες σειρούλες.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να βγουν μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι για την καταλήστευση τους απαιτώντας να φύγει ο ιδιώτης από τον στρατό.
Επίσης, οι γονείς στην Ορκωμοσία πρέπει να παραπονεθούν στο διοικητή και σε κάθε στέλεχος του ΥΠΕΘΑ και του ΓΕΣ θα βρίσκεται εκεί.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com     

2 σχόλια:

  1. Τι δε σου αρεσε στις τιμές ρε φίλε και απο ποτε το κωλονακι εχει το φρεντο 1,50? ποιο κατω δε παει και δε θέλουν να τα παίρνουν απο έξω ,ακομη καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που θέλουμε είναι να ξεκουμπιστεί ο ιδιώτης που τα τσεπώνει από τους φαντάρους και να επανέλθουν οι τιμές κόστους που επικρατούν σε όλα τα ΚΨΜ.

      Διαγραφή