Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΟΙ «ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ» Στοχοποιούν συμπολίτες από την Τουρκία

Οι «Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές», που δεν χάνουν ευκαιρία να δοξάζουν τον γνωστό Περίανδρο στα συνθήματά τους, έχουν ήδη επιτεθεί κατά καιρούς με φθορές και αναγραφή συνθημάτων σε στέκια, συλλογικότητες, γραφεία αριστερών οργανώσεων, αλλά και σε σπίτια αναρχικών και μεταναστών.
Τελευταία άμεση στοχοποίηση με φωτογραφία στο ομώνυμο ιστολόγιό τους είναι γνωστός Τούρκος αγωνιστής, μέλος της κολεκτίβας «Λέιλιμ λέι».
Κάτω από τη φωτογραφία ενός μέλους της συλλογικότητας γράφουν: «Στα τέλη Αυγούστου του 2014 επιλέξαμε να «χτυπήσουμε» και να «στοχοποιήσουμε» το Εστιατόριο-Πολιτιστικό Κέντρο «Λέιλιμ λέι-Τούρκικη Κουζίνα» στην οδό Βαλτινών.
Ο Τούρκος αντιφασίστας ιδιοκτήτης του «Λέιλιμ λέι», όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε, φοράει ένα Τ-shirt που αναγράφει «Schöner leben ohne Nazis». Το εν λόγω μότο σημαίνει «Μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα χωρίς τους Ναζί». Κι εμείς μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα χωρίς Τούρκους απόγονους που ήταν συνεργάτες των Ναζί στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Τούρκοι αντιφασίστες και δημοκρατικοί, το νου σας, το μέλλον επιφυλάσσει εκπλήξεις για όλους σας. Ο ουρανός θα κοκκινίσει και «φίλοι» δεν θα γίνουμε ποτέ!» 
Η άμεση αυτή ρατσιστική απειλή θα ήταν χρήσιμο να ληφθεί υπόψη, ειδικά όταν η προτροπή σε μισαλλόδοξη και ρατσιστική βία είναι πλέον παράνομη και με τον αντιρατσιστικό νόμο, αλλά κυρίως λόγω του πρόσφατου αιματοβαμμένου παρελθόντος των συγκεκριμένων φασιστών με πρωταγωνιστή τον τέως χρυσαυγίτη «ήρωά» τους.

Α.Ψ.http://archive.efsyn.gr/?p=243353

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου